İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,156
Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

birde hakikaten en büyük araç benim aracım

1973 model 37 yaşında :D

birde sunay abimin aracı var ama onu daha arazide göremedik :D

Etiketler

Serkan Yayla' Alıntı:
birde hakikaten en büyük araç benim aracım

1973 model 37 yaşında :D

birde sunay abimin aracı var ama onu daha arazide göremedik :D
senin araç yaşını heç göstermiyor serkanım... ajda pekkan gibi maşallah :smiley:

akademic' Alıntı:
senin araç yaşını heç göstermiyor serkanım... ajda pekkan gibi maşallah :smiley:

ademi abi napıyım bende aracımı hafta sonları arkasına bir strap takarak gerdiriyorum :D aracımın gençliğini çektiğim araçlara borçluyum abi :D

erdal abi birde benim araba bu kadar büyük değildi :D nolmuş bu arabaya böyle sonradan farkettim :D:D:D

Serkan senin makina gerçekten muhteşem diyecek laf yok, bir de sen şu park etme meselesini çözebilsen tam süper olacak ;D ;D ;D

NİVACI' Alıntı:
ERDAL BEY:
Ayıp oluyor ama Biz adama NİVA al diye baskı yapıyormuyuz. :mad:
çaktırmadan fanatik yatırımı yok. ;)
Hasancım sen bana yakınsın bir uğra ben seni bazı konularda aydınlatayım. :-*

Burhan abi Lada almasına alayım ama sonra onu çamurdan çekmek çıkarmak için birde Land almam lazım. İki araç alacak param yok ki benim. :D :D :D :D

Erdal abi Burhan abi bir ara görüşelim sana anlatacaklarım var diyor. Merak ettim. Arazide kaç defa battığını ve Landroverle nasıl çekildiğini mi anlatacak acaba. :D :D :D :D

doçhasan' Alıntı:
Burhan abi Lada almasına alayım ama sonra onu çamurdan çekmek çıkarmak için birde Land almam lazım. İki araç alacak param yok ki benim. :D :D :D :D
bu land ve lada çekişmesi ne zaman bitecek acaba .. sahipleri jaynaştı ama araçlar hala kaynaşamadı galiba :smiley:

akademic' Alıntı:
bu land ve lada çekişmesi ne zaman bitecek acaba .. sahipleri jaynaştı ama araçlar hala kaynaşamadı galiba :smiley:

Land olsun çamurdan olsun :smiley:
Abi land lada şamatası yapmazsak olmaz ki :smiley:
Şamata gırgır olmadan olmaz. :smiley:

vosdost' Alıntı:
Land olsun çamurdan olsun :smiley:
Abi land lada şamatası yapmazsak olmaz ki :smiley:
Şamata gırgır olmadan olmaz. :smiley:
ahmet sonunda bir tanede land alacam ozaman nasıl olacak onu çözemiyoırum:smiley:

HASAN KARDEŞ:
Sen okula başlamadan diplomayı almışsın kutlarım.
Benim ne zaman ve nerede çekildiğimi ispatlaman gerekir.
Ben bu aracı 12 senedir kullanıyorum yani oğlundan daha fazla yaş.
daha hiç yol yardımı almadım usta çağırmadım çekilmedim hiç bir gezi öncesi ve sonrası bakım ve servis yolu tutmadım .
Bu benim kendi rekorumdur.
Sen önce benim arkamdan gelmeyi becereceksin sonra yorum hakkın doğacak ama markalar ama off-road.
VVVİİİİİVVVVVAAAAAAA NNNNİİİİİVVVVAAAAAA. ve NİVACI

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR