İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,156
Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Bu hiyerarşi ifadesi biraz ayıp olamamış mı .....

Etiketler

Ben İzmir'de doğdum büyüdüm ama şu anada hasretim ne çare..

Memleketinize bir fırsat bulup ta geldiğinizde bize katılın, birlikte olmaktan zevk duyarız :smiley:

İnşaallah ilk fırsatta geleceğiz aslında bir kaz dağları gezisi vardı fakat iptal oldu
Antalya ekibinin yaptığı gib ikamp yapıp konakalayabileceğimiz bir
organizasyon olursa neden olmasın.....

DSC00713.jpg
DSC00714.jpg
DSC00720.jpg
DSC00721.jpg
DSC00723.jpg
DSC00728.jpg

etezel' Alıntı:
Memleketinize bir fırsat bulup ta geldiğinizde bize katılın, birlikte olmaktan zevk duyarız :smiley:

İnşaallah ilk fırsatta geleceğiz aslında bir kaz dağları gezisi vardı fakat iptal oldu
Antalya ekibinin yaptığı gib ikamp yapıp konakalayabileceğimiz bir
organizasyon olursa neden olmasın.....
Teşekkür ederim kısmet olurda gelirsem bende çok mutlu olurum aynı şekilde sizide memleketinize geldiğinizde görmek ağırlamak ibze keyifi verir

Benim açımdan makbul olan:
Hepinizin açık gönüllülükle eleştiriyor, devamını diliyor olmanızdır.
Kimseyi küstürmemiş kaybetmemiş olmamızdır.
Daha önceden bu kadar kalabalık geziler oluşsaydı, bunlar otmatikman yerine oturmuş olurdu.
Bir şeye DİKKAT çekmek istiyorum yavaş yavaş daha sert parkurlara doğru bir kayma başladı dolayısıyla disiplin ihtiyacı öne doğru çıktı.
gelişmelerden adıma memnunum .
SELAMLAR.

erdalyaman' Alıntı:
Hasan bey geziyi zorunlu terk etmeniz bizi üzdü. :'(
Defender iyi bir seçim ;D tepe tepe kullanırsınız, parçası bol, :D tamiri kolay ve ucuz, :D sağlam, :D karizmatik 8) daha ne diyeyim. Umarım kısa zamanda gönlünüze göre bir tane bulursunuz ;)
sevgiler

ERDAL BEY:
Ayıp oluyor ama Biz adama NİVA al diye baskı yapıyormuyuz. :mad:
çaktırmadan fanatik yatırımı yok. ;)
Hasancım sen bana yakınsın bir uğra ben seni bazı konularda aydınlatayım. :-*

akademic' Alıntı:
Allahtan sizde silecek vardı bende o da yoktu burhan amca:smiley: muhtemlen geri vites müşürü kısa devre yapıyor sigorta attı.. cidden sadece çağatauın stopları izleyerek devam ettim yemekten sonraki kısma..
Ademi öyle hallerde yardımlaşmalıydık niye söylemiyorsun kablo vardı direk çekmenin çaresine bakardık.
gerçekten üzüldüm.
kendini sıkıntıya sokmuşsun.

NİVACI' Alıntı:
Ademi öyle hallerde yardımlaşmalıydık niye söylemiyorsun kablo vardı direk çekmenin çaresine bakardık.
gerçekten üzüldüm.
kendini sıkıntıya sokmuşsun.
Zor şartlar öğrenmeyi daha da hızlandırır sileceksiz sağanak yağmurda ilerlemek te bir deneyim oldu Burhan amca...

NİVACI' Alıntı:
ERDAL BEY:
Ayıp oluyor ama Biz adama NİVA al diye baskı yapıyormuyuz. :mad:
çaktırmadan fanatik yatırımı yok. ;)
Hasancım sen bana yakınsın bir uğra ben seni bazı konularda aydınlatayım. :-*

Burhancım haksızlık ediyorsun, Benbaskı yapmadım ki :D Hasan bey tercihini zaten yapmış ben sadece onayladım ;D

Serkan son gezide en büyük 4x4 sende olduğunu kanıtladın işte resmi ;D
IMG_0010-1-dnm.jpg

:D estafurullah erdal abicim o nasıl bir söz :smiley: valla resimi böyle görünce utandım ::smiley: benim öyle bir iddam yok ama birbirimize takılmazsak kime takılcaz sen ben o bu şu ne farkeder mesela en son çamurlu rampada çağatay abiyi ben düzlüğe çıkarttım ahmette çekti :smiley: aramızda öyle bir ayrım olsaydı ben basar çıkardım ki gördünüz çıktım indim tekrar çıktım :D en büyük 4 x 4 bizim grubumuz bence :D ama neden böyle bir idda çıktı ortaya anlamadım :D

bu arada resimdede dünyayı kurtaran adam gibi çıkmışım ;D ;D ;D

yüreği güzel gönlü güzel arkadaşlarız birlikte olmak kadar güzeli yok gerisi boşş çıksad olur araç çıkmasada :smiley: en kötüsü çeker bir köşede yatar uyuruz. :smiley:
Ama serkan senin land cidden harika sende hakkını veriyorsun...
En önemlisi orda olmaktı ......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR