Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sn.mustang 68 yaptığınız kamp araçlarını görünce fazla söze gerek olmadığını düşündüm. Sadece yeni karavanınızı görüntülerini inceleyince şöför mahallinin arka kısımdan ayrı tutulduğunu gördüm. Bu uygulama yolculukta 3 kişinin önde oturmasını sağlar ama kamp düzeninde yaşam alanına eklenecek 2-3 m3 hacimden yoksun bırakır. Özellikle karavanda uzun zaman geçirilen kış kamplarında ihtiyacınız olacak bu alanı kullanıma kazandırmanızı öneririm
henüz temiz ve pis sudepolarım yok iş yerin deki yoğun çalışma durumunda dolayı fırsat bula madım şımdilik duş kabininin tavan kısmına mote ettiğim 60 litrelik 2 adet bidonla bu yazı böyle idare ettik su tank larını kendim yapacağım knturaplak ve fiber kullanarak yapacağım fikri veren atilla beye çok teşekkür ederim kendisi bu şekilde yapmış vede çok güzel olmuş ben beğendim aracın altındaki duruma göre şekillendireceğim
Aramıza hoşgeldiniz. Karavanınız alışılagelmişin dışında bir dizayn ile bayağı kullanışlı olmuş. Güle güle kullanın. Peugeot Partner mini kamperinize de bayıldım. Her bir boş alanı değerlendirilmiş.