Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar;2006 Pop-up Ducato Camper(atiladi)
Bu gün, pop-up Ducato'nun TÜV randevusu vardı, TSE'den pazartesi günü pop-up ducatoya onay gelmişti, bu günde TÜV'de pop-up ducato'yu onayladı ve ilk yüksek tavan pop-up ducato'nun karavan dönüşümü tamamlanmış oldu, 2 gün içinde trafik tescilden yeni ruhsatınıda alınca, dönüşüm tamamen tamamlanmış olacak...
Yaklaşık 2 aydır karavanı imalat sırasında yerinden kımıldatmamıştım, bu gün Tüv'e giderken önce karavan boş halında kantara girdim, kantarda 2980 KG çıktı (büyük LPC tüp tam dolu, temizsu 25 lt, mazot 20 lt), bu üzerinde 400 watt güneş paneli olan pop-up'lı bir model için mükemmel bir ağırlık, bundan çıkan sonuç, karavana yüklenebilecek Tatil yükü için tam 500 KG yükleme hakkı var demek, süper bir sonuç...İmalata devam ederken tuttuğum excel listesine göre 80 kg yanılmışım, benim kağıt üstünde tuttuğum hesaba göre 2900 kg idi, gerçekde 2980 KG çıktı, ben istediğimi yakaladım...
Bu gün 2014 yılı trafik cezalarınıda inceledim, bizleri en çok ilgilendiren tabiki ağırlıklar, üzülerek sizlerle paylaşıyorum, trafik cezaları 2014 olarak arayıp tüm cezaları ve TL karşılıklarını görebilirsiniz, karavan alacak arkadaşlar, ağırlıklar ve cezaları iyi anlayarak yeni karavanlarını almaya dikkat etsinler......