Mustafa bey,foruma katıldığınızdan beri sürekli yapıcı mesajlarınızı takip etmekteyim,öyle veya böyle yapılan her araştırmaya ve paylaşılmasına ancak saygı duyarız.Hepimizin malumu olduğu gibi paneller karavan veya tekneler hedef gözetilerek imal edilmiyorlar,ancak biz karavancıların en büyük sıkıntısı enerji olunca hepimiz bir takım arayışlara girdik zaman,zaman ,şahsen ben enerji fuarlarına bile gittim,ve orada yurtdışında panellerle enerji tarlalarının kurulduğunu üretilen enerjinin satıldığını öğrendim.Bu açıdan baktığımızda sizin ticari düşüncenizde olağandışı bir şey aramak aklımıza gelmez.Bizim fuarı ziyaretimiz yanılmıyorsam 2010 yılıydı ve bir yasa bekleniyordu bu tip enerji tarlaları kurulabilmesi için ancak bu günlere kadar o konuda halen somut bir bilgi yok .Geçtiğimiz günlerde enerjisa kaynaklı bir haber vardı basında o kadar.Hal böyle olunca bizde konunun sadece bizi ilgilendiren yönüne bakmaya başladık yani karavan başı 3 panel.
Tesadüfen aynı tarihlerde epeydir kafamızı kurcalayan bu sorunuda çözünce böyle bir mesajla paylaşayım istedim.Sorunumu çözerken Önder bey ile telefon görüşmelerimizin sonucu oluşan izlenimi olduğunu zannettiğim kanaatkar olma hitabını ben üstüme aldım.Kaldıki sizin düşünceniz yönünde (ticari)baktığımızda önümüzdeki günlerde olmayacak bir proje değil kafanızdaki.Forumdaki pozitif katılımcı heyecanınızı kaybetmeyin lütfen ....