KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 971
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,556
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

siz konuşun suzukiler kupaları alsında görün ;)

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

takomistik' Alıntı:
siz konuşun suzukiler kupaları alsında görün ;)

kim ne alırsa alsın abi alana helal olsun benim için önemli olan tek şey dostlarımla tekrar biraraya gelecek olmam tabi tatlı atışmalar çekişmeler olacak en çokta sımtafa ile benim aramda
nefesini keseceum onin :D :D :D

türkiye off-road camiasına öğrettiğimiz bu kötü alışkanlık (araç çekiştirme) işini oldukça tehlikeli ve gereksiz buluyorum bilesiniz

tüm kayoff ekibi arkadaşların ayrı ayrı efor sarfettikleri bu kış organizasyonu için teşekkür ediyorum ellerine sağlık

camianın yaramaz çocuğu tarık ortalığı karıştırma :smiley:

patroluma hertürlü aracı bağlarım gezmek istediği yerleri 2 şer sefer gezdiririm gerekirse gideceği yere kadar da götürürüm tercihlerim arasında özelilkle vx 80 kilitli olursa daha iyi olur biraz dayanır belki diskavurlar olur ama istediğim bi arac var rubiconu cok istiyorum :eek: :eek: :eek: :eek: HEPSİ ŞAKA CAN ARKADŞLARIM BİZİM İCİN ÖNEMLİ OLAN BİR ARAYA GELİP BAĞLARIMIZI NE SIKI OLDUĞNUN BİR GEREKSİNİMİDİR BÖYLE BULUŞMSALARDA BULUŞMAK DİLEĞİ İLE BU SPORUNDA NE KADAR GÜZEL OLDUĞUNU TOPLUMA YANSITMAKTIR

bülent o iş benle mustafa abiye özel akşam çiğ köfte yiyecez sabah acısını sımtafa abiden çıkarmam lazım :D :D :D
patrola 5.9 bağlayıp sımtafayı gene çekecem :D :D :D
sımtafa abiii nefesini kesecem senin az daha sabret kimseye bulaşma
vx 80 felan sana az gelir senle anca ben başa çıkarım
arada bir yaramazlık yapmak iyidir çüğerimm :D :D :D :D :D

MAROF ÖMER ABİM PEHLİVANMIŞ ARKADAŞLAR HEPİNİZE DUYURULUR YENİ OKUDUM VX 80 VE PATROL MİNDERE CIKIYOR ::smiley: ::smiley: ::smiley:

ata036' Alıntı:
bülent o iş benle mustafa abiye özel akşam çiğ köfte yiyecez sabah acısını sımtafa abiden çıkarmam lazım :D :D :D
patrola 5.9 bağlayıp sımtafayı gene çekecem :D :D :D
sımtafa abiii nefesini kesecem senin az daha sabret kimseye bulaşma
vx 80 felan sana az gelir senle anca ben başa çıkarım
arada bir yaramazlık yapmak iyidir çüğerimm :D :D :D :D :D
SENİN CİĞERİNİ YERÜM TOSUNUM

alpkaptan' Alıntı:
yılın en zor offroad yarıslmaları kayserıde sankı butun anadolu ekıplerı bugunu beklıyo. batıdan kımse yokmu onlara anadoluda ne aslanlar var gosterelım degılmı
AYNEN DEDİĞİN GİBİ ÖMER ABİCİĞİM ASLANLAR GİBİ EĞLENECEĞİZ KATILMAYAN COK PİŞMAN OLACAK ::smiley: ::smiley: ::smiley:

PIKE' Alıntı:
abi kazan belli derken ??? ??? ???
kazanan toyatalar mı demek istedin ;D ;D ; HİC KİMSE Bİ ŞEY KAZANMIYACAK KAYSERİDEKİ BULUŞAN SIKI DOSTLUK KAZANACAK :smiley: :smiley: :smiley:

vazgecmem58' Alıntı:
MAROF ÖMER ABİM PEHLİVANMIŞ ARKADAŞLAR HEPİNİZE DUYURULUR YENİ OKUDUM VX 80 VE PATROL MİNDERE CIKIYOR ::smiley: ::smiley: ::smiley:

ne demek istiyon şimdi bendeee pehlivanım
zaten yoyotaları oldum olası sevmem patrolda benim eski dostum :D
ve kayseride pilotu benim ne olacak şimdi ;D ;D ;D

al sana minder al sana pehlivan sımtafa abi ;D ;D ;D

allah allah ıllallah
erler çıktı meydana
biri birinden merdane,
biri ak, biri kara
mevlam her birine kuvvet vere.
bu meydan er meydanidir,
nice koç yigitler bu meydandan geçti,
acı tatlı suyun içip göçtü
atlar gibi tepisin,
aslanlar gibi kapısın
ALLAH ALLAAAAHHHH

vazgecmem58' Alıntı:
HİC KİMSE Bİ ŞEY KAZANMIYACAK KAYSERİDEKİ BULUŞAN SIKI DOSTLUK KAZANACAK :smiley: :smiley: :smiley:

Mustafa abi tabiki en önemlisi tüm dostlarımızla bir araya gelmek......

Arkadaşlar merhabalar...
KAYOFF toplantısı daha yeni bitti ve bilgisayar başına oturdum.
Tüm misafirlermizi boş göndermek istemiyoruz...

Misafirlerimiz için yemekten sonra çeklişle hediyeler verecegiz inşallah..
Tüm katılımcı arkadaşlarımıza katılım sertifiları hazırlanıyor...
Zaten kupalarımız sahiplerini bekliyor...

Cumartesi akşamı gece erciyeste havai fişek gösterileri ve meşale ile kayak gösterileri yapılacaktır..
Esas yarış cumartesi günü.
Şimdi sıkı durun.

Şenlik ateşimiz yakıldıktan sonra ( FARUK ABMİZ ANISINA)

Yemek sonrası GECE TÜM EKİPLER KIZAK YARIŞINA KATILACAKTIR.

Esas yarış kızak yarışıdır. Kızaklarda kimin direksiyonu kuvvetli ise görecegiz....
Pazar öncesi ekiplere biraz antreman lazım.. ;D ;D ;D ;D

yahşi bey desenize çocukluğumuza döneceğiz
çok güzel bir organizasyon olacak inşallah

O ATEŞİ BEN YAKACAĞIM ATEŞLERİN PRENSİ FARUK ABİNİN HATIRANA YOKSA PİSKOPATA BAĞLARIM BİLİNE :-\ :-\

vazgecmem58' Alıntı:
O ATEŞİ BEN YAKACAĞIM ATEŞLERİN PRENSİ FARUK ABİNİN HATIRANA YOKSA PİSKOPATA BAĞLARIM BİLİNE :-\ :-\
sıkıntı yok simtafa abi. sen ne dersen öyle....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri