Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ADNANILGAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 340
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,563
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-adnan Ilgaz

2012/Aralık ayında Halk Sigorta'dan 362,-TL'sına yaptırdım.

Etiketler

Anladim benim aracim suan kamyonet olarak goruyor yeni aldim ruhsati cikarmadan karavana donustureym dedim aradgm sigorta firmalari 2000 2500 tl arasnda fiyat verdiler acaba cevirdikten sonra tekrar mi sorayim sigorta sirketlerine bir bilginiz varmi bndeki 2008 ducato

Benim aracımda herhangi bir hasar kaydı olmadığı için hasarsızlık nedeniyle düşük tutardan yapılmış olması ihtimali var. Size yüksek tutardan sigorta teklifi yapmaları, sanırım aşağıdaki nedenlerden kaynaklanıyor olabilir. Birincisi, sizin aracınızda önceki yıllarda bir hasar kaydı var mı, bunu araştırmak lazım. İkincisi, birkaç sigorta şirketinden teklif alınmalı. Üçüncüsü, son yıllarda ortaya çıkan hileli yöntemlerden dolayı prim tutarları atmış olabilir. Dördüncüsü şehirler arasında farklı risk primleri uygulanıyor olabilir. Beşincisi, sizin dediğiniz gibi kamyonet sınıfı olması fark ettiriyor olabilir. Ancak ne olursa olsun 2.000-2.500 TL gibi rakamlarla trafik sigortası yapılması hiç te mantıklı değil.

Hatta eğer arzu ederseniz, İzmir'de sigortayı yaptırdığım CTS Sigorta'dan Okan bey'i arayın 0532-334 72 56. Adnan Ilgaz vasıtasıyla aradığınızı iletip onlardan da bir teklif alın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR