Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)
ademi kardes benim resimler cogunlukla sende merakla bekliyorum haberin ola...
ademi kardes benim resimler cogunlukla sende merakla bekliyorum haberin ola...
erdalyaman' Alıntı:Grubumuz çok kalabalık olduğundan yeni katılan arkadaşlarla fazla ilgilenemedik kusura bakmayın. Umarım onlar da geziden keyif almışlardır. Düşüncelerini paylaşırlarsa seviniriz.
Bu arada bu geziden aldığımız dersler de oldu;
*** Gruba katılanların mutlaka birer el telsizi olmalı zira arada iletişim kopukluğu oluyor, özellikle zor bölümden geçerken zemin durumu ile ilgili olarak arkadaki arkadaşlara iletmemiz gereken önemli noktaları iletemiyoruz. Bazı karar değişikliklerini paylaşamıyoruz. En azından İki kişi birleşip bir çift telsiz alsa çok iyi oılur diye düşünüyorum
*** Grupta birçok riskli yerde bazı araçların öndekine çok yakın gittiğini gördük. Takip mesafesinin iyi ayarlanması gerekiyor.
*** Seyir hızımızın daha fazla olduğu yerlerde öndeki araç arkasından geleni takip etmediği zaman arkadaki araç kavşaklarda yolu şaşırabiliyor.
Bunlar belki fazla kuralcı düşünceler gibi algılanabilir ama gezilerden daha çok keyif almamızı sağlayacaktır.
Hepinize sevgiler
Mustafad' Alıntı:Erdal Bey İyi Akşamlar !
Ben ilk defa geziye katılanlardanım, katıldığım için çok memnunum, siz başta olmak üzere emek harcayanlara teşekkürler. Araç fazlalığından dolayı yoğun olduğunuzu gördüm, çok istememe rağmen tanışmak için yanınıza gelmedim.
Kurallar konusunda haklısınız, dönüşte Serkan Bey benim önümdeydi tehlikeli şekilde geçildiğini gördüm maalesef.
Diğer gezilerde görüşmek üzere..İyi akşamlar.
doçhasan' Alıntı:Burhan abi bundan böyle yani yakın zaman sonra bana Land Hasan diyebilirsiniz. Hızli bir şekilde Def arıyorum keseme uygun. Artık bu gezilerden eve erken dönmek istemiyorum. Daha ilk başta havlu attım. Görüşmek üzere saygılarımla...
İzmir konusunda size kesinlikle katılıyorum 94 senesinden beri izmirde yaşıyorum deniz nedir bilmeden büyüdüm ama şimdi o kokunun olmadı bir yerde yaşamayı düşünemiyorum bile...etezel' Alıntı:arkadaşlar çok zevkli ve bol manzaralı bir gezi olmuş
biz Ankara ekibi olarak böyle bir manzara için bayağı bir km
yapmk zorundayız... o da günübirlik geziler için mümkün
olmuyortabii...
Memleketime hasretim birkez daha arttı burada zorlandığım
tek konu denize ve kokusuna hasret kalmaktı tabii bir de kış ikliminin sert
geçmesi . sizi kıskanmamak mümkün değil yaşadığınız coğrafyadan dolayı
gerçekten çok şanslı bir ekipsiniz
Paylaşımız için çok teşekkür ederim...