Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,636
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kara Panter' im

max. 2 seneye alırım sözü var ismail agabeyin ;D
zaten suda bi gercek bu sitedeki abilerimizden alcam nasipse buranın dısındaki araclar bana güven vermiyor kesinlikle ya km sorunu ya bakımsızlık yada cakal galerici kurbanı vsvs...

Etiketler

aslanaybars' Alıntı:
max. 2 seneye alırım sözü var ismail agabeyin ;D
zaten suda bi gercek bu sitedeki abilerimizden alcam nasipse buranın dısındaki araclar bana güven vermiyor kesinlikle ya km sorunu ya bakımsızlık yada cakal galerici kurbanı vsvs...

Çünkü bu sitedekiler araçlarına canını emanet ediyor.
Onları seviyor ve gözü gibi bakıyorlar...
Bencede herşeyini bildiğimiz bir araç almanız çok doğru bir karar...

aynen öyle cagrı kardesim..
sen mesela kürsad abinin aracı aldın eminim gözün kapalı almışsındır ve su an da sorunsuz kullanıyosundur.
işte bende burdaki ordamın verdiği güvene istinaden belki kimseyle yüzyüze görüsmesemde buranın samimiyeti bi kere herseyi özetliyo.yani 5 fazla olsun burdan olsun benim mantıgım ve düsüncem bu..

aslanaybars' Alıntı:
bu kara panter bana nasip olur insallah ;D
Sen hala Land Cruiser almadınmı Aslanaybars kardeşim,Land cruiser sana çok yakışacak buna inanıyorum.İnşallah en kısa zamanda isteğin olur
sevgilerimle...

bu arada ben devrekliyim yolun burlara düşerse eger her zaman beklerim çagrı kardesim sehir merkezinde tekel bayim var ;)

seco7' Alıntı:
Sen hala Land Cruiser almadınmı Aslanaybars kardeşim,Land cruiser sana çok yakışacak buna inanıyorum.İnşallah en kısa zamanda isteğin olur
sevgilerimle...
daha alamadım serdar kardesim maalesef..max 2 sene su an ki duruma göre sagol varol kardesim nasip hersey...

Güzel düşünceleriniz için Teşekkürler Arkadaşlar..

Allah herkese gönlüne göre versin..gönlünüzden geçen araç sizlerin olsun.

Aslanaybars a sözm var.Satacagım zaman mutlaka ilk ona teklif edecegim...önceligi var...

Ama " satarsam " tabii... ;D

aslanaybars' Alıntı:
aynen öyle cagrı kardesim..
sen mesela kürsad abinin aracı aldın eminim gözün kapalı almışsındır ve su an da sorunsuz kullanıyosundur.
işte bende burdaki ordamın verdiği güvene istinaden belki kimseyle yüzyüze görüsmesemde buranın samimiyeti bi kere herseyi özetliyo.yani 5 fazla olsun burdan olsun benim mantıgım ve düsüncem bu..

Aynen öyle oldu, hiçbir yere baktırmadan aldım anahtarları doğru notere...
Evet 3-5 fazla verdim ama şu zamana kadar, ki Bolu'da off road biraz farklı yapılıyor :smiley: yıkamacı hariç hiç bir masraf açmadı :D :D

aslanaybars' Alıntı:
bu arada ben devrekliyim yolun burlara düşerse eger her zaman beklerim çagrı kardesim sehir merkezinde tekel bayim var ;)

Tekel Bayii'ne Çay içmeye gelmem ben ;D ;D ;D
Aynı şeyler senin içinde geçerli, ne zaman Bolu'ya yolunuz düşerse beklerim sizleri...

abi zaten ben cay içeriz demedimki ;D her türlü ekipman mevcut burda emrin olur basımüstüne ;)

Yeni fikirler farklılıklardan doğar. Değişik perspektiflere sahip olmaktan ve değişik teorileri kaynaştırmaktan oluşurlar...” Nicholas Negroponte "

sağlıklı ve bol kazançlı günler temennisiyle

İsmail Abi kusura bakma biraz geriden geliyorum;karapanter çok yakışmış gazeteye manşete...dizilerden felan teklif gelirse hiç şaşırma... ;)

Yok Serkanım...bizim o taraklarda bezimiz olmaz... :D :D

bak muhabir arkadaşım ne demiş..."Sakin güç" ...güzel bir benzetme...Hem sahibi hemde Kara panter hep bu söze uygun yaşıyor zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri