Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 484
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,916
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Güzel gezi ve dinlencelerde kullanmanız dileğiyle!... :smiley:

Cavid Sezen

Etiketler

Apdullah Bey; yapım aşamalarının bazı kısımlarını gördüğüm Albatros nihayat uçma aşamasınıa geldi
Kazasız belasız ve güzel günlerde kullanman dileklerimle. Bir yerlerde karşılaşmak üzere.Sağlıkla kullanınız.

Sevgili Dostlar
Tüm iyi niyet düşümceleriniz için teşekkür.
Uzunca bir zamandır sisteme girememiştim. Sağ olsun Bülent usta resimleri yüklemiş. Bu günde yatak işini hallettim. Artık geriye ruhsat işlemleri kaldı.Sanırım önümüzdeki hafta sonuna kadar o işte biter. Sonrası yıllardır beklenen an............
Dilerim tüm isteyenler istedikleri hayallere tez zaman da kavuşur. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bu güne kadar gösterdiğiniz desteğe sonsuz teşekkürler. Kocaman bir teşekkürde Bülent ustama, neyi nasıl istedimse, istediğim gibi yaptıgı ve müşteri her zaman haklıdır diyerek sonsuz sabır gösterdiği için. Ellerine sağlık Bülent usta TEŞEKKÜRLER......

Bir iki resimde benden

15.11 001.jpg

15.11 004.jpg

15.11 005.jpg

airboat' Alıntı:
Abdullah Kardeşim,
Sadece Gezenbilir Stıkırı eksik galiba,o da bizden olsun.
Selamlar
Saol hocam
Ugrayacağım mutlaka yanına. O zaman alırım inşallah büyüklerden bir tane.

Abdullah abi hayırlı uğurlu olsun,ailenizle nice mutlu gezilere inşallah.Ben de bahara doğru Bülent ustama uğrayacağım galiba.Hanımı ikna ettim,arabayı satıp bir camper de biz yaptıracağız.Allah sonunu görmeyi nasip etsin.Bülent usta gerçekten iyi iş çıkarmış,en önemlisi ise insalcıl bir kişi.Telefonda her defasında ustaya bir sürü soru soruyorum,sağolsun erinmeden hepsini cevaplıyor.Benim için insanlığı önemlidir bir kişinin.Sizin aracınız da çok güzel olmuş,güle güle kullanın.Abdullah abi bu arada webasto hangi model?

Abdullah bey, karavanınızız gerçekten çok güzel oldu, güle güle kullanın. İnşallah gezilerinizde de karavanınızın güzelliğiyle birlikte unutulmaz güzellikleri yaşayın... :smiley:

Maaşallah...

Nazar boncuk-02.jpg

Teşekkür ederim,inşallah biz de kısa zaman sonra hayallerimize kavuşur sizler gibi karavanlı gezilerimizi burada paylaşırız.

Apdullah bey camperinizin bitmis halini gorunce ne kadar guzel bir is cikarildigi goruluyor sizin azminiz Bulent ustanin gayret ve becerisi birlesince ortaya bir eser cikmis. guzel gunlerde keyfini cikarin. Kazasiz belasiz seyahatler dilerim... Zeki toraman....

VAP' Alıntı:
Abdullah bey gerçekten tam hayalimdeki gibi oldu, Allah nazarlardan sakınsın ve güle güle keyif içerisinde kullanın ve gezin inşallah...
Teşekkürler Ahmet bey.
Ayrıca nazarlık içinde sağolun.

TUGAY58' Alıntı:
Üstadım Alllah kem gözlerden saklasın ellerinize (Bülent usta sizinde ) sağlık cok temiz bi işcilikle yapılan karavanlardan biri daha cıktı hayırlı uyurlu olsun güleeeee güleeeee kullanın kardeşim....
Sağolun Tugay bey
Daha iyisi ve daha da güzeli sizlerin de olur inşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR