ilyasfb
Kamp II
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen
sayın karavan1(oguz bey)öncelikle güzel düşüncleriniz için çok teşekür ederim dediginiz gibi yapan firma dahi bi takım tiyoları aldı(tabiri caizse)yaz tatilinde firmaya ugradıgımda aldı
burdan okuyosa erdogan başogluna bikere daha teşekür ederim karavanın eski fotosundan sonra canlı son halini görünce bana iş teklifinde bulunmuştu hatta kartı halen durmakta ne zaman istersen gel dedi.beni de baya hevesli gördü sanırım karavan konusunda bu yüzden güzel bi teklif sundu ama ben ankarada oturuyorum adapazarı sıkıntı olur die düşündüm yoksa bian için acaba denesemmi dedim yalan söylemeyim
ben teşekür edince emelilikte görüşelim dedi ama yaş 26 daha oda çok zor
neyse fazla başınız agrıtmayım firma filan deyince aklıma geldi paylaşmak istedim diyologumuzu. Oguz bey karavanınızı 3 kere canlı olarak gördüm yapım aşamasında hatta semih abiyede dürstce benim gözüme hoş gelmiyen yerleri belirtim yada farklı olabilecegi düşündügüm yerleride söyledim kendi yapmak istedigim ducato tipinide anlattım semih abi ye sizden iyi olmasın iyi niyetli bi abimiz bazı konularda fikir paylaşımı yaptık ortak fikirlerede zaman zamanda olsa vardık fakat sizle tanışmak mümkün olmadı işallah kısa zamanda tanışırız siz hayelinize kavuşmak üzeresiniz bizimki şuan için hayal gibi karavanımıda çok sevmeme rahmen bazı nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım yoksa ondaki emegim varya parayala ölçülmez diim size ve hiçbir usta yardımı almadan o hale getirdim amatör takımlarmla(profosyonel mazemelerle) ama güzel bi sonuç aldım dilerim herkezin hayali gerçek olur benimki şuanda hayal herkeze selamlar
sayın karavan1(oguz bey)öncelikle güzel düşüncleriniz için çok teşekür ederim dediginiz gibi yapan firma dahi bi takım tiyoları aldı(tabiri caizse)yaz tatilinde firmaya ugradıgımda aldı