Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen
Sağolun Enver Bey. /Sağolun Mehmet Bey.Güzel dileklerinizin aynısıyla sizlere mukabelede bulunurum.Sağolun...Fakat sanırım imalatın bitimine aşağı yukarı bir hafta kala(Her şey bir zamanlama ve program dahilinde olmuştur ve olacak.) Ankara dışında olacağımdan ve çalışmaları izleyemeyeceğimden sanırım bundan sonra fotoğraflar olamayacak.Usta tüm maharetiyle ve özverisiyle çalışıp imalatı bitirene kadar buralarda olamayacağım.Oysa en ufak ayrıntıya kadar burada imalat aşamaları paylaşımını yapmak isterdim.Fakat dediğim gibi burada olmayacağımdan ve usta da aşamaları fotoğraflayamayacağından(şimdilik) imalat bu aşamada resimlerle sona erdi sayılır.Oysa gönül isterdi ki her aşama sonuna kadar paylaşılsın.Daha fotoğrafla ,sözle,özle ifade edilecek unsurlar çok.Fakat sizler gibi değerli,paylaşımı bilen ve kutlayabilen arkadaşlarla her halükarda yine paylaşımlar sürer.(Kusura bakmayın her ikinize de aynı sözleri yazmam gerektiğinden ikinizin ismini bu yazıda birliklte yazdım.)Saygılar...Dikkatli bir gözlemci olarak izlediğimde bu topiğe zaman zaman misafir olup vara yoğa ,eğriye- doğruya fikir beyan eden ve her nedense gözlemlerime göre buraya artı yada eksi olarak bir cümle dahi yazmadan topicten kaybolan arkadaşlar da vardı.Bunların sayısı bir elin parmaklarını geçmediği gibi doğal olarak kendi tercihleridir ve lbunlarla ilgili bir beyanda bulunmayı da abesle iştigal sayarım kendim için.Değmez ve gereksizdir. Fakat deyinmeden de geçemedim.Dost olan yada olmayan,paylaşan yada paylaşamayanın kendi tercihidir.Bizler de siizler gibi daha birçok güzel paylaşımdan yana dosta selam ve saygılarımızı iletirken bu konuda başka birşey söylememeyi yeğleriz.Biz bu topicde sadece karavanın teknik yada madde kısmını değil,aynı zamanda karavan,doğa,insan sevgisini,saygıyı da paylaşabilmek için birşeyler çiziktirdilk.Çok güzel dostların güzel yorumlarını eleştirilerini aldık.Yapıcı,paylaşımcı,karşıılıklı fikir alışverişcisi olmayı benimsedik. Ve bu arada çok iyi bir takipci,gözleyici,izleyici olduk.Bu izlenim ve gözlemler arasında çok güzel ve paylaşımcı dostlarla merhabalaştık.Merhaba dediklerimize yine merhaba,yine saygı ve sevgiler.Karavan çalışmalarında başarılar....Selamın,merhabanın,enufak bir paylaşımın hatırı çok büyüktür.Paylaşımdan ve selamdan uzak kalmak -paylaşamamk ise bir kusurdur.Sanırım bizler böyle bir kusuru işlemedik.Her güzel çalışmayı istisnasız alkışlamaktan gurur duyduk ve karşılğını da yine güzel temennilerle aldık.Topicte dakikalarca durup da oraya en azından bir başarı dilemeden savuşmadık.Savuşana da lafımız olamaz.Fakat bunu belirtmek de bir borçtur benim için.SÖZÜ EDİLEN KİŞİ SAYISI DA DEDİM YA BİR ELİN PARMAKLARI KADAR DEĞİLDİR ve hiç de önemli değildir.BU BİR SERZENİŞ FALAN OLARAK,EKSİKLİK OLARAK DA ELE ALINMASIN.Fakat güzel bir işe karşı duyulan dostane bir tavır değildir.Fotoğrafladığm ve içtenliğiyle duygu ve temennileriyle gün geçtikçe ölmekte olan insanlığa karşı DOSTLUK BU DEDİRTECEK HÜSEYİN KARDEŞİMİZİN SEVECENLİĞİ DOSTLUĞU GİBİ DUYGULAR HEP YAŞASIN.SAĞOLUN DOSTLAR...