Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,771

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)

Teşekkür ederim...
Evet seyfettin abi, yeni karavan için önce "dik pop-up", hatırlarsın imalatına ara vermiştim, dik pop-up'a devam ederken takacak araç aramayada devam...

Atilla abi eline sağlık. Güzel bir karavan daha ortaya cıkardın. karavanını alan kişi mutlu ve huzurlu bir şekilde kullanır inşallah. Yeni karavanında kolay gelsin.

atiladi' Alıntı:
Teşekkür ederim...
Evet seyfettin abi, yeni karavan için önce "dik pop-up", hatırlarsın imalatına ara vermiştim, dik pop-up'a devam ederken takacak araç aramayada devam...
Atila,
Nicindeki ucak, gun batisina mi,yoksa tum dostlara gunaydin demek icin gun dogusuna mi ?

Nick'im kendini imha etti, sistem nick'imi yenilememe müsade etmiyor, mercburen uçuşa geçtim....

Atilla abi alan arkadasin son derece keyif alacagindan eminim.Umarim yeni proje icin aradigin araci en kisa zamanda bulursun.
Bu arada buzdolabi icin sana sormustum hatirlarsin.Buses i Istanbul'da kolayca gidip alabilecegim bir yer var mi?

Teşekkür ederim, en zor zamanlar vasıfları uygun araç bulma süreci....
Buzdolabını tanımayanlar için görüp, elleyip, koklayıp, kapaklarını açıp kapayıp almak şansa kalmış görmeden siparişle almak gerekiyor..
Buzdolabı konusunda sabit olarak her zaman bu markayı sürekli stoğunda bulunduran firma eskiden vardı ama artık yok, varsada ben bilmiyorum, ben buzdolabını çok iyi tanıdığım için tereddütlerimde olmadığından, benim için seçim sadece rengi, gri veya kırmızı olması olduğu için, örneğin ist. büyükçekmece kulesinin altındaki spotculardan birine girip, lazım olan rengi söyleyip parasını ödüyorum 2-3 gün sonra istanbul içi olduğu için nakliye ücreti sıfır getiriyorlar, bu günekadar 5-6 tane aldım, sadece 1 tanesini kendim mağzada görüp teslim aldım diğerleri hep yukarıda yazdığım gibi geldi, görmeden alınca dolaplarla ilgili herhangi bir kusurlu durum yaşamadım, dolabı bana bir çok arkadaş soruyor ama görmeden almak kusurlu olabileceği kaygısı ile herhalde herkesi rahatsız ediyor, ben bir sorun veya kusurlu dolap teslimi gibi birşey yaşamadım, ikici bir şekilde internetten satış yapan sitelerden almak.....

Elfex.com.tr Buses dolaplarinin distributoru iletisime gecerseniz tedarik noktalari hakkinda yardimci olurlar diye tahmin ediyorum. Ben aracima 140 lt lik kicuk modelinden kullandim dolabin 3te 1i buzluk kismi

seyyah69' Alıntı:
Elfex.com.tr Buses dolaplarinin distributoru iletisime gecerseniz tedarik noktalari hakkinda yardimci olurlar diye tahmin ediyorum. Ben aracima 140 lt lik kicuk modelinden kullandim dolabin 3te 1i buzluk kismi

Web adresini yanlış girilmiş elfeks.com.tr olarak kontrol edilsin .umarım faydası olur

atilla abi karavanın hayırlı olsun güle güle kullan benim sorum şu olacak popup tavanı nerede yaptırdınız bilgi verebilirsen sevinirim iyigünler dilerim.

Teşekkür ederim....Pop-up tavan her araca takılabilir, kış sorun deyil çünkü karavandaki webastonun hava çıkışı bir damper ile çatallaştırılıp extra bir boru ile yukarıya pop-up kısmınada veriliyor, damper ile istenilen oranda aşağı-yukarı olarak yönlendiriliyor, böylece karavanın içi gibi yukarı pop-up ta ısıtılıyor...Malesef satış yok, sadece kendi yaptığım karavanlarda kullanıyorum...
Şu anda izlediğiniz pop-up ducato I, diğer örneği pop-up Boxer II....
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=104276.0

Ben de aranıza yeni katıldım. Çalışmalarınızı vaktim olduğu ölçüde takip etmeye çalışıyorum. Atilla bey sizin azim ve çalışkanlığınızı görüyor ve takdir ediyorum. Ben henüz birinci sınıf öğrencisi bile sayılmam. Siz profesör olmuşsunuz.. Tebrikler ve başarılar..

Teşekkür ederim....Pop-up tavan her araca takılabilir, kış sorun deyil çünkü karavandaki webastonun hava çıkışı bir damper ile çatallaştırılıp extra bir boru ile yukarıya pop-up kısmınada veriliyor, damper ile istenilen oranda aşağı-yukarı olarak yönlendiriliyor, böylece karavanın içi gibi yukarı pop-up ta ısıtılıyor...Malesef satış yok, sadece kendi yaptığım karavanlarda kullanıyorum...
Şu anda izlediğiniz pop-up ducato I, diğer örneği pop-up Boxer II....
Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Atiladi bey merhaba;
Citroen Jumper 15m3 karavanıma pop up tavan yaptırtmak istiyorum.
Sizinle iletişime nasıl geçebilirim. DM yollayamadım. Siz yapıyor musunuz? Ya da nasıl yaptırtabilirim yol yordam gösterebilir misiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR