Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 484
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,915
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

drares' Alıntı:
Bu konu aşağıdaki topikte irdelenmişti ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46602.0
Haşmet bey, o başlığı zamanında incelemiştim, benim asıl merak ettiğim yağmurlu havalarda hareket halinde iken su girmesini engelleyen bir baca ağzı ne şekilde olmalı idi, çünki diğer girişte şofbenin içine su girmesini engellemek mümkün değil.

Etiketler

Evet arkadaşlar nihayet sona gelindi.
Şofbeninden, elektrik tesisatına. Banyosundan pis su tesisatına kadar olan her şey bitti.
Artık son rutuşlar kaldı. Haftaya bugün ruhsat hariç tam tekmil hazır ALBATROS.
Ruhsat işlemlerine de pazartesi başlanılacak ne kadar sürer bende bilmiyorum.
Ama bildiğim özlediğim ve istediğim gibi bir araç olan ALBATROS'a artık kavuşuyorum.
Dileyen tüm dostların, istedikleri gibi bir araca kavuşmalarını canı gönülden dinliyorum.
Son halinin fotolarını çarşamba gününden sonra, döşemelerinde tamamlanmasıyla sisteme yükler ve kasım ayının 15inden sonra da karavan yapımı sayfasından yurt içi gezi bölümüne terfi ederim diye düşünüyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.

Abdullah bey karavanınızın imalatının son noktaya gelmesi çok sevindirici bir haber, hayallerinize kavuşmanızı dilerim :smiley:
Aka' Alıntı:
Haşmet bey, o başlığı zamanında incelemiştim, benim asıl merak ettiğim yağmurlu havalarda hareket halinde iken su girmesini engelleyen bir baca ağzı ne şekilde olmalı idi, çünki diğer girişte şofbenin içine su girmesini engellemek mümkün değil.
Ahmet bey yolculuk açısından bir sıkıntı varsa, thurumanın bacalarını incelemenizi öneririm. Thuruma bacalar karavan tepesine monte edilmiş hermetik bacalardır :smiley:

abdullah tepe' Alıntı:
Selamlar İlhan bey.
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.
Yanlış anlamadıysam depo cıkışın da bir dedantör, şofben girişinde ikinci bir dedentör. 50 bar ve 30 bar olarak. Ocakta da ayrı bir dedantör varmı acaba. Yoksa depo cıkışında ki dedantör yeterli oluyormu.
Abdullah bey, yollarda cep tel. internete kisitli girebildiğimden, yazınızı yeni fark ettim.
Benim karavanda ayrıca ocakta dedantor yok.
Kolayliklar dilerim.

Ve ALBATROS Yollarda :smiley:

SAM_1227.JPG

SAM_1233.JPG

SAM_1232.JPG

SAM_1227.JPG

SAM_1245.JPG

Çok güzel olmuş Maşallah. Zaten ilk başta bu aracın güzel olacağını tahmin etmiştim. Nacizane bir tavsiyem olacak yemek yaparken perdeyi açık tutun. tecrübe ile sabit yağ sıçradımı çıkmıyor :smiley:

zentoz' Alıntı:
Çok güzel olmuş Maşallah. Zaten ilk başta bu aracın güzel olacağını tahmin etmiştim. Nacizane bir tavsiyem olacak yemek yaparken perdeyi açık tutun. tecrübe ile sabit yağ sıçradımı çıkmıyor :smiley:

Buna ek olarak perdenin tutusma riskide var.

Masallah araciniz cok guzel olmus guzel gunlerde bol bol gezilerde kullanmaniz dilegiyle.

Melih

melihbozkurt' Alıntı:
Buna ek olarak perdenin tutusma riskide var.

Masallah araciniz cok guzel olmus guzel gunlerde bol bol gezilerde kullanmaniz dilegiyle.

Melih

Teşekkürler Melih haklısın bir de o küçük ayrıntı var di mi? :smiley:

bülent usta' Alıntı:
Ve ALBATROS Yollarda :smiley:
abdullah tepe' Alıntı:
Evet arkadaşlar nihayet sona gelindi.
Şofbeninden, elektrik tesisatına. Banyosundan pis su tesisatına kadar olan her şey bitti.
Artık son rutuşlar kaldı. Haftaya bugün ruhsat hariç tam tekmil hazır ALBATROS.
Abdullah Bey harika görünüyor.Allah nazardan saklasın.Güle güle gezin.Herşey gönlünüzce olsun.Selamlar.

Apdullah bey güle güle kullanın.Güzel gezilerde sağlıkla kullanmanız dileği ile.

Abdullah bey gerçekten tam hayalimdeki gibi oldu, Allah nazarlardan sakınsın ve güle güle keyif içerisinde kullanın ve gezin inşallah...

Üstadım Alllah kem gözlerden saklasın ellerinize (Bülent usta sizinde ) sağlık cok temiz bi işcilikle yapılan karavanlardan biri daha cıktı hayırlı uyurlu olsun güleeeee güleeeee kullanın kardeşim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR