Kara Panter' im

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 812
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,752
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Kara Panter' im

İsmail bey hayırlı uğurlu olsun aracınız çok güzel gerçekten.İsmim Serkan bu arada ; kara panteri soluksuz okudum süper gerçekten.Ben tam bir japon hastasıyım Toyota seven orada Toyota kullanmış ve yaşamış birisi olarak gerçekten bende çok üzüldüm sabah 9'da çalıştığım işyerinde tv açıyorum akşam eve gidip yatana kadarda onlarla ilgili haberleri son dakikasına kadar takip ediyorum. Ve bu olay karşısında sergiledikleri tutum ve davranışları onlara yakışır bir şekilde uygulamaları Japonlara ve japonyaya olan özlemimi kat be kat artırdı. Bu kadar birbirine saygılı bir halk gerçekten yok denilecek kadar az olduğunu düşünüyorum.

( Alıntı :Birbirlerine o kadar saygılılar ki ne bir hırsızlık ne bir yağmalama,ne de yiyecek ve su için birbirini hırpalama hiç birisi yok böyle birşey olacağını zannetmiyorum... Gayet soğukkanlı bir şekilde sıraya girip birbirlerine kenetleniyorlar... Eeee onlar bu harika araçları yapmayacaklar da kimler yapacak? İnş. en kısa zamanda toparlanabilirler...)

Serkan bey merhaba,

yazdıklarınıza ve içtenliginize teşekkürler.

Üniversiteden hocamız güzel bir laf etmişti.Hiç aklımdan çıkartmam..

"Dünyada hayatın sillesini yemiş..Savaşta yerle bir edilmiş......atom bombaları ile sindirilmiş..7 ülke topraklarını darmaduman etmiş..2 ülke var..Almanlar ve Japonlar.Bırakalım kim haklı..kim haksızı bir yana.
Bu sıkıntıları yaşamalarından ötürü öylesine saglamcı ve mükemmelliyetcilerdir ki...açılan kapılar bir daha yüzlerine kapanmasın diye mükemmel ötesini yapmaya çalışıyorlar.Her yaptıkları bir şaheserdir..."

...............................Nokta.....

mdr' Alıntı:
Serkan bey merhaba,

"Dünyada hayatın sillesini yemiş..Savaşta yerle bir edilmiş......atom bombaları ile sindirilmiş..7 ülke topraklarını darmaduman etmiş..2 ülke var..Almanlar ve Japonlar.Bırakalım kim haklı..kim haksızı bir yana.
Bu sıkıntıları yaşamalarından ötürü öylesine saglamcı ve mükemmelliyetcilerdir ki...açılan kapılar bir daha yüzlerine kapanmasın diye mükemmel ötesini yapmaya çalışıyorlar.Her yaptıkları bir şaheserdir..."

İsmail bey Doğru söze ne denir,Sözün bittiği yer gerçekten Japonya.........................Nokta.....

mdr' Alıntı:
Bugün boş durmadım... ;D ;D

Mahmut arkadaşımdan aldıgım Hella Rallye Black Magic 1000 kapaklarını taktım.

Biraz da stepne ayarı yaptım..

[attachment=1]

[attachment=4]
[/quot

ismail bey selamlar.aracınıza taktırdığınız tampon vs modifiye parçaları nereden aldınız?benim Lc fj 73 bazı parçalar lazım.aracın resimlerini bölüme koydum.teşekkürler selamlar..

mdr' Alıntı:
Bugün boş durmadım... ;D ;D

Mahmut arkadaşımdan aldıgım Hella Rallye Black Magic 1000 kapaklarını taktım.

Biraz da stepne ayarı yaptım..

[attachment=1]

[attachment=4]

ismail bey selamlar.aracınıza taktırdığınız tampon vs modifiye parçaları nereden aldınız?benim Lc fj 73 bazı parçalar lazım.aracın resimlerini bölüme koydum.teşekkürler selamlar..

mdr' Alıntı:
Serkan bey merhaba,

tamamiyla katılıyorum.al benden bir nokta daha .

İsmail ağbi aynen katılıyorm japonlar tekrar başarırlar ... suziki,toyoya ve diğer japon otomobillerinin kalitesine araçlarımızdan aşinayız... zaman alacak ama düzelteceklerine eminim... bakalım hayırlısı

Geçen hafta sonundan.. ;D ;D ;D

yuvacık yayaları..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

YUVACIK(3).jpg

YUVACIK(4).jpg

YUVACIK(5).jpg

YUVACIK(6).jpg

İsmail bey merhaba,

Uzun zamandir kendi islerim yogunlugu sebebiyle herhangi bir etkinlige katilmis degilim. ama sizi gibtayla takip etmekteyim.
Bravo daha ne diyeyim. FEROZA askiyla baslayip Sonrasinda Land cruser ra gecis yapmakta bir baska alem. tebrik ederim.
İnsallah tadiniz hep bu sevyiede kalir . guzel paylasimlariniz FEROZA topigindede beklerim.

saygilarimla
Tge

Turgut bey merhaba,

teşekkür ederim..

İnan aynı düşünceleri taşıyorum.Geçen hafta Ersan beyle Ferozayı ve Ferozacı arkadaşları konuştuk .Keşke bir araya gelebilsek de şöyle geçmişi ve gelecegi bir yadedtsek.
Alınan bir araç amacına uygun kullanılmalı.Arazi için alınan araç asfalttan aşagı inmiyorsa...alınan fotograf makinası kılıfından çıkmıyorsa....alınan bir tüfek evde duvarda asılı ise (av için alınan ) v.s v.s bana göre boşa geçen zaman gibidir..

Dolu dolu yaşamayı seviyorum... ;D ;D

Saglıcakla kal..

..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

P1020575.jpg

P1020576.jpg

P1020580.jpg

P1020581.jpg

P1020593.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri