Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 484
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,919
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

halilo11' Alıntı:
hayırlı olsun çok güzel olmuş, karavanı iyi günlerde kullanınız allah kaza bela göstermesin, telsizci arkadaşların bir ata sözü vardır

tampona taş gözüne yaş deymesin derler

saygılar Halil
Sağolun Halil bey
Almanya'ya selamlar

Etiketler

seyyah54' Alıntı:
Apdullah bey hayırlı uğurlu olsun.Tekerinize taş değmesin.Bülent ustayada selamlar.Ankara tarafına geldiğimde ilk uğrak yerim sizler olacaksınız.
Sağolun Seyyah54
Gecen sefer sohnbet etme imkanımız olmamıştı bayram arifesi sıkışıklığı nedeniyle.
İnşallah bu sefer daha uzun görüşür, caylarımızı yudumlarken daha rahat tanışma ortamımız olur.

Şu an gördüğüm mutluluğunuzun sürekli olması dileklerimle!... :smiley:

Cavid Sezen

Adil05' Alıntı:
Cavid Hocam Nerelerdesin.Arada Simav'ada uğra.Selalar.

Kışın Simav'a uğramak yasak!.. :D Hele bir bahar olsun bakalım, belli mi olur?... ;) Aslında sizin bana uğramanız daha kolay; malum İzmir yolu... :smiley: ;)

Kolay gelsin. :smiley:
Cavid Sezen

Gezi ve anılarınızın devamınıda bekliyoruz Abdullah bey,

Hafta sonu yolunuz düşse Maltepeye tanışmaya vesile olsun diyeceğim ancak yol bir hayli uzak kısmet diyelim. Selamlar

İşte bu... şimdi karavanın keyfini çıkarma zamanı. Resimlerden de karavanınız çok güzel gözüküyor. Özellikle yandan görünüşü Avrupa'lı integrated karavanlara çok benziyor. Güle güle kullanın.

İlginize cok teşekkür ederiz Abdullah bey 1. 3 aylık bekleme sürecimizin sonuc,ları temiz cıktı 2. 3 aylık bekleme sürecindeyiz. Tekrar karavanınız hayırlı olsun güle güle kullanın. saygılarımızla

güngör' Alıntı:
Gezi ve anılarınızın devamınıda bekliyoruz Abdullah bey,

Hafta sonu yolunuz düşse Maltepeye tanışmaya vesile olsun diyeceğim ancak yol bir hayli uzak kısmet diyelim. Selamlar
Sağolun Levent bey
Şu ruhsat işleri de hayırlısı ile bitsin, ondan sonra uzaklar yakın olur inşallah

aslanahmet' Alıntı:
İşte bu... şimdi karavanın keyfini çıkarma zamanı. Resimlerden de karavanınız çok güzel gözüküyor. Özellikle yandan görünüşü Avrupa'lı integrated karavanlara çok benziyor. Güle güle kullanın.
İyi dilekleriniz için teşekkürler Hakan bey

gezmen' Alıntı:
Kışın Simav'a uğramak yasak!.. :D Hele bir bahar olsun bakalım, belli mi olur?... ;) Aslında sizin bana uğramanız daha kolay; malum İzmir yolu... :smiley: ;)

Kolay gelsin. :smiley:
Cavid Sezen
Uludağ'a kar yağdı diye göbek atanlar var.Simavın kışından ne olur?Bi uğrak yapıver ne olacak.Benim gezere henüz başladık.Ah bi bitse.Dağlardan sor beni.İçim gidiyor,sizlerin gittiği yerleri gördükçe.Kıskanmıyorum ha ,imreniyorum.Selamlar.

abdullah tepe' Alıntı:
Teşekkürler Cavit bey
Darısı arzu eden , isteyen tüm arkadaşların başına
Yüzünüzün sakinliğinden,işin bitiminde ki duyguları anlayabiliyorum.Güzel duygularınız hiç bitmesin.Canıyürekten mutluluklar diliyorum.

Adil05' Alıntı:
Yüzünüzün sakinliğinden,işin bitiminde ki duyguları anlayabiliyorum.Güzel duygularınız hiç bitmesin.Canıyürekten mutluluklar diliyorum.
Sağolun Adil bey.
Darısı sizin başınıza, tez zamanda inşallah

Sn. Abdullah bey
Karavanınızı güle güle kullanın.
Güzel geziler çıkarmanızı ve mutluluğunuzu arttırmasını dierim.
Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri