ata036
Zirve
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
IĞDIROFF
yokmu kayıtlarda
IĞDIROFF
yokmu kayıtlarda
ata036' Alıntı:IĞDIROFF
yokmu kayıtlarda
PIKE' Alıntı:YAWWW TARIK DOSTUM NE DESEN HAKLISIN..
AMA BU BİZİM SUÇ DEĞİL. SEN ARTIK BİZDENSIN. SENİ O KADAR ÖZÜMSEDİKKİ... BAKSANA AYRICA YAZMIYOZ BİLE...
KAYOFF
SİDOFF
IGDIROFF
MAROFF
BOLOFF
TORK ( Hala cevap bekliyoruz)
süper karadeniz çoştu desene dalga dalga geliyorlarPIKE' Alıntı:Abi ömer beyle görüştüm Samoff dan , inşallah diyorlar
Ardeşen off road külübü de ilerleyen günlerde cevap verecek
alpkaptan' Alıntı:yılın en zor offroad yarıslmaları kayserıde sankı butun anadolu ekıplerı bugunu beklıyo. batıdan kımse yokmu onlara anadoluda ne aslanlar var gosterelım degılmı anadolu aslanları offroodcular
ata036' Alıntı:: 8) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :
bu hoşuma gitti..alpkaptan' Alıntı:yılın en zor offroad yarıslmaları kayserıde sankı butun anadolu ekıplerı bugunu beklıyo. batıdan kımse yokmu onlara anadoluda ne aslanlar var gosterelım degılmı
vazgecmem58' Alıntı:yahşi benim bi idam yok kazanAN BELLİ zaten idası olanlar düşünsün
PIKE' Alıntı:Haaa bu arada simtafa abi.
Maroff dan ömer bey dediki. Ben 5,9 u arkama baglar, Kayseride ne kadar cadde sokak varsa gezidirim dedi.....
Ben bilmem valla.... siz aranızda halledin ;D ;D ;D ;D
ata036' Alıntı:oy oy oyyy adam kavgada söylemez bunu ne yaptınız şimdi ya ;D ;D
sımtafayı benden başka çekecek araba tanımam sürükler götürür yoyoları heheheeeee cesareti olan varsa denesin