Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)
Bu gün, Sabah önce gidip vıp perdelerimi teslim aldım, sonra karavana dönüp, perde raylarının montajlanacağı yerlere göre kesimlerini yaptım, montaj deliklerini delip rayları montaja hazırladım...
Sonra arka merdivenin kesimini yapıp merdiven kısmını arka kapıya montajladım, sol kapıya montajlanacak zodiac bot motoru askı bareketininde imalatını yaptım, montaja hazır hale geldi...İstanbulda yağmur yağmaya başladı bende karavan içinde çalışmaya geçtim..
Karavan içinde LED TV montajı vardı, hemen tv arkasına çekmece raylarının montajını yapıp rayları buzdolabı üst dolabının yanına montajladım, TV aşağı konumda 40 cm kadar aşağı iniyor, böylece kafayı kalşdırıp yukarı bakmak gerekmiyor, tv'yi montajladıktan sonra TV ve antran yükselticisine 12v besleme verdim, antenden kabloyu yükselticiye, yükselticiden çıkan kabloda tv'nin anten girişine girildi, birde araya enerji kesici düğme taktım, çünkü anten yükselticilerin aç-kapa düğmesi yok, sürekli akım altında kalınca ısınma yapıyor, düğme ile tv ve yükseltici aynı anda kontrol ediliyor..TV, Multimedya LED tv 20 inch, HDMI girişli, darici hard disc'den ve usb taşıyıcıdan film izlenebiliyor...