aslanaybars
HI-LUX 1985...2.4.LN56
Ynt: Kara Panter' im
1.sıra ;D ;D ;D
1.sıra ;D ;D ;D
İsmail bey Doğru söze ne denir,Sözün bittiği yer gerçekten Japonya.........................Nokta.....mdr' Alıntı:Serkan bey merhaba,
yazdıklarınıza ve içtenliginize teşekkürler.
Üniversiteden hocamız güzel bir laf etmişti.Hiç aklımdan çıkartmam..
"Dünyada hayatın sillesini yemiş..Savaşta yerle bir edilmiş......atom bombaları ile sindirilmiş..7 ülke topraklarını darmaduman etmiş..2 ülke var..Almanlar ve Japonlar.Bırakalım kim haklı..kim haksızı bir yana.
Bu sıkıntıları yaşamalarından ötürü öylesine saglamcı ve mükemmelliyetcilerdir ki...açılan kapılar bir daha yüzlerine kapanmasın diye mükemmel ötesini yapmaya çalışıyorlar.Her yaptıkları bir şaheserdir..."
...............................Nokta.....
mdr' Alıntı:Bugün boş durmadım... ;D ;D
Mahmut arkadaşımdan aldıgım Hella Rallye Black Magic 1000 kapaklarını taktım.
Biraz da stepne ayarı yaptım..
[attachment=1]
[attachment=4]
[/quot
ismail bey selamlar.aracınıza taktırdığınız tampon vs modifiye parçaları nereden aldınız?benim Lc fj 73 bazı parçalar lazım.aracın resimlerini bölüme koydum.teşekkürler selamlar..
mdr' Alıntı:Bugün boş durmadım... ;D ;D
Mahmut arkadaşımdan aldıgım Hella Rallye Black Magic 1000 kapaklarını taktım.
Biraz da stepne ayarı yaptım..
[attachment=1]
[attachment=4]
mdr' Alıntı:Serkan bey merhaba,
yazdıklarınıza ve içtenliginize teşekkürler.
Üniversiteden hocamız güzel bir laf etmişti.Hiç aklımdan çıkartmam..
"Dünyada hayatın sillesini yemiş..Savaşta yerle bir edilmiş......atom bombaları ile sindirilmiş..7 ülke topraklarını darmaduman etmiş..2 ülke var..Almanlar ve Japonlar.Bırakalım kim haklı..kim haksızı bir yana.
Bu sıkıntıları yaşamalarından ötürü öylesine saglamcı ve mükemmelliyetcilerdir ki...açılan kapılar bir daha yüzlerine kapanmasın diye mükemmel ötesini yapmaya çalışıyorlar.Her yaptıkları bir şaheserdir..."
...............................Nokta.....