İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,169
Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Fotoğraflara zevkle baktım çok güzel gezi olmuş ilk defa aranıza katılmaya niyetlendim ama bel ağrılarım hala devam ediyor. Umarım yakın zamanda sizlerle tanışır gezilerinize katılırım.

Etiketler

Kardeş senin baban NALINCIMIYDI.
Hep kendine yontmayımı öğretti ::smiley:

doçhasan' Alıntı:
Arkadaşlar ben başlarken bitirdim. Siz beni def aldığımda görün. Frontera yaptı bana yapacağını. Neyse İlk resim benden olsun bari. Umarım gezi iyi geçmiştir. Merakla fotoları bekliyorum. Selamlar...

Hasan bey geçmiş olsun, aracınıza ne oldu ?

harika bir parkurmuş, epey zorlanmış gözüküyorsunuz :eek:

selam herkese ıyı geceler bı dahakı en yakın gezı nezaman sabırsızlıkla beklıyorum.

[attachment=1]

DSCF0199.jpg

canım kardeşim Ahmet bak canım kardeşim diyorum dikatlice bakarsan aracım ve ben hizc karelerde yer almammışık okadar ileri gitmişimki makınalarınız bile yakalayamamış onun icin poliemiğe bile girmicem sizle siz gidin okadar camurdan cıkmaya ugraşdınız debriajlarınıza bakdırın yawrucun ;D keske okları ve kilidi hic almasaydımda bir iki karem olsaydı objektif önunde canım ;D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

DSCF0182.jpg

DSCF0184.jpg

DSCF0185.jpg

DSCF0186.jpg

DSCF0187.jpg

benden fotolar da böyle; güzel gün ve gezi için herkese teşekkürler

Sabri bey ikinci karenizden benim arabanında bazı yeri görünüyor cok ama cok teşekürler benimde orda oldugum belli oldu hele şukur cok sağolasın

çok güzel bir pazar günü geçirmişsiniz, paylaşımlarınız için herkese teşekkürler:smiley:
İstanbul'dan selamlar..

Nejat' Alıntı:
Hasan bey geçmiş olsun, aracınıza ne oldu ?

harika bir parkurmuş, epey zorlanmış gözüküyorsunuz :eek:

Ben en önden gittiğim için beni görememişsiniz demekki. Ben en son başladım ama eve en erken ben geldim. Nazar değmesin diye numara yaptım. :D :D :D Sahiden tuhaf bi durum oldu. Arazi vitesine bağlıyorum arkalar devre dışı kalıyor. Ahmet te gördü.Aramızda bunu bilen varsa yazsın. Araba beni resmen rezil etti. Çokta güzel olmuş fotolar harika. Elinize sağlık. Selamlar...

Çok güzel bir gezi oldu herkese teşekkürler.... resimleri ekleyeceğim en kısa zamanda

Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Güzel bir gezi oldu. Hafıza kartındaki sorun nedeniyle fotoğrafların çoğunu aktaramadım. Aktarabildiklerimi ekliyorum.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri