İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,161
Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

TezzMertek' Alıntı:
Bu arada 21 Şubat 2010 günü Balçova - Behzat tepesi yakınlarında ki benim 2. Düzlük adını verdiğim sahada

2. Gezenbilir İzmir Grubu Sucuk Partisi organize edeceğiz. Aklınızda bulunsun şimdiden.

kamplı düşünmez misiniz ?
cats-1.jpg

Etiketler

Kampta aklımda ağabey.
1. düzlükten su taşımak zorunda kalsam da kampta atmayı planlıyorum.
Yürüyüşçüleri almak için sabah erkenden (tabii gelen olursa) Alsancak'a ineceğim.
:smiley:

harika olur

bu arada kamplı balık tutma vb organizasyonları da neden düşünmüyoruz ?

Nejat' Alıntı:
harika olur

bu arada kamplı balık tutma vb organizasyonları da neden düşünmüyoruz ?

Kamplı balık tutma organizasyonunu mart ayında Manisa Demirköprü baraj çevresi için yapsanıza.

abiler önumuzdeki hafta seferihisar tarafındakı baraja kamplı balık tutmalı bir hareket cıkarabiliriz bu aralar cok iyi yilan balıgı cıkıyor diyorlar

Arkadaşlar, 24 Ocak Pazar günü için biraz çalışma yaptım;
Emiralem'den karagöle giriş, daha önceki gezilerimizdeki rotalardan farklı olan yeni parkurlarda keşif, karagölden Kayadibi köyü üzerinden Bornovaya iniş.
Ne dersiniz? Genel kabul görürse yeni konu başlığı açarız ;)
Ercan, ben 2 hafta c.tesi doluyum bu nedenle kamplı olarak gelemem ama daha sonra balık tutmalı bir kamp yaparız ;)

abi bana uyar 24 her yol ama ben gene alternatif olarak bu linki atayım göl iyi etrafında bol camur var
http://img695.imageshack.us/img695/180/61336485.jpg

a birde biz haftaya bizim 60 model landı cıkaracaz ama onla ta karagöle gözum yemiyor acıkcası bu cıvarlarda olursa onuda getiririz ama olmadı o birsonakı geziye yatar ozaman katılır

bakın ne buldum BG deki yaşamış oldum kasabayı ve o buyuleci barajı sizlerle paylaşmak istedim isterseniz buraya yapalım kamplı geziyi ;D
hem kocaman kocaman yayın balıkları tutarız
http://img200.imageshack.us/img200/7632/krdjal.jpg

erdalyaman' Alıntı:
Arkadaşlar, 24 Ocak Pazar günü için biraz çalışma yaptım;
Emiralem'den karagöle giriş, daha önceki gezilerimizdeki rotalardan farklı olan yeni parkurlarda keşif, karagölden Kayadibi köyü üzerinden Bornovaya iniş.
Ne dersiniz? Genel kabul görürse yeni konu başlığı açarız ;)
Ercan, ben 2 hafta c.tesi doluyum bu nedenle kamplı olarak gelemem ama daha sonra balık tutmalı bir kamp yaparız ;)

Arkadaşlar nerelerdesiniz? Teklifime hiç yanıt alamadım?

İyi akşamlar Erdal Bey !

Ben önümüzdeki 15 gün süresince il dışında (Antalya) olacağımdan katılamıyorum. Selamlar.

Ben potansiyel izleyici moduna geçtiğimden.
Yoruma hak sahibi olamıyorum.
Çenemi tutmanın mücadelesini veriyorum
selamlar.

Erdal abi ben müsaitim merak ettiğim bir parkur ne yapıp edip gelirim

Yeni konu başlığı altında duyuruyu bildiriyorum;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47000.new#new

böyle bir gezi yapıyorsunuz benim haberim yok ,üzgünüm. Mustafad,ye

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR