Motokaravan için aracımı aldım; İş almakla bitmiyor tabii: 1997 model, iveco 35.10 daily van, 180 cm en, 360 cm arka uzunluk, 1996 cm yükseklik, 102.000 km. sorunsuz motor şase yürüyen aksam, tip harika beğenerek aldım, ama kaporta ve boya işleminden sonra başlanacak.
Araç alınmış olması ile iş bitmiyor, uzun bir maratonun başındayım.
Aşağıda resmini koyduğum bu araç için iyi usta, işini seven sanatkar ustaya düşebilecek mi? şimdilik bilmiyorum, forumda öneri, eleştiri ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Ayrıca tavsiye edebileceğiniz kaporta/boya firma önerileriniz varsa bildirilmesinden memnunluk duyacağım. Ayrıca ortalama kaporta boya kaç lira olur piyasası nedir nasıldır? aracın tavanı fiberglas ve sorunsuz.
Araç alınmış olması ile iş bitmiyor, uzun bir maratonun başındayım.
Aşağıda resmini koyduğum bu araç için iyi usta, işini seven sanatkar ustaya düşebilecek mi? şimdilik bilmiyorum, forumda öneri, eleştiri ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Ayrıca tavsiye edebileceğiniz kaporta/boya firma önerileriniz varsa bildirilmesinden memnunluk duyacağım. Ayrıca ortalama kaporta boya kaç lira olur piyasası nedir nasıldır? aracın tavanı fiberglas ve sorunsuz.