Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abdullah tepe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 484
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,595
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Adil05' Alıntı:
Ve ALBATROS Yollarda :smiley:

[/
quote]
Abdullah Bey hoşgörün, su deposunun çıkışındaki motor hidroforlu mu? Klozetin çıkışında ki helozon boru kaçlık ve direk pis su deposuna mı bağlı?teşekkürler.
Selamlar Adil bey
Evet 12 V hidrofor var. Yanlış hatırlamıyorsam dakikada 12 litre basıyor. Klozetin temiz su bağlantısı direk depodan emiyor emiş borusunun capını Bülent usta aldığı için tam hatırlamıyorum ama gördüğüme göre Ø 25 gibi gözüküyor.

Etiketler

Derkan 34, İlhan Bey, Beir Bey, İsmail Bey, Zentos, Bülent Bey, Süleyman Bey,Turan Bey Levent Bey. Levent Güngör, Aka, Haşmet Bey,
Bayayhan, Bibs, Gökhan Bey, Seyfettin Hocam, Cavid Bey, Ali Yılmaz, Cemsar, Zeki Toraman ve Ahmet Özdemir Bey
Hepinize (arada unutduğum arkadaşım varsa lütfen kusuruma bakmasın) iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler.
Tüm arkadaşlar cok daha iyileri sizlerin olmasını temenni ediyorum.
Sağolun ................ Sonsuz teşekkürler.

umut7105' Alıntı:
Abdullah abi hayırlı uğurlu olsun,ailenizle nice mutlu gezilere inşallah.Ben de bahara doğru Bülent ustama uğrayacağım galiba.Hanımı ikna ettim,arabayı satıp bir camper de biz yaptıracağız.Allah sonunu görmeyi nasip etsin.Bülent usta gerçekten iyi iş çıkarmış,en önemlisi ise insalcıl bir kişi.Telefonda her defasında ustaya bir sürü soru soruyorum,sağolsun erinmeden hepsini cevaplıyor.Benim için insanlığı önemlidir bir kişinin.Sizin aracınız da çok güzel olmuş,güle güle kullanın.Abdullah abi bu arada webasto hangi model?
Merhaba Umut bey.
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Webasto; Webastonun, 24 v (benim araç 24 volt ve direk araç aküsünden enerji alıyor) 3,9 kw modeli.
Bu arada seninde hayallerine en kısa zamanda gercekleştirmeni dilerim. Hayırlısı ile güzel bir araç ve çalışma sonucunda karavanına kavuşursun inşallah.
Bu arada sana tavsiyem ( daha önce Seyfettim hocamında bana söylediği gibi "imalatda zaman her zaman vaktinde yetişmez") bu yazın aracını kullanmak istiyorsan. bu işi mayıs ayına bırakmadan bir an önce harekete gecmen.
Tekrar hayırlısı olması temennisiyle. Bir yerlerde karşılaşmak üzere hoşcakal

Sağol Abdullah abi,ben de şubat tatilinden sonra arabayı satılığa çıkarmayı düşünüyorum artık.Hatta hanım şimdi çıkarsak da hemen yaptırsak diyor.Fazla gaza getirdim galiba ;D Webasto konusunda Bülent usta 1700 m'ye kadar olan Webastodan takacam dedi de ben de acaba senin ki ondan mı diye sordum.Bakalım Bülent ustaya güvenip Bismillah diyecez inşallah.Allah sonunu da görmeyi nasip etsin.

umut7105' Alıntı:
Sağol Abdullah abi,ben de şubat tatilinden sonra arabayı satılığa çıkarmayı düşünüyorum artık.Hatta hanım şimdi çıkarsak da hemen yaptırsak diyor.Fazla gaza getirdim galiba ;D Webasto konusunda Bülent usta 1700 m'ye kadar olan Webastodan takacam dedi de ben de acaba senin ki ondan mı diye sordum.Bakalım Bülent ustaya güvenip Bismillah diyecez inşallah.Allah sonunu da görmeyi nasip etsin.
Hayırlısı.
En güzellerinden biri olur inşallah.
Benim araç m³ olarak biraz büyük olduğu için ben webastoyu büyük tuttum.
Senin sececeğin araca göre 1,9 kw'lıkdayeterli olur tabiki. Şu an mevcut karavanlarda bulunan coğunlukla 1,9'luk.

umut7105' Alıntı:

Umut Öğretmenim,ha gayret.Azmetmişsiniz ya,çabuk biter.
Meslektaşız,hemsehri (Ladik'li)sayılırız.
Genç Öğretmenlerin Gezen Eve sahip olmaları beni mutlu kılıyor.
Karavancı için her yazlık oluyor.
Başarılar dilerim.

Seyfettin hocam ben aslen Kırıkkaleliyim,aslında şimdi size daha da yakınlaştık.Yaşımız 30,Eşimle özellikle genç yaşta bir karavan sahibi olmak istedik.Çünkü bazı şeyler gençlikte daha da güzel oluyor.Yaşıtlarımız otele tıkılıp kalırken,bize her yer 5 yıldızlı otel gibi gelecek inşallah.Şimdi önümüzde sadece arabayı satıp,bir ducato almak kaldı.Gerisini de Bülent ustaya bırakacağız inşallah.Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin...

abdullah tepe' Alıntı:
Selamlar Adil bey
Evet 12 V hidrofor var. Yanlış hatırlamıyorsam dakikada 12 litre basıyor. Klozetin temiz su bağlantısı direk depodan emiyor emiş borusunun capını Bülent usta aldığı için tam hatırlamıyorum ama gördüğüme göre Ø 25 gibi gözüküyor.

Teşekkürler.Sanıyorum hidrofor sadece çalışırken ses yapıyor.İyi geceler. Bu arada Bülent ustaya da Selamlar.

Selam arkadaşlar.
Biraz eksikleri tamamlamanın verdiği koşturmacadan birazda deneme amaçlı kısa gezilerden dolayı uzun bir zamandır forumdan uzak kalmışız. Bu zamanda gidilen yerlerden, Albatrosun ilk gezilerinden bir kaç resim
İlk yemek

karavanlı gezilerimiz 013.jpg

Ekli dosyalar

• karavanlı gezilerimiz 004.jpg
    karavanlı gezilerimiz 004.jpg
    71.2 KB · Görüntüleme: 309

İlk akşam izlenen maç

karavanlı gezilerimiz 008.jpg

karavanlı gezilerimiz 010.jpg

Ekli dosyalar

• karavanlı gezilerimiz 005.jpg
    karavanlı gezilerimiz 005.jpg
    78.5 KB · Görüntüleme: 294

abdullah tepe' Alıntı:
Selam arkadaşlar.
Biraz eksikleri tamamlamanın verdiği koşturmacadan birazda deneme amaçlı kısa gezilerden dolayı uzun bir zamandır forumdan uzak kalmışız. Bu zamanda gidilen yerlerden, Albatrosun ilk gezilerinden bir kaç resim
İlk yemek

Teşekkürler Adil bey.
Darısı sizin başınıza, en kısa süre içinde inşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

Geri