KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 971
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,562
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Arkadaşlar buradan Rahmetle tekrardan FARUK KAYHAN abimizde anmak istiyorum.
Allah kendisine gani gani rahmet eylesin. Rahmetli abimiz bu işe gönül vermiş bu işin müdavimlerinden harbi bir off road sever abimizdi.

Onu unutmadık ve şenlik ateşimizi faruk abinin anısına yakacagız inşallah.
Abimize bir kez daha allahtan rahmet diliyoruz..

Keşke bizlerle bu şenlikte olabilseydi abimiz .....

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

bız sivas grubuyla cekısırız gıbıme gelıyo baya dıslı arkadslar var bızım ekıplerde surıyede arabaları modıfıye ve parca telasına dustu. kayserı bızım kardesımız ha onlar kazan mıs ha bız

PIKE' Alıntı:
Arkadaşlar buradan Rahmetle tekrardan FARUK KAYHAN abimizde anmak istiyorum.
Allah kendisine gani gani rahmet eylesin. Rahmetli abimiz bu işe gönül vermiş bu işin müdavimlerinden harbi bir off road sever abimizdi.

Onu unutmadık ve şenlik ateşimizi faruk abinin anısına yakacagız inşallah.
Abimize bir kez daha allahtan rahmet diliyoruz..

Keşke bizlerle bu şenlikte olabilseydi abimiz .....
yerin mekanın cenet olsun faruk abi herzaman kalbimizdesin

teşekkürler KAYOFF

alpkaptan' Alıntı:
bız sivas grubuyla cekısırız gıbıme gelıyo baya dıslı arkadslar var bızım ekıplerde surıyede arabaları modıfıye ve parca telasına dustu. kayserı bızım kardesımız ha onlar kazan mıs ha bız

çekişelim ama dostluk kazansın dikkatli olun altımda bu sefer KIRAT yok 5.9 SIRAT olacak ;) ;D ;D demi sımtafa arslan

alpkaptan' Alıntı:
Ali abi önce kazasız belasız DOSTLUK KAZANSIN.... gerisi zaten çok önemli değil...

ata036' Alıntı:
çekişelim ama dostluk kazansın dikkatli olun altımda bu sefer KIRAT yok 5.9 SIRAT olacak ;) ;D ;D demi sımtafa arslan bızım vx80 lere kafa tutarmı dersin 5.9 daha yenılmedi bu pehlivanlar

Sivas başkanım ... Mustafa abi nerdesin????????????
Bak maraş ekibi yenilmedi bu pehlivan toyotalar diyo...

5.9 nedir diye soruyorlar ;D ;D ;D

Bak ben bilmem artık ne dersen..
SİMTAFA ABİ...... ::smiley: ::smiley:

PIKE' Alıntı:
Sivas başkanım ... Mustafa abi nerdesin????????????
Bak maraş ekibi yenilmedi bu pehlivan toyotalar diyo...

5.9 nedir diye soruyorlar ;D ;D ;D

Bak ben bilmem artık ne dersen..
SİMTAFA ABİ...... ::smiley: ::smiley:

abi 5.9 gelince görecek kardeşlerim :D
adı SIRAT pilotu Sımtafa arslan co pilot tarık yılmaz (KIRAT ın babası ) :D :D
he he he gerisini orda görecez yoyotaların

nerede bu offroad tutkunları
uyuyormu arkadaşlar, haydi eğlence zamanı!!!

çağan medya spor müdürü koray ülger benim çocukluk ahbabımdır...
konunun medyada geçmesi için bir ricada bulunmak istiyorum eğer izin verirseniz....

murat067' Alıntı:
çağan medya spor müdürü koray ülger benim çocukluk ahbabımdır...
konunun medyada geçmesi için bir ricada bulunmak istiyorum eğer izin verirseniz....
ne demek murat hocam...
Oglun gibi ever , kızın gibi gelin et....

Hiç sıkıntı yok....

sanalafisk.png

Sırf bu afiş için 1.000 km yol çekilir.
Gelmişkende bir Kupa almadan dönülmez :D :D :D

Boloff yetkilileriyle görüştüm. Gelmeyi çok istiyoruz.
Nasip olursa iki araç gelebiliriz, ben sizi yine bilgilendiririm...

aaksoy' Alıntı:
nerede bu offroad tutkunları
uyuyormu arkadaşlar, haydi eğlence zamanı!!!

yaww anadolunu bagrında kopmuş gelen ,yigit off road çu kardeşlerim inletiyor meydanları.
Nerede bu diğer off road külüpleri????

Bundan sonra off road ateşini anadolu taşıyacak herhalde.. Diğer takımlardan ses yok....

PIKE' Alıntı:
yaww anadolunu bagrında kopmuş gelen ,yigit off road çu kardeşlerim inletiyor meydanları.
Nerede bu diğer off road külüpleri????

Bundan sonra off road ateşini anadolu taşıyacak herhalde.. Diğer takımlardan ses yok....

beklemedeler sanki abi işten güçten bakamıyorlarda olabilir bekleyip görecez :D :D :D

ict3055' Alıntı:
sanalafisk.png

Sırf bu afiş için 1.000 km yol çekilir.
Gelmişkende bir Kupa almadan dönülmez :D :D :D

Boloff yetkilileriyle görüştüm. Gelmeyi çok istiyoruz.
Nasip olursa iki araç gelebiliriz, ben sizi yine bilgilendiririm...

Çagrı kardeşim allah razı olsun. başımzın üstünde yeriniz var..
Heyecanla bekliyoruz BOLOFF dan kardeşlerimizi.....

KAYOFF
SİDOFF
MAROFF
BOLOFF
TORK ( Hala cevap bekliyoruz)

Hepsine bol bol teşekkürler....
Diğer külüplerimizde şenliğimize sefalar getirmeleri için bekliyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri