İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,164
Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

ERCO: Gözün aydın emre seni yiyenbilir modunda yakalamış.
galiba haklısın çıkamayanlar genllikle görüntüde.
evet arkadaşlar full moralle başladığım günüme fotolar acılı kebap üstüne künefe gibi geliyor teşekkürler.

Etiketler

Araziye hemen evlerin yanından mı girdiniz ağabey.
Aşağıdakilerin şaşkın bakışları buradan görünüyor.
;D

Evet muratçım
hemen köyün yanından başladık dik olduğu içinde vatandaşa bir off- show sunduk
keşke aramızda olabilseydiniz

Bizde Güzelbahçe yamaçlarında Tabanway - Off road yapıyorduk.
Dönüşümüzü yağmur ve dolu altında tamamladık.
:smiley:

EVET bizide öğle yemeğinde yakaladı.
fakat dolu yapmadı bir ara silecekler ancak yetiştirebildi
saat 14.00 akşam karanlığı oldu ama hoşumuza gitti parkurları keyifli hale getirdi

NİVACI' Alıntı:
EVET bizide öğle yemeğinde yakaladı.
fakat dolu yapmadı bir ara silecekler ancak yetiştirebildi
saat 14.00 akşam karanlığı oldu ama hoşumuza gitti parkurları keyifli hale getirdi
Allahtan sizde silecek vardı bende o da yoktu burhan amca:smiley: muhtemlen geri vites müşürü kısa devre yapıyor sigorta attı.. cidden sadece çağatauın stopları izleyerek devam ettim yemekten sonraki kısma..

Grubumuz çok kalabalık olduğundan yeni katılan arkadaşlarla fazla ilgilenemedik kusura bakmayın. Umarım onlar da geziden keyif almışlardır. Düşüncelerini paylaşırlarsa seviniriz.

Bu arada bu geziden aldığımız dersler de oldu;
*** Gruba katılanların mutlaka birer el telsizi olmalı zira arada iletişim kopukluğu oluyor, özellikle zor bölümden geçerken zemin durumu ile ilgili olarak arkadaki arkadaşlara iletmemiz gereken önemli noktaları iletemiyoruz. Bazı karar değişikliklerini paylaşamıyoruz. En azından İki kişi birleşip bir çift telsiz alsa çok iyi oılur diye düşünüyorum

*** Grupta birçok riskli yerde bazı araçların öndekine çok yakın gittiğini gördük. Takip mesafesinin iyi ayarlanması gerekiyor.
*** Seyir hızımızın daha fazla olduğu yerlerde öndeki araç arkasından geleni takip etmediği zaman arkadaki araç kavşaklarda yolu şaşırabiliyor.

Bunlar belki fazla kuralcı düşünceler gibi algılanabilir ama gezilerden daha çok keyif almamızı sağlayacaktır.
Hepinize sevgiler

Evet birebir katılıyorum.
özellikle yakın takip konusu YERİNDE BİR HATIRLATMA arkandakinden kendini kollama açısından
öndeki araca sokulmak zorunda kalınıyor.
bu seferde öndeki yol durumunu göremiyorsunuz... kuratarabileceğinz halde kasis yada taşlara çıkıyorsunuz. :mad:
Birde anzorot dozuna çok ince bir ayar düşünsek diyorum. :eek:
Sürçü lisan ettikse affola. :-*
--------------------------------------------

Ademi ne söylemedin yarısını verirdim aş kolsun
-----------------
evet yeni arkadaşlardan hiç yorum alamadık vede görüntü
EY AHALİ NERELERDESİNİZ

Erdal abi bir hatırlatmada benden. Her arkadaş araziye çıkmadan önce araçlarının arazi viteslerinde sorun varmı yokmu baktırsınlar. Benim gibi yolun başında eve dönmesinler ve jeep im var diye hava atmasınlar. :D :D :D Abi İnşallah yakın zamanda defender sahibi olacağım. Çalışmalarım başladı. Selamlar...

ben yeni katılanlardan biri olarak ilk resimleri yollayan kisiyim, gezi muhtesemdi son derece hostu... emegi gecenlere cok tesekkur ediyoruz...

kurallar konusunda ise erdal bey'e siddetle katılıyorum konvoy konusunda alınması gerekli cesitli tedbirler ve katı kurallar olmalı. ukalalık olarak kabul etmeyin lutfen ama konvoya nasıl ve hangi sirada baslanırsa oyle bitirilmelidir, ben 2 kez hem de cok tehlikeli bir sekilde gecildim... konvoy kuralları konusunda tatismamiz gerektigini dusunuyorum...

Erdal bey kesinlikle kuralcilik degil bu, off-road bir SPORdur ve her spor dalında oldugu gibi belli bir disiplin icinde yapılmalıdır. Bireysel sporlar kisilere ozeldir ama bu tarz toplu sporlarda hele ki off-road da diger takım arkadaslarimizinda can guvenliginden sorumlu oldugumuzu unutmamamız gerekir diye dusunuyorum...

Burhan abi bundan böyle yani yakın zaman sonra bana Land Hasan diyebilirsiniz. Hızli bir şekilde Def arıyorum keseme uygun. Artık bu gezilerden eve erken dönmek istemiyorum. Daha ilk başta havlu attım. Görüşmek üzere saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR