Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,633
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

Bugün boş durmadım... ;D ;D

Mahmut arkadaşımdan aldıgım Hella Rallye Black Magic 1000 kapaklarını taktım.

Biraz da stepne ayarı yaptım..

[attachment=1]

[attachment=4]

KARA PANTER(11).jpg

KARA PANTER(619).jpg

Etiketler

aracım yaylada bilye dağıtınca ismail beyin aracıyla dönüş yapma fırsatınıda yakalamış oldum.
bindiğimde rezervasyonum yoktu ama diyesim geldi.
mübarek 3+1 kral dairesi gibiydi.dağ,tepe,yayla yolundan iniyoruz hiçmi bir arabadan gıcırtı,takırtı gelmez.
hernekadar şuan donanımlı vitara kullansamda önceki aracımda g. chorekeydi.ama bu vx80 bir başkaydı.
allah kazasız,belasız,neşeyle kullanmayı nasip etsin nazarlardan saklasın.

son_kral_54' Alıntı:
aracım yaylada bilye dağıtınca ismail beyin aracıyla dönüş yapma fırsatınıda yakalamış oldum.
bindiğimde rezervasyonum yoktu ama diyesim geldi.
mübarek 3+1 kral dairesi gibiydi.dağ,tepe,yayla yolundan iniyoruz hiçmi bir arabadan gıcırtı,takırtı gelmez.
hernekadar şuan donanımlı vitara kullansamda önceki aracımda g. chorekeydi.ama bu vx80 bir başkaydı.
allah kazasız,belasız,neşeyle kullanmayı nasip etsin nazarlardan saklasın.

Hamdicigim ne demek rezervasyon yapmak... :D her zaman yeriniz hazır.

Gerçektende dediklerine katılıyorum..Günlük hayatta Reno megane,clio kullanıyorum.Belki abartılı olur ama kendime ait ruhsat sahibi olarak 22 aracım oldu ayrıcada şirket aracı olarak da bir o kadar araç kullandım.Hemde uzuuun süreler..Arazide bu kadar sessiz ve küçücük ses bile gelmeyen araç enderdir.Rahatlıgı zaten muhteşem..

;D ;D ;D ;D ;D

O kadar da degil ama...buyur bir gün etkinligimize katıl sende..kullan..dene.. ;)

abi su aralar katılamam takip ediyorum sizi sakarya grubunu cok güzel etkinlikler gerceklestiriyosunuz gercektende ama senin yolunda buralara düserse herzaman basım üstüne abi unutma...

İsmail Abi Merhaba;

Hellalarında çok güzel olmuş.
Black modeli olduğu için korumalarını çıkarıncada gayet güzel duruyordur bence :smiley:
Bu arada Bolu'ya ne zaman geliyorsunuz bir toplantı yapında hepberaber bir organizasyon yapalım...

aracınız çok güzel gözüküyor.Eğer mümkün olursa bir gezinize misafir olmak isteriz

Çagrı merhaba,

Bu bahar ayında mart-nisan mutlaka düzenleriz..

drcivanım ,

inşallah bir etkinlikte tanışırız...Zaten Sakarya muhabbet köşesinde etkinligimizi duyuruyoruz önceden..özelden de tlf. verisen daha kolay ulaşırız.

Japonların harikalar yarattığı Toyota ya hepimiz hayranlık ile bakıyoruz. Keşke benim de böyle bir aracım olsa diye hayal kuruyoruz. O derece hayranlık var ki önceki sayfalarda Allahım bana böyle bir araba ver diyenimiz bile var :smiley:
Nihayetin de bir kul yapımı. Fakat başlarına öyle bir felaket geldi ki... Toyota seven ve kullanan birisi olarak daha fazla üzüldüm... Ve bu olay karşısında sergiledikleri tutum ve davranışları onlara olan hayranlığımı kat be kat arttırdı... Bu kadar birbirine saygılı bir halk görmedim... bu kaosun içinde dahi birbirlerine o kadar saygılılar ki ne bir hırsızlık ne bir yağmalama... ne de yiyecek ve su için birbirini hırpalama hiç birisi yok... Gayet soğukkanlı bir şekilde sıraya girip birbirlerine kenetleniyorlar... Eeee onlar bu harika araçları yapmayacaklar da kimler yapacak? İnş. en kısa zamanda toparlanabilirler...

Japonya da afet sonrası düzen hakim... (Hürriyet)

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=45299&p=1&rid=2

Yazdıklarınıza harfiyen baştan sona katılıyorum Cumhur bey..

Bu çalışkan..disiplinli ,çalışmayı çook seven kendileri küçük yaptıgı işler büyük ulus maalesef büyük felaketle baş başa..

Onların maruz kaldıgı bu kadar üst üste felakete ,( hem deprem,hem tusunami hemde nükleer santrallerdeki patlamalar.radyasyon.).....başka bir ülkenin başına gelse idi...ayakta kalabilecegine dogrulabilecegine

inanmıyorum.Derin izler bırakacaktır ama ayaga kalkacaklardır..Hayranım onların bu azmine...her şeylerine..

mdr' Alıntı:
Çagrı merhaba,

Bu bahar ayında mart-nisan mutlaka düzenleriz..

drcivanım ,

inşallah bir etkinlikte tanışırız...Zaten Sakarya muhabbet köşesinde etkinligimizi duyuruyoruz önceden..özelden de tlf. verisen daha kolay ulaşırız.

drservet@yahoo.com
adresim özelden mesaj atamadım.Bu aralar bendede land cruiser merağı oluştu.Allah sonumuzu hayır etsin.Bu yüzden aracınızı merak ediyorum.Ayrıca eğer böyle bir araç alırsam yardımlarınıza ihtiyacım olacak.

Benim aracı verelim size de.. ;D ;D ;D

gerçi siz 3.sırada olursunuz bu şekilde olursa.. :D :D :D :D :D

diger arkadaşlar duymasın ama... :D ;D :D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri