herkesin görüş ve düşüncesine saygım olmakla beraber , oyumu ikinci seçenek olan "ateşli silahım yok bulunmasını doğru bulmuyorum" olarak kullandım.
şimdiye kadar çadırlı ve offroad aracımla yaptığım kamplarda ateşli silah kullanımı gerekecek bir olay yaşamadım , fakat kamp alanina ateşli silahı ile birde kafayı bulduktan ağaca dala şişeye denize vs vs ateş edenlere maalesef çok denk geldim ve rahatsız olduk , bilinçsiz kullanımın istenmeyen sonuçlar üreteceğini ve çevreye rahatsızlık vereceğini düşünüyorum .ben bırakın ateşli silahı bıçak , sopa vs dahi hiç bulundurmadım. ( çok mu rahatım ne ? ) Tedirgin olduğum konu bilhassa orman kamplarında yabani hayvan saldırısı ki onun için de hala bir önlem almış değilim. Uzun zamandır düşündüğüm tek silah , gemilerde kullanılan işaret fişeği tabancası , onuda araziye tek başıma çıktığımda olası tel çekmeyen bölgelerde, araç arıza , kaza , mahsur kalma olasılığı sebebi yüzünden , Gemi söküme bir uğrayıp , bulmam gerekir onu da uzun zamandır ihmal ettim.
selamlar saygılar