Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 484
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,908
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

belki resimden ama araç koltuklarıolmamış sanki, birde koyu renk olsaydı leke vs göstermezdi. Ayrıca tuvaleti o konumla kullanmak zor olmayacakmı?

Etiketler

Bende henüz işin başında iken sorayım, neden bu tür bir tuvalet tercih ettiniz, çünki bunların su harcaması oldukça yüksek.

VAP' Alıntı:
Abdullah bey çok rahat, konforlu ve keyifli bir karavanınız olmakta ve ben büyük bir zevkle takipteyim. Araç koltuğunuzun her iki tarafında da kol dayama var değil mi?
Teşekkürler Ahmet bey
Yerleşimler yapıldıkca rahat bir araç olacağına inancım dahada artdı. Şöfer koltugunun sol tarafında, yolcu koltugunun sağ tarafında cam altında döşemeden dolayı kol dayama zaten var o yüzden tek taraflı kol dayama yaptırdım.

MESUT ŞAHİN' Alıntı:
ABDULLAH BEY
GEÇEN HAFTA CUMADAN BERİ MÜTHİŞ İLERLEME VE GAYET ŞIK.
SIRA BENDE İNŞALLAH.
Teşekkürler Mesut bey
Sizde tez zamanda karavanınıza kavuşur keyifli gezilerde kullanırsınız inşallah

AL1820' Alıntı:
belki resimden ama araç koltuklarıolmamış sanki, birde koyu renk olsaydı leke vs göstermezdi. Ayrıca tuvaleti o konumla kullanmak zor olmayacakmı?
Merhaba Ali bey
Derler ya zevkler ve renkler diye. İnanın ben koltukların döşemesini cok sevdim. Renklerin acık olması kir acısından sizi haklı cıkarabilir ama silinebilir bir kumaş olması ve kullanıma bağlı olarak bizi tatmin etti. Tuvalet belki resimden öyle gözüküyor. Çünkü en az oturunca sizin gördüğünüz sağ taraf kadar sol tarafdada boşluk var.

Aka' Alıntı:
Bende henüz işin başında iken sorayım, neden bu tür bir tuvalet tercih ettiniz, çünki bunların su harcaması oldukça yüksek.
Merhaba Sayın Aka
Şu an için düşündüğüm inanın rahatlık. Sizlerin bilgileri eminim tercübe ile sabittir. Bizde tercübe edince durumu daha net görme imkanına sahip oluruz inşallah. Fazla su harcar diye de tuvaletin deposunu tek başına 100 lt düşündük. Bu durumu da zaman icerisinde göreceğiz.
İnşallah daha sonra pişman olmayız.

resimlere devam

SAM_1186.JPG

SAM_1187.JPG

Çok güzel olmuş özellikle ocağınıza bayıldım. gnelde Avustralyalıların tercih ettiği bir karavan modelini ülkemizde de görmek çok güzel. Bülent Beyin de eline sağlık.

Kullanım alanlarının rahatlığı sebebiyle idealimdeki tarz (cüsseme göre ::smiley:) bir motokaravan oluyor, çok büyük bir keyifle takipteyim. İnşallah hayırlısıyla gezi raporlarınızı da okumaya başlayıp iyice motive olurum... :smiley:

VAP' Alıntı:
Kullanım alanlarının rahatlığı sebebiyle idealimdeki tarz (cüsseme göre ::smiley:) bir motokaravan oluyor, çok büyük bir keyifle takipteyim. İnşallah hayırlısıyla gezi raporlarınızı da okumaya başlayıp iyice motive olurum... :smiley:
Teşekkürler Ahmet bey.
Darısı tüm isteyenlerin başına diyelim.

zentoz' Alıntı:
Çok güzel olmuş özellikle ocağınıza bayıldım. gnelde Avustralyalıların tercih ettiği bir karavan modelini ülkemizde de görmek çok güzel. Bülent Beyin de eline sağlık.
Teşekkürler Sayın Zentos
Evet haklısınız Bülent ustanın ellerine sağlık.
Benim gibi bu işin üstesinden tek başına gelemeyecek kişiler için bulunmaz nimet

Kardeşim iyi niyetlerimle bir ic daha cektim. Ahhhhh Ahh bana göre gercekten tam avrupayi bir iş cıkıyo koltuklarda harika neden böyle bir karavana da öyle bir koltuk yakışırdı ellerinize sağlık Abdullah bey bülent ustam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR