Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 484
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,918
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Karavanınız hayırlı olsun,güzel gezilerde kazasız belasız kullanın.

Etiketler

Ve ilk misafirlerimiz

126.JPG

127.JPG

Vallahi Abdullah bey tam hayalimdeki gibi oldu, güle güle kullanın, keyfiniz bol olsun inşallah... :smiley:

Gezi raporlarınızı merakla bekleyip keyifle okuyacağıma eminim.

İşte keyif bu! Şimdi sefa sürme zamanı. Yarasın! Darısı başımıza... Kazasız, belasız, keyifle daha nice gezmeler diliyorum.

Oh oh maşallah gözdeğmesin işallah,Kardeşim mutlu günlerinizde ağız tadı ile güleee güle kullanın....
Bülent usta sizide ayrıca tebrik etmek isterim. İşte usta yaptığı işe sahiplenip takip etmesi.Senin,de ellerine sağlık

Abdullah abiye bende huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum ilk misafir olarak beni ve eşimi davet ettikleri için Albatrosu yollarda görmek görmek Abdullah abi ve Şükran ablayı mutlu görmek beni ve eşimi daha çok mutlu etti dileğim tekerlekleri hep dönsün Allah gönüllerine göre versin inşallah .

Güle güle Albatros..... :smiley:

hayırlı olsun çok güzel olmuş, karavanı iyi günlerde kullanınız allah kaza bela göstermesin, telsizci arkadaşların bir ata sözü vardır

tampona taş gözüne yaş deymesin derler

saygılar Halil

Apdullah bey hayırlı uğurlu olsun.Tekerinize taş değmesin.Bülent ustayada selamlar.Ankara tarafına geldiğimde ilk uğrak yerim sizler olacaksınız.

edessastelio' Alıntı:
Abdullah bey;
Keyfiniz daim olsun.
Bülent karavanda yapılacak noksan bir yer varmı incelemeye gelmiştir bence.
Sizlere ve eşlerinize selamlar,saygılar.
Sağolun Ahmet bey
Size ve eşinize selamlar

VAP' Alıntı:
Vallahi Abdullah bey tam hayalimdeki gibi oldu, güle güle kullanın, keyfiniz bol olsun inşallah... :smiley:

Gezi raporlarınızı merakla bekleyip keyifle okuyacağıma eminim.
Selamlar Ahmet bey
İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Haklısınız artık sıra gezi notlarında. Ruhsat işini de halletdikden sonra sanırım bizi kimse tutamaz.

TA2RX' Alıntı:
İşte keyif bu! Şimdi sefa sürme zamanı. Yarasın! Darısı başımıza... Kazasız, belasız, keyifle daha nice gezmeler diliyorum.
Sağolun Bekir bey
İnşallah sizde en kısa sürede tamamlarsınız.
Bu yazın Bektaş yaylasında karşılaşır da sohbet etme imkanımız olur.

TUGAY58' Alıntı:
Oh oh maşallah gözdeğmesin işallah,Kardeşim mutlu günlerinizde ağız tadı ile güleee güle kullanın....
Bülent usta sizide ayrıca tebrik etmek isterim. İşte usta yaptığı işe sahiplenip takip etmesi.Senin,de ellerine sağlık
İyi dilekleriniz için teşekkürler Tugay bey. darısı sizlerin başına.
Eşinizin de sağlık durumu daha da iyidir inşallah.
Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri