Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan impesa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 338
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,635
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

Sayın Enverdede çekme karavanız olduğunu söylemişsiniz.Çekme karavan da artısı ve eksileriyle güzel bir alternatiftir.Benim de şu anda kullandığım bir çekme karavanım var.Elbette çekme karavanın fonsiyonları ve tadı bir başkadır.3.25 lik çekme karavanım da şöyle:

S4031027.jpg

Etiketler

Bendeki de can karavan 4.25 mazisini bildiğim ikinci el.Aldığımda sizin gibi lada niva ile çekerim diye düşünmüştüm daha sonra ilave koltuklu Kia Carens diesel çıkınca karşıma onu aldım.Dediğiniz gibi avantajlarının yanında benim için en büyük dezavantaj'ı istanbulda park.yaz programını mayıs la birlikte antalyadan başlattığmdan beldibinde bırakıyorum ancak bu kez de yakınlarda yapılan mevsimsel etkinliklere katılamamak takılıyor kafama .O yüzden hedef bir mobil karavan.[attachment=1][attachment=2]

Photo-0046.jpg

sedir adasına kaçak gitçez.jpg

Elbette mobil karavan da hızlı hareket etme,kısa zamanda değişik mekanlara hareket için "ALESTA" durumda olması gibi avantajlatıyla daha farklı.Daha farklısı da var .O da aşağıdaki fotoğraftaki gibi daha tırmanıcı ve daha özgür olanı.

S4031118.jpg

Tebrikler.Karavan çok güzel olmuş:D Şimdiden hayırlı olsun.Sağlıcakla kullanın Sn.Oğuz Bey

ByMickes06' Alıntı:
Tebrikler.Karavan çok güzel olmuş:D Şimdiden hayırlı olsun.Sağlıcakla kullanın Sn.Oğuz Bey
SAĞOLUN.Çok teşekkür ederim.Sağlıcakla kalın...

Oğuz Bey, gördüğüm ölçüde, karavan yapımı, iyi gidiyor. Bu kez olacak değil mi?..

Esen kalın.
Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Oğuz Bey, gördüğüm ölçüde, karavan yapımı, iyi gidiyor. Bu kez olacak değil mi?..

Esen kalın.
Cavid Sezen

İNŞALLAH...Teşekkürler.

Sn Oguz bey.
Sanıyorum gec haber aldım .
Kolay gelsın.Gonlunuzun estedıgı gıbı olmasını dılerım.

orbay74' Alıntı:
Sn Oguz bey.

SAĞOLUN Mehmet Bey.Çok teşekkür ederim.Ne güzel dilek,ne güzel temenni o öyle.Yüreğinizin güzel "estetiği"yansımış sözlerinize,dileklerinize...Sağolun. Güzel dilekleriniz yüreğinizin aynen şeklidir.Sağolun daha iyisi sizlere olsun.Sağlıcakla kalın...Saygılarımla...

orbay74' Alıntı:
Sn Oguz bey.

Mehmet Bey Kardeşim.Bir önceki yazımda teşekkürümü ifade edebilecek birşeyler sunamadan yazmıştım.Karavancılığı,doğayı sevmek yaradılmış her güzelliği sevmek ve saygı duymaktan geçtiğinden ister istemez estetik anlayışlarına da yansıyor.Dilerim sizlerin karavanları da en güzel estetik unsurlarla donanır.Saygılarımla.

41ls.jpg

Kır çiçeklerını , kendılerını kımsesız sandıkları için burkularak cok sevmısımdır.
T e ş e k k u r l e r

enverdede' Alıntı:
güzel işçilik,marşa basma tarihi yaklaşıyor.

Evet işçilik üzerinde titizlikle duruluyor.İnşallah kısa zamanda marşa basacağım.Teşekkürler.

Oğuz Bey kolay gelsin. Güzel bir motokaravan olacak. İnşallah en yakın zamanda marşa basarsınız.

Bugün araçta çalışırken yüzüyle ruhuyla ve tavrıyla TERTEMİZ bir kardeşimiz geldi yanıma."Kolay gelsin abiii " deyip o sıcacık ,candan,içten tavrıyla iyi dileklerini belirtti.Çok sevindim geldiğine.Tavrına ,içtenliğine hayran olmamak mümkün değil.Sağolsun iyi dileklerini,sevgisini,saygısını eksik etmedi."Dondurma mı satacaksınız abiii" demesindeki o candanlık,o naiflik beni hem duygulandırdı,hem gülümsetti,hem de uzun uzuuun düşündürdü.Adı HÜSEYİN'miş."Hüseyin sen isetrsen dondurma da satarız güzel kardeşim" dedim.Ardından dondurmanın yanında daha neler satmamı istersin deyince çekirdek de satarsınuz dedi.Daha neler satabilirz deyince kokoreçi de belirtti.Dedim ya duygu ve düşünce ve saygı-sevgi fırtınasında bıraktı beni.Hüseyin kokoreci bilmem ya ilk dondurmayı ve çekirdeği yarın sana satmayacağım,fakat getireceğim.Çünkü bu karavan olacak deyince "Haaaaa." dedi.Yarın beklerim dedim.Gelirsem ben de sana gocaman bi mavi nazar boncuğu getirecem.Araban çok güzel olmuş abii,AlLLAH nazardan saklasın dedi.Benim sözüm söz...Yarın dondurmamla,çekirdeğimle aracın yanında olacağım.Hüseyin'in dostluğu ve güzel temennilerini de unutmadan böyle güzel insanlara her zaman maddi -manevi borcumuzun olduğunu hatırlayacağım.Sağolasın Hüseyin...Karavanımıza bereket getirdin...Sağolasın....[attachment=1][attachment=2]

S4031492.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,627
Kaydolan Son Üyemiz
Küçük Ahmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR