Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 484
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,919
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ruhsat için hazırlıklar tamam

karavanlı gezilerimiz 011.jpg

Etiketler

Sorunsuz bitirmeniz dileği ile....

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin, işlem tamam gibi artık "mutlu son"a az kaldı inşallah... :smiley:

Abdullah Bey; Şimdiden tebrikler, ALLAH tamamına erdirsin. Darısı başıma.

Sonunda bu da bitti.
Uzun zamandır yol özlemi basmıştı, basmıştı da bir türlü son noktayı koyamamıştık.
Seyfettin hocam, imalatda evdeki hesap çarşıya uymaz demişti. Yerden göğe kadar haklıymış.
Geç oldu, bazen de güç oldu ama en sonunda ruhsat da tamam. Bu son noktamıdır derseniz, hayır eksikler bitmez.
Bitmez ama yolda da olsa tamamlanır.....................

ruhsat 001.jpg

Abdullah bey çok sevindim, hayırlı olsun. Sevindim, çünkü bu demektir ki güzel gezi raporlarınız gelmeye başlayacak. Keyif ve sağlıkla inşallah, yolunuz açık, keyfiniz bol olsun. :smiley:

Abdullah bey; ruhsatın haberini canlı olarak duymama rağmen, memnuniyetimi buradan iletmek istedim. Sağlıklı, güzel günlerde ve gezilerde kullanmanız dileklerimi iletir gezi notlarınızı paylaşmanızı isterim.
Esen kalın.

abdullah tepe' Alıntı:
Sonunda bu da bitti.
Uzun zamandır yol özlemi basmıştı, basmıştı da bir türlü son noktayı koyamamıştık.
Seyfettin hocam, imalatda evdeki hesap çarşıya uymaz demişti. Yerden göğe kadar haklıymış.
Geç oldu, bazen de güç oldu ama en sonunda ruhsat da tamam. Bu son noktamıdır derseniz, hayır eksikler bitmez.
Bitmez ama yolda da olsa tamamlanır.....................
Abdullah Bey ruhsatınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.Selamlar.

Haydi bakalım, geçmiş olsun! Hayırlı, uğurlu olsun. Şimdi gezmek zamanı. Kazasız, belasız, keyifle gezmeler diliyorum. Darısı başımıza.

Hayırlı uğurlu olsun, sizin araç tek değilmiş , geçenlerde Ankarada bir adet daha gördüm.

VAP' Alıntı:
Abdullah bey çok sevindim, hayırlı olsun. Sevindim, çünkü bu demektir ki güzel gezi raporlarınız gelmeye başlayacak. Keyif ve sağlıkla inşallah, yolunuz açık, keyfiniz bol olsun. :smiley:
İnşallah Ahmet bey
İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Yol hazırlıkları başlıyor kısmetse. Ama neresi olur onu bende bilmiyorum şu an.
Darısı sizlerin başına

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri