Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustang 68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 152,999

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )

Tugay abi telefonda bahsettiğim kalıp ve çıkan sonuç bu şekilde :

SAM_3952.JPG

SAM_3981.JPG

SAM_3988.JPG

Eline sağlık güzel olmuş, kalıp kısmen bozuldu diyordun ya, boş bir vakitte bunun içinden tekrar kalıp alıp saklayabilirsin..

atiladi' Alıntı:
Eline sağlık güzel olmuş, kalıp kısmen bozuldu diyordun ya, boş bir vakitte bunun içinden tekrar kalıp alıp saklayabilirsin..
Atilla abi aynen söylediğin gibi ters kalıp aldım .

Sorması ayıp değildir, bu ne kalıbı acaba,
Ve baya düzgün bir iş, valla yakında olsam kurs niyetine ücretsiz yanınızda çalışırdım.

Kardeşim süperrrrr cıkmış

Benim,ki daha bi kaba oldu bende hevesleniyordum,ki süper bi iş cıkıyo diye senin,kinin yanında benimki yayınlanmaz ama durya bende yayınlayım be adım hıdır elimden gelen budur hani abimiz inanamamış ya Tugay abide yapıyo deyince görsünler ustayı behh.

Ha bu arada ruhsatıda aldım artık benimde bi karavanım oldu

TUGAY58' Alıntı:
Kardeşim süperrrrr cıkmış

Benim,ki daha bi kaba oldu bende hevesleniyordum,ki süper bi iş cıkıyo diye senin,kinin yanında benimki yayınlanmaz ama durya bende yayınlayım be adım hıdır elimden gelen budur hani abimiz inanamamış ya Tugay abide yapıyo deyince görsünler ustayı behh.

Ha bu arada ruhsatıda aldım artık benimde bi karavanım oldu
Ağız yapmada yayınla şu fotoğrafları.Sevgiler.

Tugay kardeş,

Gözün aydın. Fotoğrafları merakla bekliyoruz. Tunay hanıma selamlar. Topik sahibine konu dışı işgalimiz için özürler...

Tugay abi ruhsatını almışsın , hayırlı olsun .Allah tekerine taş değdirmesin . Uzun ve sağlıklı bol geziler dilerim .

[quote author=link=topic=92022.msg1305633#msg1305633 date=1389800613]
Tugay kardeş,

Gözün aydın. Fotoğrafları merakla bekliyoruz. Tunay hanıma selamlar. Topik sahibine konu dışı işgalimiz için özürler...
[/quote] Sn. TA2RX özüre ne gerek rica ederim .

Teşekkürler..... İlhan abi, Adil abi,Bekir hocam,gez-bil, Evet bizimde bi karavanımız oldu....

Sonsuz teşekkürler GEZENBİLİR Dostlarına

Evet benim kalıp biraz kaba oldu ama cıkışı muhteşemmmm olacak ( Var bende ustalık be Adil hocam birileri gider Adıyamandan feyz alır bizde Bodrum,da El Simav,dan feyz aldık bilmezmisin abi ) Bekir hocam başından beri resimliyorum yayınlıcam bitince size özelden haber veririm herkese selam ve saygılar

Aka' Alıntı:
Sorması ayıp değildir, bu ne kalıbı acaba,
Ve baya düzgün bir iş, valla yakında olsam kurs niyetine ücretsiz yanınızda çalışırdım.

şu gizem ne zaman kalkacak acaba, meraklandık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR