KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sarilarin_sulo Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 971
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,124
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

IĞDIROFF
yokmu kayıtlarda :D

Etiketler
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

ata036' Alıntı:
IĞDIROFF
yokmu kayıtlarda :D

YAWWW TARIK DOSTUM NE DESEN HAKLISIN..
AMA BU BİZİM SUÇ DEĞİL. SEN ARTIK BİZDENSIN. SENİ O KADAR ÖZÜMSEDİKKİ... BAKSANA AYRICA YAZMIYOZ BİLE...

KAYOFF
SİDOFF
IGDIROFF
MAROFF
BOLOFF
TORK ( Hala cevap bekliyoruz)

PIKE' Alıntı:
YAWWW TARIK DOSTUM NE DESEN HAKLISIN..
AMA BU BİZİM SUÇ DEĞİL. SEN ARTIK BİZDENSIN. SENİ O KADAR ÖZÜMSEDİKKİ... BAKSANA AYRICA YAZMIYOZ BİLE...

KAYOFF
SİDOFF
IGDIROFF
MAROFF
BOLOFF
TORK ( Hala cevap bekliyoruz)

teşekkürler abi benim için büyük onurdur böyle düşünmen beni düşünme misafirlerimizle ilgilenelim o zaman ;)

samoff ekliyozmu yahşi abi ;)

Abi ömer beyle görüştüm Samoff dan , inşallah diyorlar
Ardeşen off road külübü de ilerleyen günlerde cevap verecek

PIKE' Alıntı:
Abi ömer beyle görüştüm Samoff dan , inşallah diyorlar
Ardeşen off road külübü de ilerleyen günlerde cevap verecek
süper karadeniz çoştu desene dalga dalga geliyorlar :D

yılın en zor offroad yarıslmaları kayserıde sankı butun anadolu ekıplerı bugunu beklıyo. batıdan kımse yokmu onlara anadoluda ne aslanlar var gosterelım degılmı

alpkaptan' Alıntı:
yılın en zor offroad yarıslmaları kayserıde sankı butun anadolu ekıplerı bugunu beklıyo. batıdan kımse yokmu onlara anadoluda ne aslanlar var gosterelım degılmı anadolu aslanları offroodcular

;) ;) :D :D :D :D

alpkaptan' Alıntı:
yılın en zor offroad yarıslmaları kayserıde sankı butun anadolu ekıplerı bugunu beklıyo. batıdan kımse yokmu onlara anadoluda ne aslanlar var gosterelım degılmı
bu hoşuma gitti..

birileri beni cok bekliyor galiba şahin gelir sıratla ucar gider marofcular yotalarına saygıyla bakarım arkadaşlar ben tanıyorum yoytaları bagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağıracaklar ;D ;D ;D

yahşi benim bi idam yok kazanAN BELLİ zaten idası olanlar düşünsün :eek: :eek:

vazgecmem58' Alıntı:
yahşi benim bi idam yok kazanAN BELLİ zaten idası olanlar düşünsün :eek: :eek:

abi kazan belli derken ??? ??? ???
kazanan toyatalar mı demek istedin ;D ;D ;D

Haaa bu arada simtafa abi.
Maroff dan ömer bey dediki. Ben 5,9 u arkama baglar, Kayseride ne kadar cadde sokak varsa gezidirim dedi.....

Ben bilmem valla.... siz aranızda halledin ;D ;D ;D ;D

PIKE' Alıntı:
Haaa bu arada simtafa abi.
Maroff dan ömer bey dediki. Ben 5,9 u arkama baglar, Kayseride ne kadar cadde sokak varsa gezidirim dedi.....

Ben bilmem valla.... siz aranızda halledin ;D ;D ;D ;D

oy oy oyyy adam kavgada söylemez bunu ne yaptınız şimdi ya ;D ;D
sımtafayı benden başka çekecek araba tanımam sürükler götürür yoyoları heheheeeee cesareti olan varsa denesin

ata036' Alıntı:
oy oy oyyy adam kavgada söylemez bunu ne yaptınız şimdi ya ;D ;D
sımtafayı benden başka çekecek araba tanımam sürükler götürür yoyoları heheheeeee cesareti olan varsa denesin

;D ;D ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri