Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustang 68 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 153,030
haşmet teşekküe ederim aslıda bende sizden farlı düşünmüyorum önümüz yaz kabine geçiş yolunu muhtemelen açacağım

P1100634.JPG

Etiketler

İstenirse neler yapılıyormuş kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldiniz

Su tesısatı çözüm bekleyen sorunum ilerleyen zamanda kalıcı çözüme kavuşacak ve mutfağım biraz güzelleşecek

P1120057.JPG

Sn. Mustang 68; dukatonun yapılmış hali ile resimlerine bir solukta zevkle baktım. Gerçekten özenle düşünülmüş ve çalışılmış.Ellerinize sağlık. Siz zaten bir çok aşamayı geçmiş hatta gezilere bile çıkmışsınız. İmrendim. Umarım kendinize göre eksikleri kısa sürede tamamlar gezenbilir olaylarına devam edersiniz . Sanırım Bursada ikamet ediyorsunuz. İleride belki müşterek planlı gezilerde buluşabiliriz. Esen kalın.
Ali YILMAZ

Yusuf beyin topiğinde yazmış bizimki bir aşk hikayesi diye bizde karavanımıza ulaştığımızda adına bu bir sevda dicez kardeşim tam idalist bir şekilde aracını dizayn etmişin güle güle kullan tam düşlediğim sistemde uygulama yapmışın ellerine sağlık hep şunu düşünüyoruz tabaklar altın, gümüş,bakır,porselen,plastik olabilir ama icindeki aynı corbadır saygılarımızla...Tunay,Tugay

Tugay abi beğeniniz beni sevindirdi . sizdeki varolan bu sevda bilgi ve birikim adına yaraşır bir karavanı ortaya çıkarır. adı gibi güzel olacak karavanınızla en güzel ve keyifli geziler yaşamanızı dilerim .

Teşekkürler, Birde ATAM İZİNDEYİZ icin Teşekkürler sevgi ve saygılarımızla Tunay, Tugay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR