Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,883
Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

Herkese günaydın ve iyi haftalar.
Burada haftalardır yazılanlar GEYİK MUHABBETİMİ ? :(

Etiketler

Toplantı konusnda ben çoğunluğa uyarım. Yeterki yer ve zaman belli olsun. Ahmet Bey'den bilgi bekliyorum :smiley:

Burada benim ve diğer arkadaşların amacı kimseyi incitmeden Gezenbilir forumu altında öncelikle tanışmak ve amaçlarımızı belirlemek. Bu oluşumun bir dernek olacağını ben de zannetmiyorum ama bazı konularda birbirimize yol göstereceğimize inanıyorum. Bu 30-35 kişilik arkadaş grubu içerisinde çoğümuz daha karavan sahibi olamamışız. Bunun en büyük sebebi de mali sorunlar olsa gerek. En azından benim için öyle. Daha bu konuyu çözemeden bir sabit mekan oluşturabileceğimiz konusunda Sayın Hamit Kaplan'ın fikirlerine katılıyorum. Ama içimizdeki karavan ve kampçılık ateşini söndürmemek için biraraya gelmeliyiz. Birbirimize manevi destek olmalıyız. Zamanla diğer her şey kendiliğinden gelir. İlerde bir çoğumuz karavan sahibi olunca hep beraber UKK federasyonuna bağlı bir derneğe Gezenbilir grubu olarak tanışmaya gider yada zaten üye olan arkadaşlarımızdan bilgi alır ve üye olabiliriz. Belki UKK federasyonu Cafe - Atölye konusunda ön ayak olur. Birlikten güç doğar.

Hayati Bey'in, -2007 Aralık'tan beri Gezenbilir'imize üye olduğu halde- ilk mesajını bizim konumuzla ilgili atmasına sevindim doğrusu :smiley: İlginize teşekkürler.
Ben bu topikteki yazışmaların "Geyik Muhabbeti" tarzında isimlendirilmesini doğru bulmuyorum.

Sevgili Mehmet Bey, sakın "etliye sütlüye dokunmayayım" moduna girmeyin. Herkes sizin gibi düşünürse işte o zaman her şey başlamadan biter. Başta da belirttiğim gibi her konuda maddi/manevi yardıma her zaman varım.

Sevgiler.

NOT: Forum kuralları gereği yazılarımızda lütfen küçük harf kullanalım.

Bu arada eğer toplantıyı c.tesi-pazar kalmalı organize etmek isterseniz şile'de Karyat kamp olabilir.Sahibi Vecdi bey ile görüşebilrim

Ömer bey,
Karyat'a sık giden bir arkadaşımdan kasım gibi Vecdi beyin orayı kapattığını duydum. Bir değişiklik mi var acaba ? Bu arada zaman uyduktan sonra biz de gece konaklamalı
kısmına katılabiliriz. Tanışmak, görüşmek, çözüm yolları bulmak dileği ile....
Oğuz

Hayati bey,

Hiçbir zaman sorun yaratmak,tartışma çıkarmak amacında olmayıp daima nasıl birleşebileceğimizi araştırdım. Fakat sizin tarzınız bana aşağıdakileri yazmak zorunda bıraktı.

Yeniden yapılanma ile ilgili fikir alış verişimize başlarken “Buraya sorunun değil, çözümün bir parçası olmak isteyen arkadaşlarımızın katılımını bekliyoruz.” diye yazmıştım.

Toplantı gündemimize bakarsanız atölye/cafe konusunda kendi finansmanınız haricinde çok fazla seçenek olduğunu görürsünüz. Bizlere engin tecrübelerinizle neyi yapamayacağımızı değil de nasıl yapacağımızı anlatan olumlu fikirlerinizi beklerdim.

Federasyon olarak yaptıklarınız veya gerçekleştirdiğiniz çalışmalar /etkinlikler sorunlarımıza bir çözüm olmamış ki bu kadar karavansever günlerdir “geyik muhabbeti” yapıyoruz.

Her ne kadar biz Duayen,Büyük değiliz diyorsanız da bize neleri yapıp yapmamamız noktasında öğütler veriyor ve de büyük harflerle yazarak bunu yalanlıyorsunuz.

Hatıra ormanı kurmak, birilerinden plaket alıp vermek maalesef bizlerin sorunlarına çözüm bulmuyor.

Yine gözünüzden kaçmış olmalı ki Gezenbilir olarak lokal veya yeni bir dernek oluşumu hakkında güzel haberlerimizi, sadece 30-35 kişi olmadığımızı, yönetim ile şaşılacak bir uyum ve benzer düşünce yapısında olduğumuzu fark etmemişsiniz.

Bizim tek amacımız etkinlikler düzenleyip gerçekleştirmek değil, Karavancı-Üretici-Kampyerleri arasındaki işbirliği ve koordinasyonun sağlanması, karavan sahibi olmak isteyen ama mali imkansızlıklar sebebiyle bunu gerçekleştiremeyen dostlarımıza çözümler bulmak vb gibi karavancılığın gelişip yaygınlaşması için çalışmalar yapmaktır.

İşimiz kolay değil ama yılmadan çalışacağız.

Şimdi daha toplantı gününüzü bile tespit edemiyor ama diğer yandan uçuyor diyebilirsiniz.

Konuyu görüşmeye başladığımız kaç gün oldu ki ?

Bizi izlemeye devam edin :smiley:

Şimdi;

Sizden ricam bu tarz yazışmaları bırakarak çözüm önerileri ve birlikte olabilmemizin yollarını bulmaya çalışalım. Sonuç olarak siz yazdınız ben yazdım durum berabere. :smiley: Olumsuz tartışmalar bize bir yarar sağlamaz. Yine de haklı olmak veya cevap hakkını kullanmak adına olumsuz bir yaklaşımınız olursa kendi adıma yanıt vermeyeceğimi bilmenizi isterim.

Selam ve sevgilerimle

Ahmet Oral

Ömer bey,

23/01/09 tarihli mailinize aynı gün cevap yazdım. Sanırım spam olarak algılandı yada başkaca bir sebepten elinize geçmedi. Bende aynı şekilde Ömer bey neden aramadı diye düşünüyordum. :smiley: Yine tekrarlanmaması için buradan yazıyorum.

Şimdi bu vesileyle size ve tüm diğer dostlarıma telefon numaramı yazıyor ve her konuda görüşmeyi umuyorum.

Selamlar

Ahmet

GSM: 0532 614 90 39

Arkdaşlar teklifimi yineliyorum cumartesi kampa gidilsin olmayanlarda pazar sabahı oraya kahvaltıya gelsin herkes yanına kamp sandalyesini alsın açık, yağmursuz bir havada toplantı yapılsın.ist ten gelenler belliyerde buluşup aracı olmayanları alsın.ahmet beyde gerekli bilgilerin bir çoğu var yanına semt leri ilave edersek yakın olanlar buluşur herşey tamam olur.

Birde hernekadar üye olmayacaksamda çok sık gelemeyecek olsamda bir yer tutulursa desteğim vardır ayrıca 1 yıllık deterjanıda yanımda getiririm.Samimiyet testi yapmamıza gerek yok insanlar maddi destek veremiyorsa bu zamanda neden olduğu herkes tarafından da bilinmektedir.BU YÜZDEN SAMİMİYET YANLIZCA MADDİ OLANAKLARLA ÖLÇÜLMEMELİ.(Büyük yazdım ama ;))

Sevgili Bülent - Mayıs böcüğü :smiley: (bende yanlış yazayım adet oldu)

Sen Adapazarı'ndan geleceksin de biz mi buradan gelmeyeceğiz. Zaten karavanı olan arkadaşlarımızın isteği bu yönde.

O zaman karar verilmiştir. İsteyen arkadaşlar 14 Şubat cumartesiden konaklamalı diğer arkadaşlarımız 15 şubat pazar sabahı kahvaltıda buluşmak üzere Şile'ye gidiyoruz.

Ömer, Oğuz, İnsel dostlar sizler lütfen gideceğimiz yeri ayarlar mısınız? Karyat veya Şile'de başka bir yer. Sizler bu konuda tecrübelisiniz.

Kahvaltıyı tesiste mi yapacağız, yoksa yanımızda malzemelerimizi mi getireceğiz ?

Ben pazar sabahı eşim ile birlikte Ataköy'den geleceğim. Yol güzergahına göre 2 arkadaşımı veya bir evli çifti beraberimde getirebilirim.

Yanıtlarınızı bekliyorum

Görüşmek üzere

Ahmet

Ahmet Bey, bu hafta sonunun programini grubtan haber cikmayinca yapmistik. Mumkunse bir hafta sonraya ne dersiniz? Belki diger arkadaslar icinde 4 gun sonrasina organize olmaktansa bir haftasonrasi daha uygun olacaktir. Yani 22 Subattan bahbediyorum.

22 şubat ankara dan bende varım
.buluşma tarihinin ne zamana olduğunu burdan takip edeceğim.

saygılarımla

İnsel Hocam,
Hakisiniz bende simdi okudum ustelik 14 subat sevgililer gunu programi olan olur :smiley: 22 subat haftasi daha iyi galiba.
CG.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR