etezel' Alıntı:Memleketime hasretim birkez daha arttı
Teşekkür ederim kısmet olurda gelirsem bende çok mutlu olurum aynı şekilde sizide memleketinize geldiğinizde görmek ağırlamak ibze keyifi veriretezel' Alıntı:Memleketinize bir fırsat bulup ta geldiğinizde bize katılın, birlikte olmaktan zevk duyarız
İnşaallah ilk fırsatta geleceğiz aslında bir kaz dağları gezisi vardı fakat iptal oldu
Antalya ekibinin yaptığı gib ikamp yapıp konakalayabileceğimiz bir
organizasyon olursa neden olmasın.....
erdalyaman' Alıntı:Hasan bey geziyi zorunlu terk etmeniz bizi üzdü. :'(
Defender iyi bir seçim ;D tepe tepe kullanırsınız, parçası bol, tamiri kolay ve ucuz, sağlam, karizmatik 8) daha ne diyeyim. Umarım kısa zamanda gönlünüze göre bir tane bulursunuz
sevgiler
Ademi öyle hallerde yardımlaşmalıydık niye söylemiyorsun kablo vardı direk çekmenin çaresine bakardık.akademic' Alıntı:Allahtan sizde silecek vardı bende o da yoktu burhan amca muhtemlen geri vites müşürü kısa devre yapıyor sigorta attı.. cidden sadece çağatauın stopları izleyerek devam ettim yemekten sonraki kısma..
Zor şartlar öğrenmeyi daha da hızlandırır sileceksiz sağanak yağmurda ilerlemek te bir deneyim oldu Burhan amca...NİVACI' Alıntı:Ademi öyle hallerde yardımlaşmalıydık niye söylemiyorsun kablo vardı direk çekmenin çaresine bakardık.
gerçekten üzüldüm.
kendini sıkıntıya sokmuşsun.
NİVACI' Alıntı:ERDAL BEY:
Ayıp oluyor ama Biz adama NİVA al diye baskı yapıyormuyuz.
çaktırmadan fanatik yatırımı yok.
Hasancım sen bana yakınsın bir uğra ben seni bazı konularda aydınlatayım. :-*