Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ADNANILGAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 340
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,215
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Elinize emeğinize sağlık.
Teker üstü ve cam etrafı için kalıptan çıkma ürünler gördüm,bunlar hazırmı yoksa onlarında yapım süreci varmı.
Selamlar.

Etiketler

Adnan bey kolay gelsin tekrar,
Lastiklerin üzerine gelen o davlumbazları nereden temin ettiniz acaba her araca göre varmı.

Rifat bey ve Coşkun bey, bahsi geçen ürünler hazır fabrika imalatı. Ben İzmir'de bu ürünleri vip firmalarından ve karavan imalatçılarından temin etmeye çalıştım. Ancak çok yüksek fiyatlarla karşılaştığım için internet üzerinden bir imalatçıya ulaştım. Fakat bu imalatçı da ürünlerini yurtdışına sattığı için talebimi karşılayamayacağını iletti. Biraz talı dil biraz da ikna edici yaklaşımlarımla bu malzemeleri bir defalığına kendilerinden zar zor temin edebildim. Sanırım Türkiye'de birkaç firma var, onları araştırmak lazım.

Bu malzemeleri iç piyasaya satma konusunda gönülsüz olmaları nedeniyle imalatçının adını veremiyorum. Ancak geniş bir araç üretim yelpazesi var. Ducato, İveco, VW, Mercedes, Ford vs. markaların alt modellerine de üretim yapıyorlar.

Fotolara devam,

DSCF4978-a.jpg

DSCF4980-a.jpg

DSCF4987-a.jpg

DSCF4986.JPG

Adnan bey, kolay gelsin.
D4' ün çıkışına takılı olan Y parça pimaş mı? Çıkışta 140-150 derce ısı var, denedinizmi bu ısıda çalıştırıp pimaş'ın dayanımını.

Saygılar

Arif bey haklı ikazınız için çok teşekkürler. Daha önce beni de klima ve elektrik ustası bir başka usta uyarmıştı. Ben de cihazı takan firma ile görüştüğümde, erime veya yanma riskinin olmadığı çünkü kendi orijinal menfez borularının bu Y pimaş parçanın içinden geçirilerek bir izolasyon oluşturulduğu, bu parçanın mukavemeti arttırmak için konduğu iletildi. Nitekim cihazı da çalıştırarak kontrol ettik. Her ne kadar çok uzun süreli bir çalıştırma yapılmadı ama, herhangi bir sıkıntı da olmadı.

Haşmet bey çok teşekkür ederim. Siz yollara çıktınız mı? Aracın son haline ilişkin fotoğrafları görmeyi çok isterim.

Adnan bey, nasipse ilk kampımızı bu hafta sonu yapmayı düşünüyoruz, fotoğraf çekmek için uygun zamanı hala bulamadığımdan sizlere karşı mahcup durumdayım. Bu hafta sonu herhalde hallederim. Selamlar :smiley:

Doktorum,fotolar geciktikçe hastalığım artıyor bilesin. ;) ;)
selamlar.

ADNANILGAZ' Alıntı:
Bu malzemeleri iç piyasaya satma konusunda gönülsüz olmaları nedeniyle imalatçının adını veremiyorum. Ancak geniş bir araç üretim yelpazesi var. Ducato, İveco, VW, Mercedes, Ford vs. markaların alt modellerine de üretim yapıyorlar.

Adnan bey canları sağolsun. neden iç piyasaya da satıp pazar hacimlerini büyültmüyorlar merak ettim.
bizim paramız geçer akçe deyilmiymiş.

Adnan bey kolay gelsin.Yakında yollarda görmek dileğiyle.Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR