Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustang 68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,030
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil )

Ben yakında otomatik uyduya geçicem elimdeki ise boşa çıkacak bilgin olsun.

Selamlar,

Etiketler

cengiz kaya' Alıntı:
Ben yakında otomatik uyduya geçicem elimdeki ise boşa çıkacak bilgin olsun.

Selamlar,
Cengiz Bey,konuşmandan televizyon antenini satacaksın anlaşılan.özelliği ve fiatı lütfen.sevgiler.

airboat' Alıntı:
İlhan kardeş, hazan mevsimi saçlara vurmuş ama, gençleşmişsin. :smiley:
Seyfettin hocam, iltifatına teşekkürler, sene de bir tıraş olduğumdan, bu sefer süre uzun tutuldu, saçlar çok uzadı, kışın ise karavanda kısıtlı imkanlar ile banyoda taramak zor oluyor.

berkcantp' Alıntı:
Seyfettin hocam, iltifatına teşekkürler, sene de bir tıraş olduğumdan, bu sefer süre uzun tutuldu, saçlar çok uzadı, kışın ise karavanda kısıtlı imkanlar ile banyoda taramak zor oluyor.
Benim söylicemi Berkamp söylemiş.Benden çok yaşayacak.Aynen öyle.Sevgiler.

Tavan ilavesinin son hali montaja hazır.

SAM_4071.JPG

SAM_4070.JPG

gez-bil' Alıntı:
Tavan ilavesinin son hali montaja hazır.

Şaban bu kedi güzel oldu.Bunu başka parçaları yapmak için de kullanabiliriz?Kalıbı nasıl hazırlanacak?dökülen madde nedir ?Falan.Sevgiler.

Ne desem boş sonuç süper darısı benim kedinin başına şimlik miyavın mi,si idi şimdi miy oldu hayırlısı

bakalım

TUGAY58' Alıntı:
Ne desem boş sonuç süper darısı benim kedinin başına şimlik miyavın mi,si idi şimdi miy oldu hayırlısı

bakalım

Eşim evin bahcesin de 15 i aşkın yavru,genç,yaşlı kedi besliyor.
Yemek vakti gelince önce onlara,sonra sıra bana geliyor.
Miyavlama sesinden konser oluşuyor bir anda.
Tugay kardeşim,olayı biraz geç( yaşlılık işte) çözdüm galiba!

airboat' Alıntı:
Eşim evin bahcesin de 15 i aşkın yavru,genç,yaşlı kedi besliyor.
Yemek vakti gelince önce onlara,sonra sıra bana geliyor.
Miyavlama sesinden konser oluşuyor bir anda.
Tugay kardeşim,olayı biraz geç( yaşlılık işte) çözdüm galiba!
Bende çözdüm.Demek ki ben senden daha yaşlıyım.Art niyet yok Sevgiler.

tibuk' Alıntı:
Şaban bey kardeşim fabrıkasyon gibi olmuş, seni kutlarım.Bu tavan şekli umarım t5 lere de uygularsınız.selamlar.
Teşekkür ederim . Abi 11.5m3 ducato araç bakıyordun umarım aradığını bulursun.

Merhabalar eşim ve ben gezmeyi ve doğada kalmayı seven kişileriz. Yakın bir gelecekte karavan alıp daha fazla seyahatler yapmak arzusundayız hatta çocuklarla önümüzdeki 5-6 yıl içinde karavan ile yurt dışı seyahatinde hedefe koyduk.karavan almadan önce hiç karavan tecrübemiz olmadığı için bir kaç günlüğüne bir denem yapmak istiyoruz. Bulabildiğim karavan firmalarına ulaştım ama çok yüksek fiyatlar istediler. Sizlerden ricam 4 kişilik bir karavanın günlük kirası ortalama kaç lira dır. Nereden kiralayabilirim. Teşekkürler.

Kubilay Ersoy' Alıntı:
Merhabalar eşim ve ben gezmeyi ve doğada kalmayı seven kişileriz. Yakın bir gelecekte karavan alıp daha fazla seyahatler yapmak arzusundayız hatta çocuklarla önümüzdeki 5-6 yıl içinde karavan ile yurt dışı seyahatinde hedefe koyduk.karavan almadan önce hiç karavan tecrübemiz olmadığı için bir kaç günlüğüne bir denem yapmak istiyoruz. Bulabildiğim karavan firmalarına ulaştım ama çok yüksek fiyatlar istediler. Sizlerden ricam 4 kişilik bir karavanın günlük kirası ortalama kaç lira dır. Nereden kiralayabilirim. Teşekkürler.
Güzel düşünceler umarım her şey gönlünüzce olur . konuyla alakalı özelden mesaj gönderdim , hoşçakalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri