Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustang 68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,028
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )

Teşekkür ederim Levent. Deri olayındaki uyarınızı başkalarıda telefonda yaptı. kullandığım yapıştırıcı bu işle alakalı kişilerin kulladığı bir yapıştırıcı diyil . 15 Yıldır kulandığım bir ürün kurudukca kemikleşen sıcakta ve suda kesilikle kendini bırakmayan bir yapıştırıcı . Bu yüzden benim açımdan en ufak bir sıkıntı yok.

Etiketler

Teşekkürler Mehmet Ali.Hafta sonu test amaçlı bir değerlendirme gezisi yapacağım.Ay sonunda çıkacağım gezi öncesi artıları eksileri tespit edeceğim.

Teşekkürler Melih ve Özgür bey.
Karavanımın hemen hemen büyük bir kısmı bitti.Ufak tefek eksiklikler geziye engel olacak durumda deil.

Sona doğru

SAM_2013.JPG

bu çileyi bilirim, tekrar hayırlı olsun.

İşçilik çok güzel, ayrıca renk seçiminden dolayı çok keyifli ve sıcak görünüyor,
Eğer mahsuru yoksa şu meşhur yapıştırıcının adını öğrenebilirmiyim, deri için olanı.

Turan YUCEL' Alıntı:
Tekrar hayırlı olsun çok güzel oldu ellerine sağlık.:smiley:

Selamlar Turan.
Teşekkürler Turan . Yeni aracını hayırlısıyla almanı diliyorum.

Yeni tasarımını yeni inceledim inan kardeşim cok gercekten cok harika olmuş güleeee güle kullanın
Allah tekerinize taş değirmesin,Kardeşim
Tunay Tugay

Elinize sağlık çok güzel yapmışsınız. Ruhsat olayını nasıl çözdünüz merak ettim. Güzel geziler dileğiyle.

İki haftalık gezi süresinde eksik gördüklerimi ve olması gerekenleri gezi sorası tamamlamaya çalıştım.

SAM_3196.JPG

SAM_3192.JPG

SAM_3202.JPG

SAM_3207.JPG

SAM_3215.JPG

Sürgü kapı üstü fark yaratmış eee bende mobilyacı olsam benimkide olur,dimi
Ellerine sağlık cok güzel bi dizayn olmuş..

TUGAY58' Alıntı:
Sürgü kapı üstü fark yaratmış eee bende mobilyacı olsam benimkide olur,dimi
Ellerine sağlık cok güzel bi dizayn olmuş..
Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım .

SAM_3224.JPG

SAM_3226.JPG

SAM_3240.JPG

SAM_3248.JPG

SAM_3269.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri