Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ADNANILGAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 340
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,585
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Motokaravanımızla ilk deneyimlerimizi de yaşamaya başladık. Bazı aksaklıkları giderebilmek için önce kısa mesafelere gittik. Urla Demircili sahillerinde birkaç gece kaldık. Burada yaşadığımız en önemli olumsuzluk yatak bölümünde sıcak havanın yarattığı sıkıntı idi. Her ne kadar İzmir'in sıcağında bütün gün kalan bir araç muazzam şekilde ısınıyor ve gece de bu sıcaklık devam ediyor. Eğer çok rahatsız olursak bu durumda yatak ayak ve başucuna karşılıklı iki adet küçük pencereler açtıracağım.

DSCF4724.JPG

DSCF4726.jpg

Etiketler

Levent bey çok teşekkür ederim. Darısı yeni başlayacak olan karavancılarımıza diyelim. Bu arada işlerimin yoğunluğu nedeniyle diğer başlıkları bir süredir ziyaret edemiyordum. bugünlerde zaman bulup tekrar yazmaya ve okumaya fırsat buldum. Size ve eşinize de ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Yeni ruhsat ile karavanınız hayırlı olsun.Sağlık ve sıhhat ile bol gezmeler diliyorum.

Motokaravınımızda ilk kahvemiz pişiyor. Eskişehirli kadim dostlarımızla birlikte karavanımızın ilk test sürüşünü gerçekleştirdik. Kahvaltılarımızı yaptık ve ilk kahvemizi de pişirdik.

DSCF5236.jpg

DSCF5247.jpg

Rifat bey, çok teşekkür ederim. Ben de tüm karavansever dostlarımıza sağlıklı ve kazasız belasız geziler diliyorum.

Gözünüz aydın; güle güle, güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanızı dilerim!.. :smiley:

Cavid Sezen

ADNANILGAZ' Alıntı:
Motokaravanımızla ilk deneyimlerimizi de yaşamaya başladık. Bazı aksaklıkları giderebilmek için önce kısa mesafelere gittik. Urla Demircili sahillerinde birkaç gece kaldık. Burada yaşadığımız en önemli olumsuzluk yatak bölümünde sıcak havanın yarattığı sıkıntı idi. Her ne kadar İzmir'in sıcağında bütün gün kalan bir araç muazzam şekilde ısınıyor ve gece de bu sıcaklık devam ediyor. Eğer çok rahatsız olursak bu durumda yatak ayak ve başucuna karşılıklı iki adet küçük pencereler açtıracağım.

Adnan Bey ruhsatınız ve motokaravanınız hayırlı olsun.araç içinde yaşadığınız bu olumsuzluk can sıkıcı olmuş sanırım. kullandığınız izolasyonla da ilgili olabilirmi acaba. diğer arkadaşlarda bir değerlendirebilirmi acaba bunu.

Adnan Bey cim, Haydi hayırlı Uğurlu olsun, Ruhsat işlemlerini üzülmeden bitirmiş olmanıza sevindim. Kazasız belasız, sağlıklı ve mutlu geziler yapmanız temennisi ile, Eskişehir den Selamlar.

Selamlar ADNAN BEY.
Yeni karavanınız hayırlı olsun.
Her şey gönlünüze göre ve hayallerinizde yaşattığınız gibi olur inşallah.
Huzur içinde sağlıklı günler de kullanmanızı temenni ederim.

Gozunuz aydin Adnan bey ruhsatiniz ve karavaniniz hayirli ugurlu olsun bol bol guzel geziler diliyorum..

Abi öncelikle kahveler afiyet olsun. Karavan tamam, Ruhsat tamam ne kaldı geriye ŞİMDİ YAŞAMAK ZAMANI gezenbilir ailesinden..Saygılarımızla Tunay & Tugay Demiral

Adnan bey, hayırlı olsun, bu arada kafama bişey takıldı ruhsatınızda ( Net ağırlık 3080 ) ibaresi var, bu nedir hangi net ağırlık?

Adnan Bey, yeni ruhsatınız ve karavanınız hayırlı olsun.

Aka' Alıntı:
Adnan bey, hayırlı olsun, bu arada kafama bişey takıldı ruhsatınızda ( Net ağırlık 3080 ) ibaresi var, bu nedir hangi net ağırlık?

Proje yapan doğrusunu yapmış. Sabit mobilya ve ekipmanları net ağırlığa dahil etmişler.

Adnan bey.
karavanınız bitmiş onayınızıda almış sınız.
hayırlı ugurlu olsun , çok sevindıim.
iyi gezmeler olsun , mutlugunuzu arttırsın dılerım.
selamlar.

Cavid bey, Coşkun bey, İsmail bey, Abdullah bey, Sn.Derkan34, Tugay bey, Berkhan bey ve Mehmet bey, güzel dilekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Darısı hiç karavanı olmayanların ve hayalindeki karavanı yapacak olanların başına.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri