İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,164

Etiketler
Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

erdalyaman' Alıntı:
Grubumuz çok kalabalık olduğundan yeni katılan arkadaşlarla fazla ilgilenemedik kusura bakmayın. Umarım onlar da geziden keyif almışlardır. Düşüncelerini paylaşırlarsa seviniriz.

Bu arada bu geziden aldığımız dersler de oldu;
*** Gruba katılanların mutlaka birer el telsizi olmalı zira arada iletişim kopukluğu oluyor, özellikle zor bölümden geçerken zemin durumu ile ilgili olarak arkadaki arkadaşlara iletmemiz gereken önemli noktaları iletemiyoruz. Bazı karar değişikliklerini paylaşamıyoruz. En azından İki kişi birleşip bir çift telsiz alsa çok iyi oılur diye düşünüyorum

*** Grupta birçok riskli yerde bazı araçların öndekine çok yakın gittiğini gördük. Takip mesafesinin iyi ayarlanması gerekiyor.
*** Seyir hızımızın daha fazla olduğu yerlerde öndeki araç arkasından geleni takip etmediği zaman arkadaki araç kavşaklarda yolu şaşırabiliyor.

Bunlar belki fazla kuralcı düşünceler gibi algılanabilir ama gezilerden daha çok keyif almamızı sağlayacaktır.
Hepinize sevgiler

Erdal Bey İyi Akşamlar !

Ben ilk defa geziye katılanlardanım, katıldığım için çok memnunum, siz başta olmak üzere emek harcayanlara teşekkürler. Araç fazlalığından dolayı yoğun olduğunuzu gördüm, çok istememe rağmen tanışmak için yanınıza gelmedim.

Kurallar konusunda haklısınız, dönüşte Serkan Bey benim önümdeydi tehlikeli şekilde geçildiğini gördüm maalesef.
Diğer gezilerde görüşmek üzere..İyi akşamlar.

Mustafad' Alıntı:
Erdal Bey İyi Akşamlar !

Ben ilk defa geziye katılanlardanım, katıldığım için çok memnunum, siz başta olmak üzere emek harcayanlara teşekkürler. Araç fazlalığından dolayı yoğun olduğunuzu gördüm, çok istememe rağmen tanışmak için yanınıza gelmedim.

Kurallar konusunda haklısınız, dönüşte Serkan Bey benim önümdeydi tehlikeli şekilde geçildiğini gördüm maalesef.
Diğer gezilerde görüşmek üzere..İyi akşamlar.

Keyif aldığınıza sevindim. Sonraki gezilerde daha çok birlikte oluruz :smiley:
Kurallar konusuna ciddi olarak eğilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Gereksiz ve riskli biçimde sollama konusuna üzüldüm. Sanırım ilgili arkadaşlar da bu konuda daha dikkatli davranacaklardır. :-[
Aslında hepimizin ortak amacı doğa içinde keyifli saatler geçirmek değil mi ?

Hasancım senidemi LANDçılara kaptırıyoruz daha doğrusu TEFÇİLERE :-\
yanarım yanarım buna yanarım :'(
abi sözü dinlersen iyi düşün derim.
------------------
yeni arkadaşları memnun görmek sevindirdi
Nicelerine inşallah.

doçhasan' Alıntı:
Burhan abi bundan böyle yani yakın zaman sonra bana Land Hasan diyebilirsiniz. Hızli bir şekilde Def arıyorum keseme uygun. Artık bu gezilerden eve erken dönmek istemiyorum. Daha ilk başta havlu attım. Görüşmek üzere saygılarımla...

Hasan bey geziyi zorunlu terk etmeniz bizi üzdü. :'(
Defender iyi bir seçim ;D tepe tepe kullanırsınız, parçası bol, :D tamiri kolay ve ucuz, :D sağlam, :D karizmatik 8) daha ne diyeyim. Umarım kısa zamanda gönlünüze göre bir tane bulursunuz ;)
sevgiler

Erdal abi olmadı hafta ici bir akşam toplanalım bir yerde brifink verelim sollama konusunda takıp konusunda telsiz kullanma konusunda meselya bnim ihtiyacım var telsiz konusunda yardıma cok hızlı konuşuyorum mandala basınca bir iki sanıye sonra konuşmak gerekiyor bunun gibi şeyler birde arac duzeni yapıp ona gore gezi bitmeli gibi şeyler ;D

haklisiniz aslinda ozellikle sira cok onemli ve telsiz konusu... cunku herkes kendinden onceki ve sonraki araclarin da teknik ozellikelrini bilmeli ve ona gore hareket etmeli. erdal bey'in dedigi gibi kopmalar yasanmamasi icin gecis noktalarinda ve yol catallarinda beklemeler yapilmali... dahasi cok yakin takipler yapılmamalı ki biz haftasonu cok cok yakın takiplere sahit olduk hatta son derece kaygan olan bazı camur zeminler de buna dahil. e bir de alkolle birlesince camur, yakınlasmalar cok milimetrik boyutlara geldi. ozellikle tirmanma etaplarinda bir arac tam cıkısı bitirdikten sonra digeri parkura girmelidir... bir de durulacagi zaman kac araba oldugu hesaplanıp o kadar mesafe bırakıp durulmalı cunku sonra en arkadaki araclar kaygan ya da gevsek zeminli rampalarda durmak durumunda kalabiliyorlar, bu da yasandi :smiley:

hepimizin bildigi gibi amacimiz gelismek ve ogrenmek bu sekilde ogrenecegiz hep birlikte...

slm bütün emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
bi daha ki gezi nezaman nereye ondan bahsedin teşekkürler

selam bende geziye ilk katılanlardan biriyim yazan arkadaşlar önemli konulara parmak basmışlar bunun haricinde gezi benim açımdan çok iyi geçti.Düzenleyen katılan arkadaşlara teşekkür ederim önümüzdeki gezilerde görüşmek üzere..

hazır bu sayfayı okuyan çokken çok hoşuma giden bir alıntıyı aktarayım

Mevlana der ki

Okumaktan zarar gelmez, oku, ama Lanet okuma!

Emek ver, kulak ver, ama hiç bir zaman Boş verme!

Rakibini geç, sınıfını geç, ama hiç bir zaman Gülüp geçme!

Günlerini say, servetini say, büyüklerini say ama, hiç bir zaman Yerinde sayma!

Yaklaş, konuş, tanış, ama Uzaklaşma!

Hedefe koş, serhada koş, yardıma koş, ama Ortak koşma!

Paranı ver, gönlünü ver, canını ver, ama Sırrını verme!

Elini aç, gözünü aç, kalbini aç, ama Ağzını açma!

Zulmü devir, nefsi devir, ama Can devirme!

Ev al, araba al, akıl al, ama Beddua alma!

Eşini sev, işini beğen, aşını beğen, ama Kendini beğenme!

Davet et, hayret et, affet, tövbe et, ama İhanet etme!

Satıcı ol, alıcı ol, kalıcı ol, bulucu ol, ama Bölücü olma!

Ne yap, ne yapma, itil, atıl, ama Satılma!

Seslen, uslan, ama Yaslanma!

Doğrul, devril, ama Eğilme!

Ufak tefek aksilikler olabilir bunlar zamanla düzelecektir... geziden kareler benden...
DSC00667.jpg
DSC00671.jpg
DSC00674.jpg
DSC00681.jpg
DSC00665.jpg

Traktör fabrikasından artan parçalarla yapılmış bir Land
DSC00704.jpg
DSC00706.jpg
DSC00708.jpg
Serkan kardeşimin koca oğlanı maşallah
DSC00715.jpg
DSC00717.jpg

arkadaşlar çok zevkli ve bol manzaralı bir gezi olmuş
biz Ankara ekibi olarak böyle bir manzara için bayağı bir km
yapmk zorundayız... o da günübirlik geziler için mümkün
olmuyortabii...
Memleketime hasretim birkez daha arttı burada zorlandığım
tek konu denize ve kokusuna hasret kalmaktı tabii bir de kış ikliminin sert
geçmesi . sizi kıskanmamak mümkün değil yaşadığınız coğrafyadan dolayı
gerçekten çok şanslı bir ekipsiniz

Paylaşımız için çok teşekkür ederim...

etezel' Alıntı:
arkadaşlar çok zevkli ve bol manzaralı bir gezi olmuş
biz Ankara ekibi olarak böyle bir manzara için bayağı bir km
yapmk zorundayız... o da günübirlik geziler için mümkün
olmuyortabii...
Memleketime hasretim birkez daha arttı burada zorlandığım
tek konu denize ve kokusuna hasret kalmaktı tabii bir de kış ikliminin sert
geçmesi . sizi kıskanmamak mümkün değil yaşadığınız coğrafyadan dolayı
gerçekten çok şanslı bir ekipsiniz

Paylaşımız için çok teşekkür ederim...
İzmir konusunda size kesinlikle katılıyorum 94 senesinden beri izmirde yaşıyorum deniz nedir bilmeden büyüdüm ama şimdi o kokunun olmadı bir yerde yaşamayı düşünemiyorum bile...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR