İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,164
Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

ve cikis anı

P1100060.jpg

Etiketler

allahtan arabaya kilit siparişi vermişim :D bu kilit hakikaten işe yarıyor :D:D:D hemde çok ucuza geldi :D kale marka kilit var dert yok :D :D :D

IMG_0022-1.jpg

itina ile kalan araçlar çekilir çekici hizmetimiz 1 şişe ateş suyu karşılığında yapılır ahmet serkan kardeşler 4x4 kurtarma :D

IMG_0010-1.jpg

IMG_0003-1.jpg

ya Gökan benim oldum fotoları ayıklıyormusun kardeşim hic engel tanımadım diye niye kızıyonuz bilader korkmayın yaw birsonrakınde cade lastikleriyle gelirim ve kilidi cıkarırım kalırım cekersiniz ekley6in benim fotolarıda ;D

ercan abi bendeki fotoğrafların hepsi bu kadar asıl resimler ahmetgilde vede yukarıdan izlerken çekenlerde :smiley:

eyvallahş ya popularitem düşdü bilader lastik aldık kilitaldık araba keci gibi oldu foto cekmeye bile gerek dumamışsınız ;D

abi araba çekmekten fotoğraf çekmeye zaman ayıramadıkki :D

Gökancım orda olmasaydık inandıracakcın benide de cekdiniz arac 1 tane cogu zaman siz cıkabilmek icin ugraşdınız katılamayanlarda sanacakkı butun aracları cekdiniz

Yine çok keyifli bir gezi oldu. Kalabalık (16 araç) olmamıza rağmen uyum, dayanışma, dostlu ön plandaydı.
Katılan herkese teşekkürler.

Asfalttan tekrar asfalta toplam 28,50 km yol yaptık. Rotamız;

rota-0.jpg
rota-1.jpg
rota-2.jpg
rota-3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR