Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan centilmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 301
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,761
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Yusuf kardeşim inşallah motorkaravanın bitmiş hali ile hafta ortasında fotoğrafları yüklerim diye düşünüyorum. Allahtan bir aksilik çıkmaz ise. Bu arada motordan bir yağ kaçağı vardı krank keçesini değiştirelim demişler idi . Sonra motor indirip baskı balata, triger kayışı bir tarafın rot ve aksı değişti , tüm contalar yenilendi anlıyacağın epeyce duygusal açıdan üzüldük. Ama kafamızda problem kalmadı, artık ne yapıldı ne yapılmadı biliyorum bu hali ilede bizi epeyce götürür.
Seneye yaza tadını çıkarırız inşallah belkide bayram sırasında küçük bir kaçamak yapar akçakoca taraflarına gidebiliriz. Sonrada sat şunu bana diyen olur ve emeğin karşılığını verir ise belkide satar yeniden koşuşturmaya,tatlı uğraşa başlarız. Zaman gösterecek belkide kıyamam. Seninde dediğin gibi imalat bitince ne yapacağım bilmiyorum hem bana hemde Bülent ustaya güzel bir uğraş olmuştu.

Yaşayana, her aksilik çözüldüğünde, tecrübe hanesine bir artı daha yazılır, okuyana ders olur..Güle güle kullanın...

Dediğiniz gibi tecrübe hanesine bir çizik daha attık bugün.
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için Atilla bey. Nasıl oldunuz daha iyicesiniz inşallah. Ben koşuşturmadan telefonda görüştüğümüzde sağlığınızı sormayı unuttum kusura bakmayın.

karavan yapımınızı başından buyana takip ediyorum.güzel karavanınız olacak aksilikler bu işin tadı tuzu.

Teşekkür ederim, hafta sonu kelimenin tam anlamıyla bir mucize oldu, cuma gecesi yattıkdan sonra yüksek seviyede sancılarım oldu, uyuyup kalmışım ama cumartesi sabahı hiç böyle bir şey başıma gelmemiş gibi yatakdan sapasağlam kaldım, sanki son gece ağrılarım bana acı vererek çıktı ve gitti, şimdi hiç yaşamamış kadar iyiyim..televizyon programlarında izlediğimiz mucize haberleri gibi bir şey..Suçum affoldu herhalde ve Tanrı beni artık bu acıdan azat etti...

atiladi' Alıntı:
Teşekkür ederim, hafta sonu kelimenin tam anlamıyla bir mucize oldu, cuma gecesi yattıkdan sonra yüksek seviyede sancılarım oldu, uyuyup kalmışım ama cumartesi sabahı hiç böyle bir şey başıma gelmemiş gibi yatakdan sapasağlam kaldım, sanki son gece ağrılarım bana acı vererek çıktı ve gitti, şimdi hiç yaşamamış kadar iyiyim..televizyon programlarında izlediğimiz mucize haberleri gibi bir şey..Suçum affoldu herhalde ve Tanrı beni artık bu acıdan azat etti...

bugün iyi haberler geliyor :smiley:

Rıfat bey daha iyisi size olsun inşallah, böyle bir niyette var sanırım.
Atilla bey sağlık haberlerinizi duyduğuma çok sevindim ağrı çekmek nedir bilenlerdenim.

ümit bey haklısınız karavan yapmak düşüncesi artık tutkuya dönüştü.çok yakında sizlerinde yardımlarıyla bu işe başlayacağım,

Ümit Bey, karavanınınz hayırlı uğurlu olsun. İnşallah en yakın zamanda sonuca ulaşır, gönlünüze göre tamamlarsınız. Annenize de acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun.

Sayın Aslanahmet çok teşekkürler iyi niyetleriniz ve geçmiş olsun temenniniz için. Karavan konusunda da daha iyisi dostların olsun inşallah.
Rıfat bey ne demek her zaman elden gelen yardıma, usta , malzeme konusunda deneyimlerimizi aktarmaya hazırız. Telefonum her an dostların emrinde.

ümit bey hızla araba arıyorum alınca mutlaka sizi ziyarete geleceğim.batıkente oturuyorum.

rtulun' Alıntı:
ümit bey hızla araba arıyorum alınca mutlaka sizi ziyarete geleceğim.batıkente oturuyorum.

Rifat bey herzaman beklerim. Ben çayyolundayım.
Benim karavanı yapan Bülent bey de Sincan Fatih tarafında. Siz kendiniz yapmayımı düşünüyorsunuz imalat işlerini.?
Yaptırmasanız bile fikir verir size.
Görüşmek üzere.

ümit bey karavanı kendim yapacağım.
sizden ve ustadan soracaklarım olacaktır.

ümit bey karavanınız hayırlı olur inşallah ustamın eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri