İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,164
Ynt: İzmir Ürkmez Dağları Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Ya böyle çevresi güzel illeri görünce buralaramı taşınsak diye düşünmeye başladım :D

İzmir gurubu yine güzel eğlenceli bol aksiyonlu bir gezi yapmış , tebrikler.

Etiketler

DSC08602.jpg
DSC08603.jpg
DSC08606.jpg

Çok güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.Aranıza yakın zamanda katılmak dileğiyle.

elinize emeginize sağlık çok güzel bi başlangıç ama fot. devamını bekliyoruz bi daha gezinin haberini bekliyorum günü birlik olursa banko beni yazınız teşekkürler

Bende sağ salim eve geldim.
Erdalcım rota için teşekkürler.
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkürler
hasan dönüşün için üzüldüm.
Millet görsellerin erken dökülüşü keyiflerinizi dile getiriyor.

Emeği geçen herkese ve özellikle Erdal Abiye teşekkürler. Gezi çok ama çok zevkli geçti. :smiley: Hasan Abinin aracındaki 4 çeker sorunu yüzünden geri dönmesi gezinin en üzücü olayıydı. Hasan abi ilk gezide tekrar görüşmek üzere.
Nivalar parkura hazır gelmişlerdi. Ok 144 lastikler yeteri kadar ateş suyu ve kamufulaj pantolonlar. :smiley:
Tabi Nivaların hazır gelmesi land ları etkilemedi. :smiley:
2620 kg kocaoğlan çamurlu dik rampayı çıkacak diye inat etti. Karlı yollardaki direksiyon tecrübesiyle rampayı çıktı. :smiley: Landın ismi yeter. :smiley:
Bu arada nivalarda ön çamurluk altında halat bağlanacak kanca varmış :smiley:

Resimlere gelince ambulansın acil yardım ekibinde bulunan fotolar en yakın zamanda bana ulaşacak ve yüklenecektir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR