Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma
Hayati bey,
Hiçbir zaman sorun yaratmak,tartışma çıkarmak amacında olmayıp daima nasıl birleşebileceğimizi araştırdım. Fakat sizin tarzınız bana aşağıdakileri yazmak zorunda bıraktı.
Yeniden yapılanma ile ilgili fikir alış verişimize başlarken “Buraya sorunun değil, çözümün bir parçası olmak isteyen arkadaşlarımızın katılımını bekliyoruz.” diye yazmıştım.
Toplantı gündemimize bakarsanız atölye/cafe konusunda kendi finansmanınız haricinde çok fazla seçenek olduğunu görürsünüz. Bizlere engin tecrübelerinizle neyi yapamayacağımızı değil de nasıl yapacağımızı anlatan olumlu fikirlerinizi beklerdim.
Federasyon olarak yaptıklarınız veya gerçekleştirdiğiniz çalışmalar /etkinlikler sorunlarımıza bir çözüm olmamış ki bu kadar karavansever günlerdir “geyik muhabbeti” yapıyoruz.
Her ne kadar biz Duayen,Büyük değiliz diyorsanız da bize neleri yapıp yapmamamız noktasında öğütler veriyor ve de büyük harflerle yazarak bunu yalanlıyorsunuz.
Hatıra ormanı kurmak, birilerinden plaket alıp vermek maalesef bizlerin sorunlarına çözüm bulmuyor.
Yine gözünüzden kaçmış olmalı ki Gezenbilir olarak lokal veya yeni bir dernek oluşumu hakkında güzel haberlerimizi, sadece 30-35 kişi olmadığımızı, yönetim ile şaşılacak bir uyum ve benzer düşünce yapısında olduğumuzu fark etmemişsiniz.
Bizim tek amacımız etkinlikler düzenleyip gerçekleştirmek değil, Karavancı-Üretici-Kampyerleri arasındaki işbirliği ve koordinasyonun sağlanması, karavan sahibi olmak isteyen ama mali imkansızlıklar sebebiyle bunu gerçekleştiremeyen dostlarımıza çözümler bulmak vb gibi karavancılığın gelişip yaygınlaşması için çalışmalar yapmaktır.
İşimiz kolay değil ama yılmadan çalışacağız.
Şimdi daha toplantı gününüzü bile tespit edemiyor ama diğer yandan uçuyor diyebilirsiniz.
Konuyu görüşmeye başladığımız kaç gün oldu ki ?
Bizi izlemeye devam edin
Şimdi;
Sizden ricam bu tarz yazışmaları bırakarak çözüm önerileri ve birlikte olabilmemizin yollarını bulmaya çalışalım. Sonuç olarak siz yazdınız ben yazdım durum berabere.
Olumsuz tartışmalar bize bir yarar sağlamaz. Yine de haklı olmak veya cevap hakkını kullanmak adına olumsuz bir yaklaşımınız olursa kendi adıma yanıt vermeyeceğimi bilmenizi isterim.
Selam ve sevgilerimle
Ahmet Oral