Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan centilmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 301
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,760
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Ümit bey kolay gelsin,şoför mahalli arkasındaki perdeleri topladığınız kancalar çok tehlikeli .Hareket halinde iken yengenin arka tarafa geçmesi gerekirse kesinlikle onlardan birisini tutup kıracaktır.Allah korusun yaralanmalar olabilir..Cırtlı bir kuşakla falan bağlamaya çalışmanızı tavsiye ederim. ;)

Etiketler

züğürt gezençi' Alıntı:
Ümit bey kolay gelsin,şoför mahalli arkasındaki perdeleri topladığınız kancalar çok tehlikeli .Hareket halinde iken yengenin arka tarafa geçmesi gerekirse kesinlikle onlardan birisini tutup kıracaktır.Allah korusun yaralanmalar olabilir..Cırtlı bir kuşakla falan bağlamaya çalışmanızı tavsiye ederim. ;)
Tavsiye için teşekkürler Sami bey. Bugün benimde dikkatimi çekti hatta ustama bunların montajını senmi yoksa perdecimi yaptı diye sordum. Büyük bir ihtimal ile değişik bir çözüm bulunacak.
Özcan bey hanımlar konusunda dikkat etmekte yarar var. ;) Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Dostlar karavan bitmek üzere ama bembeyaz ??? Şeritler yada uygun boyut ve türde folyo ve benzeri ile biraz süslemek tekdüzeliği azaltmak istiyorum. Minübüs zannedip el kaldırmasınlar değilmi.. ;D
Uygun öneri ve resimlerinizi, düşünce ve eleştirilerinizi bekliyorum.
Katkılar için şimdiden teşekkürler.

Bülent usta üye girişi yapmalısın resimleri görebilmek için sanırım.

Ümit bey, artık mutlu son :smiley:,
tekrar karavanınızı iyi günlerde kullanın, Allah kaza bela vermesin, güzel geziler temenni ederim,
dolapların içini kaplamanız güzel bir fikir,
aracın yandan resmini buradan yayınlarsanız çıkartma desenler için tarifler daha kolay olur,
selamlar :smiley:

Araca yapıştıracğın nesneler ince süs bantı sınırını aşarsa, muayenelerde sökmek zorunda kalma, veya ruhsata işletmek zorunda kalma sakın....

atiladi' Alıntı:
Araca yapıştıracğın nesneler ince süs bantı sınırını aşarsa, muayenelerde sökmek zorunda kalma, veya ruhsata işletmek zorunda kalma sakın....

çok abartıya kaçılmazsa karavan olduğu içi ses çıkarmazlar diye düşünüyorum, saly karavan stickerleri gibi, karavan üreticileri yaptıkları karavanın ruhsatına renkleri işlettiklerini zannetmiyorum

Kastım o kadardı zaten..

Atilla bey, Levent bey bu resimde bulunan çizgiler kabul edilebiir sınırmıdır acaba ?
Yada öneriler nedir?
Sevgi ve dostlukla kalınız.
Ankara dekor org. benim için bir deneme çalışması yapmış. Araç birebir benim araç fotoğrafıdır.

KARAVAN.jpg

Kanun adına kendimi böyle bir konuda fikir verebilecek konumda görmüyorum...
Ama görsel olarak arka taraftaki yunus grafiğinin kendi doğal dalgalarıyla devam ederek ön tarafa doğru azalarak bitirilmesini ben daha çok tercih ederim, şu andaki resim bana bakkallara şekerleme dağıtım işinden çıkma firma logosu sökülmüş resimleri kalmış bir araç izlenimi verdi, bence şu an olduğu yerde, sadece yunus grafiği ve öne doğru azalan dalga grafiği...

sadece yunus grafiği ve öne doğru azalan dalga grafiği...

Atilla beye katılıyorum,daha önce resme ilk baktığımda ben olsam böyle yapardım dediğimi anımsadım.

Bencede hafif olması gerekiyor çok fazla grafik var abilere katılıyorum arkada küçük bir grafik ve öne doğru yine ince bir uzantısı bu şekilde tüv'dede sorun olmaz diye düşünüyorum.

Ömer abi (Gözdemed) nin yaptığı gayet güzel bir süsleme olmuştu.

IMG_1021.jpg

Ümit bey çok kalabalık bir sticker çalışması olmuş, aracın tümünü kaplamış, daha sade ve az çalışmalar yapmalısınız,
size özel bir sticker deseni oluşturmaya çalışın Ömer beyin aracı gibi

Bugün Bülent ustam ile ankastre ocağımızın montajını yaptık.
Ölçtük biçtik mutfak tezgahı üzerine çizgilerimizi çizdikten sonra dekupaj ile tezgahı kestik. Ocak buzdolabının üstüne denk geliyor orası boyutları ve kullanım açısından uygundu. Fakat yinede atladığımız birşey olmuş.:smiley:
Birde ne görelim gaz hortumunun takılacağı bölüm buzdolabının üst sınırından 2.5 cm kadar aşağıda. Başımızdan aşağı kaynar su döküldü sanki. Mutfak tezgahını kaldırmak istesek epeyce bir emek ve zaman harcamayı gerektirecek bir sürü detay değişecek, tezgah pencereyi biraz kapatacak ve ne kadarda uğraşsak çok da iyi bir iş çıkmayacakdı ortaya. En mühimi tezgah üstü dolaplar ile ocak arasındaki mesafe kullanım emniyeti açısından azalacak idi.
Sonunda ocağı demonte hale getirdik ve iki ocağa da gaz dağıtımı yapan boruyu çıkararak koştur koştur ostim sanayiye gittik. Günlerden cumartesi ve pek çok yer kapanmış bile saat 16:20 civarı.
Neyseki cr-ni işi yapan gaz altı kaynağı bulunan bir işyeri bulabildik şanslı idik sanırım. Borunun aşağı inen ucunu kestirdik L şeklinde olan önceki borunun L kısmını kesip T haline getirerek kaynattık fena olmadı montaja uygun hale geldi. Ustada güzel kaynattı iyi iş çıktı. Montaj saat 19 gib ibitti ama sızdırmazlık kontrolünü yapamadık.
O da daha sonra artık. Umuyorumki gaz sızdırmazlık kontrolünde de bir problem çıkmayacak.
Ne kadar dikkat ederseniz edin böyle problemler çıkabiliyor malesef allahtan problemin halli imkanlar dahilinde idi.
Artık sonuna geldik ama şurası burası derken tatlı uğraşlar bitmiyor dostlar.

zaten, karavan yapmak = problem çözmek :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri