Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,663
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Mustafad' Alıntı:
Ulaş ve Kangal üzerinden gidilen (Yağdonduran'dan Geçen) Malatya yolunu kastetmiştim. Yer o kadar da önemli değil, gelince sizinle irtibat kurarım. Selamlar.

Tabiki bekliyoruz.

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

oh be rahatladım vallahi, arkadaşlar, bölge yazamadım haklısınız,uzun bir gezi projesi içinçalışıyoruz,kayseri,nevşevir,niğde,urfa ,mardin.
vs.vs gibi tabi bu işlerin zorluklarını bilirsiniz,en büyük zorluk,hanımlardan izin koparabilmek. ;D ;D ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
oh be rahatladım vallahi, arkadaşlar, bölge yazamadım haklısınız,uzun bir gezi projesi içinçalışıyoruz,kayseri,nevşevir,niğde,urfa ,mardin.
vs.vs gibi tabi bu işlerin zorluklarını bilirsiniz,en büyük zorluk,hanımlardan izin koparabilmek. ;D ;D ;D ;D

İyi akşamlar Orhan Bey.
O bölgelerde sorun olmaz, kapıyı çalıp ben geldim deseniz, herkes yardımcı olur. Selamlar.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:

Şimdi tamamdır. SİVAS'ıda düşünürseniz sizinle tanışmaktan zevk duyarız. Selamlar...

Mustafad' Alıntı:
İyi akşamlar Orhan Bey.
O bölgelerde sorun olmaz, kapıyı çalıp ben geldim deseniz, herkes yardımcı olur. Selamlar.

:smiley: :smiley:yurdum insanından, başka birşey beklemek olmazdı zaten teşekkürler.

orhan abi aynı şekilde benimde kapımı çalarsanız açmamazlık yapmam .. bu işleri pek bilmem daha yeni yeni tanımaya çalışıyorum ..ama elimden geldiği ölçüde size nevşehirde yardımcı olabilirim...

sekooo89' Alıntı:
orhan abi aynı şekilde benimde kapımı çalarsanız açmamazlık yapmam .. bu işleri pek bilmem daha yeni yeni tanımaya çalışıyorum ..ama elimden geldiği ölçüde size nevşehirde yardımcı olabilirim...
Bir acı kahven bile yeter dostum,sağolasın,varolasın.

byseyyah' Alıntı:
Şimdi tamamdır. SİVAS'ıda düşünürseniz sizinle tanışmaktan zevk duyarız. Selamlar...
o zevk bana ait ,şeref duyarım.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
o zevk bana ait ,şeref duyarım.
abicim sen gel hele anadoluya bizi bulursun biz hep buralardayız.
Sen ne güzel bulursun
Gezsen Anadoluyu
Dertlerden kurtulursun
Gezsen Anadoluyu

Billur ırmakları var
Buzdan kaynakları var
Ne hoş toprakları var
Gezsen Anadoluyu

Orda bahar başkadır
Yazlar kışlar başkadır
Ah!... Bu diyar başkadır
Gezsen Anadoluyu
http://www.izlesene.com/video/muzik-zara-gesi-baglari/400807

Güncel Katılım Listesi

1- Ertuğrul AÇIKGÖZ / Kayseri / Defender / 3 kişi (Co-pilot & özel misafirler; Çiğdem AVCI ve Pınar YAŞAR)
2- Ömer ERGİN / Kayseri / hilux / 1 kişi / ...../
3- Mustafa FINDIK / Kayseri / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4- Bülent KÖK / Sivas / defender (min 2 kişi )
5- Ömer ALTUN / Sivas / toyota hilux /....
6- Süleyman GÜLEÇYÜZ / Sivas / Aro 4x4 / ....
7- Mustafa ASLAN / Sivas / Chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8- Bekir BÜYÜKDOĞAN / Kayseri / defender / (+1 kişi Dr.Reşat Bey)
9- Zerrin YİĞİTER / Ankara /ceranus /.... /
10-Alper ERGİNER / Kayseri /Nissan Patrol /3 kişi
11-Mehmet KARATOPRAK / Kayseri / Defender / 4 kisi
12-Mustafa DEMİREL / İzmir /Vitara JLX / 1 Kişi
13-Mehmet ALİ / Kayseri / Lada-Niva / 1 kişi
14-Mustafa&Halit TEKİN / Kayseri / LR Defender / 2 kişi
15-Murat ÇAKICI / Sivas -Gürün /Lada Niva / 2 kişi
16-Ahmet ÇEVİRGEN /Tokat / ZJ G.Cherokee/ 1 kişi
17-Necmi ÇEVİRME / Ankara/ ZJ / 1 Kişi (+1 Sürpriz )
18-Hasan SEVER / Kayseri / Mitsubishi Pajero /1 kişi

ertuğrul abi merhaba.. benim 96 zj ye bagaj sepeti yaptırmayı düşünüyorumda. ama şöyle güzel bişey ;) bildiğin yapan biri veya hazırı varmı acaba. saygılar...

ahmetti' Alıntı:
ertuğrul abi merhaba.. benim 96 zj ye bagaj sepeti yaptırmayı düşünüyorumda. ama şöyle güzel bişey ;) bildiğin yapan biri veya hazırı varmı acaba. saygılar...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38868.0

Hocam Ankarada olsan işin kolaydı beğenirdin netten bir resim yollardın hemen büktürürdük bizim ustaya gerçi bu aralar bende aynı dertten muzdaribim bir sepet de ben yaptırmayı planlıyorum ama benimkisi biraz farklı olacak daha teknolocik bir şey düşünüyorum sepete ilaveten ;)

kokteknik' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38868.0
teşekkürler bülent ama ordaki resimler zj resmi değilkiiii ??? ??? ???

Ahmet Usta ZJ içinde üretim yapabiliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri