İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,161
Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Bendeki resimler bu kadar .. bir daha topik açarken nükteli sözler ve inciler diye bir sayfada açmak gerekecek galiba... yoksa resimlerin güzelliğini gezinin güzelliğini örtüyor... eğlenmek ve neşelenmek için yeteri kadar resim ve karikatür mevcut olmalı arkadaşlarda diye düşünüyorum..

Etiketler

kırmızı ladacı lastıkler olmamıs her zamam kalırsın orlada ladaları kötü göstermeyin.

cok agır kosullarda tum arkadaslar super performanslar gosterdiler, kimse de kalmadi, heleki serdar tan arkadasimiz onroad lastiklerle nerelere girdi cikti takdir etmek gerek yetenek bu, yukaridaki fotoda gorulen parkurdan tum araclar cikti... bu yetenektir grup muhtesem...

doc_tor112' Alıntı:
kırmızı ladacı lastıkler olmamıs her zamam kalırsın orlada ladaları kötü göstermeyin

Yağış olmadığından OK 144 takmadan girdim parkura, üzerindekiler orjinal lastikleri, aynı lastiklerle Emre dostum benden 2 araç önce tırmandı orayı, resimdeki bölümden sonra gene çok zor bir tırmanış vardı orada gayet rahat iş gördüler, ama siz içinizi ferah tutun, bu tayfa ile beraber 3. Niva'mı eskitiyorum, İzmir Tayfasında herhangi marka bir araç "kötü görünme" olmaz zira Serkan'ın da söylediği gibi dayanışma ön plandadır, parkura beraber girer beraber çıkarız.

Selamlarımla.

pandipieri' Alıntı:
cok agır kosullarda tum arkadaslar super performanslar gosterdiler, kimse de kalmadi, heleki serdar tan arkadasimiz onroad lastiklerle nerelere girdi cikti takdir etmek gerek yetenek bu, yukaridaki fotoda gorulen parkurdan tum araclar cikti... bu yetenektir grup muhtesem...
MCC' Alıntı:
Yağış olmadığından OK 144 takmadan girdim parkura, üzerindekiler orjinal lastikleri, aynı lastiklerle Emre dostum benden 2 araç önce tırmandı orayı, resimdeki bölümden sonra gene çok zor bir tırmanış vardı orada gayet rahat iş gördüler, ama siz içinizi ferah tutun, bu tayfa ile beraber 3. Niva'mı eskitiyorum, İzmir Tayfasında herhangi marka bir araç "kepaze" olmaz zira Serkan'ın da söylediği gibi dayanışma ön plandadır, parkura beraber girer beraber çıkarız.

Selamlarımla.
her iki kıymetli arkadaşımada sonuna kadar katılıyorum dayanışma dostluk bizde o tür gereksiz kelimeleri sarf ettirmeye itmez bizi "KEPAZE OLMAK" gibi .... bu araçların ne fabrikasının sahibiyiz nede sponsorumuz onlar.....

doc_tor112' Alıntı:
kırmızı ladacı lastıkler olmamıs her zamam kalırsın orlada ladaları ..........

Hakan bey ,
Eleştirinizi daha uygun cümleler ile yapmanızı rica edeceğim.

Burası bir paylaşım sitesi.
Eleştirinizi de paylaşmanız mümkün tabii ki ama yazdığınız cümleyi herhangi bir kişi sizin ladanız için yazmış olsaydı ne düşünürdünüz?
Biraz daha dikkat lütfen.

doc_tor112' Alıntı:
kırmızı ladacı lastıkler olmamıs her zamam kalırsın orlada ladaları ..............

Lada veya markası her ne olursa olsun farketmez

burası İzmir arkada kalanda bırakılanda OLMAZ

kucaklayarakta olsa araçlarımızı istediğimiz yere ulaştırırız, hiçbir şekilde de sınıflandırma yapmayız ve yapanları da sevmeyiz !

hele Lada'nın KEPAZE olduğunu hiç görmedim ?

AYRICA YUKARIDA GÖRÜLMEKTE OLAN KARE'NİN ANLAMI

ÇAMUR'UN ÇOK OLDUĞU ORTAMDA MAKİNALARA ALKOL MİKTARININ YETERİNCE VERİLMEDİĞİ ŞEKLİNDEDİR

YANİ GÖRSEL BİR LATİFE'DİR.

Nejat' Alıntı:
Lada veya markası her ne olursa olsun farketmez

burası İzmir arkada kalanda bırakılanda OLMAZ

kucaklayarakta olsa araçlarımızı istediğimiz yere ulaştırırız, hiçbir şekilde de sınıflandırma yapmayız ve yapanları da sevmeyiz !

hele Lada'nın KEPAZE olduğunu hiç görmedim ?
aynen nejat abi ağzına sağlık .... geride kalan belimize halat bağlar çekeriz bırakmayız ...

slmlar elinize sağlık çok güzel görüntüler :smiley:
bi dahaki geziyi ve davetinizi şiddetle beklerim :D
iyi geceler ;)

Bu siteye 21 mesaj yazıp grubumuzun herhangi bir üyesine özellikle Çağatay abiye "ladayı kepaze etmek" kelimesini ne hakla kullanabiliyorsunuz? Bizler bir paylaşım için dağdayız. Şuana kadar hiçbir aracı razide bırakmadık, bırakmayızda. Ve arazide kepaze olmak kelimesi bizim gruba söylenmiyecek bir kelimedir. Laf ağızdan çıkıncaya kadar o sizin, laf ağızdan çıktıktan sonra siz onun esirisinizdir. Bu esirlik durumunu severseniz butür konuşmalara devam edebilirsiniz.

bence bu konularıda bu sayfayıda kapatsak çok daha iyi olacak.. yoksa bu atışmalar uzayıp gidecek gibi eğerki tüm gruba uygunsa moderatörler tarafından bu sayfayı kilitleyelim.. gezimiz gayet güzel kazasız belasız geçti ağzımızın tadı bozulmasın...

herkese sevgi ve saygılarımla..

yok bence sayfa kapanmamalı

çünkü

bu etkinlikler doğa ile doğa'ya zarar vermeden mücadeleyi, paylaşımcılığı, dayanışmayı, insani olası tüm erdemleri yansıtıyor ki bunu yaşıyoruz

konuşulanlar gereksiz değil mükemmelliğe ulaşmaya çalışmayı yani mevcut profili sergilemekte, umalım ki bunlardan faydalananlar olsun.

yukarıda edilen laf'ın kabul edilemez olduğu açık ve bunun niçin kabul edilemez olduğunu ise anlattık

hepimizin toyluğa gelen halleri olabilmekte ve bunları nasıl aştığımız da ortada

örnek teşkil etmesi açısından ve katkı sunmak isteyenler için açık kalmalı

tüm bu sohbetler ( kızmadan edilen lafları sohbet gibi algılayalım ) gezinin katımcılıların çabalarıyla harikalığını ortaya koyduğunu da unutmayalım

inanıyorum ki bu ekip ve araçlarla imkan olsa Kaçkar'lara da Ağrı'ya da çıkarız !
nasıl olacağının ipuçları yukarıda ve anlayana...

hatta dar olanaklar çerçevesinde emek veren tüm İzmir'li doğa severlerin bir arada daha büyük etkinliklere imza atması için daha fazla düşünmeliyiz

sevgi ve saygılarımla,

Bu arada 21 Şubat 2010 günü Balçova - Behzat tepesi yakınlarında ki benim 2. Düzlük adını verdiğim sahada

2. Gezenbilir İzmir Grubu Sucuk Partisi organize edeceğiz. Aklınızda bulunsun şimdiden.

Geçen seneki etkinlikten;

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

P2220024.jpg

P2220035.jpg

P2220103.jpg

P2220049.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR