Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan centilmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 301
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,774
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Haşmet ve Cengiz beyler inşallah hafta sonuna yeni resimler yüklenir ve hemen hemen tamamlanmış olur diye umuyorum.
Sevgi ve selamlar tüm dostlara

Etiketler

Yeni resimler

IMG_0001.jpg

IMG_0002.jpg

IMG_0003.jpg

Devam

IMG_0004.jpg

IMG_0005.jpg

IMG_0006.jpg

IMG_0008.jpg

IMG_0010.jpg

Dolap içlerini taşlanmış kumaş kapladık güzelde oldu bence. Ama resimlerde bayağı koyu, karanlık çıkmış.

IMG_0011.jpg

IMG_0013.jpg

IMG_0015.jpg

IMG_0017.jpg

devam

IMG_0020.jpg

Ümit abi bayağı yol almış Bülent usta,ellerine sağlık bu kumaş ve benzeri kaplamalarda pomax diye bir ilaç çıktı baly ve benzeri yapıştırıcıları artık çöpe atacak bir gelişme ve pistole ile atılıyor,Levent abi ondan kullandı hem iyi yapıştırıyor hem kullanımı kolay süngeri süngere yapıştıracak hassaslıkta bundan sonraki işlerde Bülent ustayada söyleyin tavsiye ederim.

Tüllerin arkasına ve sürücü kısmı ile karo bölümünü ayıran kısımlara ayrıca stor perde takmayı düşünüyorum. Mümkün olduğunca ışığı geçirmeyen stor perde. Ortalık ışımaya başlar başlamaz eşim ve ben uyanıyoruz. Hiç olmaz ise sabah 6;30, 7 ye kadar uyuyabiliriz belki stor sayesinde. Yoksa bayram tatili, cumartesi pazar hiç fark etmiyor.

Evet Yusuf kardeşim artık son rötuşlar eksik gedik tamamlanıyor sayılır. Bülent usta bally ile yapıştırdı sanırım pomax yapıştırıcıyı duymamıştır bende yeni öğrendim. Kendisine iletirim. Bayağıda kokuyor uygularken bally. Hatta takıldım kafayı bulacağız akşama diye.

Ümit bey çok güzel olmuş ,

sona yaklaştıkça güzellikler bir bir ortaya çıkıyor , bir an önce bitirip ağız tadı ile keyifli geziler yapmanızı dilerim

ogi' Alıntı:
Ümit bey çok güzel olmuş ,

sona yaklaştıkça güzellikler bir bir ortaya çıkıyor , bir an önce bitirip ağız tadı ile keyifli geziler yapmanızı dilerim
Çok teşekkürler Özcan bey. Perdeler falan takılınca bayağı birşeye benzedi. Bugün banyoya taktıgımız fakir ani su ısıtıcıyıda deneme fırsatımız oldu. Anında sıcak su verdi çok hoşuma gitti doğrusu. Hanıma eve gelince dedimki hanım elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacaksın ( mutfak eviye musluğunda da sıcak suyumuz var artık :smiley: ) hatta ustama takıldım bu gece karavandamı yatsam acaba diye. Hevesi düştü gönlümüze. Darısı tüm dostların, isteyenlerin dileklerinin gerçekleşmesine inşallah.

Ümit abi biz bazı akşamlar iner arabanın içinde çayımızı içerdik bir yere gitmesekde bu şekilde keyfini çıkartırdık bayağı güzel oluyordu Allah güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip eylesin,siz keyfini çıkardıktan sonrada bizde bir tur atarız artık :D

Mutlu gezilerin sırrı öncelikle hanımların mutlu olmasından geçiyor galiba bu anlamda mutfakta sıcak su iyi düşünülmüş bir ayrıntı :smiley:

taktığınız ısıtıcı için oldukça fazla elektrik çekiyor diye biliyorum kullandığınız invertör yeterli oluyor mu acaba

Amin Yusuf kadeşim. Ne güzel dua "Allah güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip eylesin" Siz keyfini çıkardıktan sonrada bizde bir tur atarız artık demissin. Ne demek, emrin olur ne zaman istersen.

ogi' Alıntı:
Mutlu gezilerin sırrı öncelikle hanımların mutlu olmasından geçiyor galiba bu anlamda mutfakta sıcak su iyi düşünülmüş bir ayrıntı :smiley:

taktığınız ısıtıcı için oldukça fazla elektrik çekiyor diye biliyorum kullandığınız invertör yeterli oluyor mu acaba
Özcan bey ben şehir şebekesi ile denedim. İnvertörle ne yapar henüz bilmiyorum ama ısıtıcıyı en düşük ayarında denememe rağmen yeterli sıcaklıkta su verdi. Benim kamp tercihim genelde / şimdilik diyeyim düzenli kamp alanları. Oralarda da 220v enerji var.
Zaten kamp alanlarında bulunan duşlar benim için yeterli ne kadar soğuk olurlar ise o kadar seviyorum hani bu lüksümüzde olsun dedik bazen mevsim başı ve sonu ihtiyaç olabilir. Hanımların mutluluğu olmaz ise olmazlardan tabiki sadece kamp için değil her konuda böyle değilmi. Yoksa yazını kışa döndürürler mazallah :smiley:

centilmen' Alıntı:
Özcan bey ben şehir şebekesi ile denedim. İnvertörle ne yapar henüz bilmiyorum ama ısıtıcıyı en düşük ayarında denememe rağmen yeterli sıcaklıkta su verdi. Benim kamp tercihim genelde / şimdilik diyeyim düzenli kamp alanları. Oralarda da 220v enerji var.
Zaten kamp alanlarında bulunan duşlar benim için yeterli ne kadar soğuk olurlar ise o kadar seviyorum hani bu lüksümüzde olsun dedik bazen mevsim başı ve sonu ihtiyaç olabilir. Hanımların mutluluğu olmaz ise olmazlardan tabiki sadece kamp için değil her konuda böyle değilmi. Yoksa yazını kışa döndürürler mazallah :smiley:

son cümlenize kesinlikle katılıyorum ve bende mazallah diyorum :smiley:

ısıtıcınızı iyi günlerde kullanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR