Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 286
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,887
Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

Bende ayarlamaya çalışıyorum kambersiz düğün olmaz.
1- Ahmet Oral
2- Ömer Sak
3- İnsel İnal
4- Oğuz Sevim
5- Faruk Karatan (pino karavan)
6- Cenk Gürsel
7- Volkan Kaya
8- Sedat Açıl
9- Ahmet Hakan Eker
10-Gökçer Karaağaç
11-Haldun Uluengin
12-Ünal Sakarya
13-Yusuf Aybek

Etiketler

Sevgili arkadaşlar,bir haftadır süren belimdeki sorun nedeniyle 3 gündür yatmaktayım.Fakat konuyu dikkatle takip etmekteyim.Katılamadığım için üzgünüm gönlüm sizlerle beraber.Öğrendiğim kadarıyla MSN den takip etme imkanımız olacak,oradan takip etmeye çalışacağım.Katılan tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımı sunarım..

Arkadaşlar,

Nautilus'ta telefon ile temas kurup buluşalım. Sonra beğendiğimiz bir yerde otururuz. Malum birbirimizi sadece resimlerimizden tanımaya çalışacağız. :smiley:

0532 614 90 39

Toplantıya laptop getireceğim. (kamera, mikrofon dahil) Uzaktan katılmak isteyen arkadaşlarımız için. msn adresimi eklemek isteyenler özel mesaj atabilirler. Kapasite ve hız konusunda garanti veremiyıorum.
Elimizdeki imkanları sonuna kadar kullanacağız.
Oğuz

Arkadaşlar, maalesef bu toplantıya katılamayacağım. :'( Sebebini Ahmet Bey'e bildirdim. Ancak Oğuz Bey sağolsun msn'e ekledi beni. İrtibat kurabilirsek bilgisayarımın başında olacağım.

Ahmet Bey, beni "tek geçmeye" devam edebilirsiniz. ::smiley:

Mart ayındaki toplantıya mutlaka katılacağım.

Hadi beyler, hepimiz arkanızdayız :smiley: :smiley:

Sevgiler.

Oguz Bey, (umarim bu beyler hanimlar toplanti sonrasinda kalkar)
Karfurun girisinde sanirim wayrlis icin sifre aliyorsunuz. O sifre tek kullanimlik. Hic denemedim ama gordum. Giristeki guvenlige sorun ki, tekrar asagilara inmeyelim.

orada olabılmeyı cok ıstıyordum.
Istanbulu bılmedıgımden, 8-9 saat aralıksızsız dıreksıyon sallama yetenegımde azaldıgı (bel operasyonu gecırdım) ıcındır kı , bır de aynıgece bu yolu gerıye katetmek cesaretımı kırdı. gonlum orada kaldı
bu gayemıze hızmet cabasıı ıle aktıf katılımcı arkadaslarımın tumune gayret kuvvet ve basarılar dıler
manevı destegımın hıc eksıllmeddıgını bıldırırım. buyuk toplantıyı umutla ve sabırsızlıkla beklıyorum.
gercekten kolay gelsın gonlum sızınle. mehmet ızmır

Selam,
Rahatsız olanlara gecmiş olsun, katılamıyan arkadaşlara inşallah bir dahaki sefere, desteğini esirgemeyenlere de binlerce teşekkür.
Gurup moderatörümüz mycamper katılabilecekmi acaba toplantıya ?

sevgılı arkadaslarım. yardıma ıhtıyacım var
konu ıle ılgılı yapılacak olan toplantıyı bılgısayarımla ızleyebılmek gıbı bır olanagım varmı? aslında katılabılmeyıde cok ıstıyorum.ancak bu teknıkte yenı olddugumdan gereken takıp edılecek yontemı bılmıyorum . ışe yarayacaksa adresım: orbaybeydemır@hotmaıl.com
oglumun bılgısayarından faydalanıyorum.sımdıden cok tesekkur ederım.
mehmet-ızmır

Toplantıyı msn den takip etmek isteyenler ; 17:00 itibarı ile

Özden Ener ozdener
Cavid Sezen gezmen
Bülent Yazıcı mayıstosböce nam-ı diğer mayıstosböcüğü :smiley:
Abdi Uçar dalgic
Haşmet kalkancı Drares

Umarım teknik olarak bunu başarırız :smiley: . Görüşmek üzere...
Oğuz

sayın teos
bu ıletısımde benımde sansım olabılırmı?
tesekkur ederım.

Mehmet bey sizi de listeye ekledim. Oğlunuz benden gelen davete olumlu yanıt verirse msn ( windows live messenger ) den bizle birlikte olabilirsiniz 19:45 civarı...

Özden Ener ozdener
Cavid Sezen gezmen
Bülent Yazıcı mayıstosböce nam-ı diğer mayıstosböcüğü :smiley:
Abdi Uçar dalgic
Haşmet kalkancı Drares
Mehmet Beydemir orbay74

Oğuz

Rahatsızlığım için ''geçmişolsun'' dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Eeeeee model eskidikçe ufak tefek arızalar çıkıyor ne yaparsınız.Allahtan çok mühim bir arıza değil,sadece belimde zorlamadan dolayı ağrı oluştu,hergün daha rahat etmeye başladım bilgilerinize. Saygı ve sevgilerimle

Sn.dalgıç, geçmiş olsun. Bel ağrılarında en önemli tedavi dinlenmektir. Ayrıca ani hareketlerden kaçınıp, ağır şeyler kaldırmayın...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR