Her araç bayılır ama. Yokuşta apalamasınher araba gucunce bayılır duzde gıttıgı gıbı yokusda gıtmesını bekleyemeyız onemlı olan cıkamayacagı yokus olmasın Isuzu her yokusu cıkar...
Her araç bayılır ama. Yokuşta apalamasınher araba gucunce bayılır duzde gıttıgı gıbı yokusda gıtmesını bekleyemeyız onemlı olan cıkamayacagı yokus olmasın Isuzu her yokusu cıkar...
Bu araçlar çok uzun .27 kişilikler nasildıren önemlisi yokuşlarda bayılmama.Bu yüzden iveco eurobüs.Mümkünse tector motorlu 160 bg olanı saygılar
9 metre civarında bu arabalar 27liktir zaten çoğu sanırım siz 7 metre olanları diyorsunuz Isuzu tam ölçüsünde kibardırBu araçlar çok uzun .27 kişilikler nasildır
Evet9 metre civarında bu arabalar 27liktir zaten çoğu sanırım siz 7 metre olanları diyorsunuz Isuzu tam ölçüsünde kibardır
Demekki siz şöför değilsiniz. Eğer şöför olsaydınız anlardınız. Siz bunu şöför olanlara sorun öğrenin.Ben bu Karavan-Midibüs- Rampada bayılma üçlemesinin mantığını anlayamadım.
Cevabı ben size vereyim. Araç vardır rampayı 4. Vitesle çıkar araç vardır rampayı 2.vitesle zor çıkar hatta vitesi 1 e.alır öyle çıkarsın.D
Demekki siz şöför değilsiniz. Eğer şöför olsaydınız anlardınız. Siz bunu şöför olanlara sorun öğrenin.
Helal olsun bayagı bilimsel laflar ettin anlayamadım altnda kaldım ezildim.Cevabı ben size vereyim. Araç vardır rampayı 4. Vitesle çıkar araç vardır rampayı 2.vitesle zor çıkar hatta vitesi 1 e.alır öyle çıkarsın.
A/s nedir? D sınıfı hangi araçları kullanıyor? Benim E sınıfı ehliyetim var. D sınıfı farklimıdır E sınıfından?Midübüs pardon Minübüs ile karıştırmışım. Isuzu MD 27 A/S bende düşünüyorum karavan için şuan fiyatlarını yükselttiler temiz birşey denk getirsem alacağım inşallah. Fakat Ehliyette sorun var sanırım onuda büyültecez D sınıfına.
Motorsuz uçak ve helikopter ehliyetinin olmasıyla herşeyi bileceginimi sanıyorsun? Ben her şeyi bilirim diyen hiç bir şeyi bilmiyordur.Helal olsun bayagı bilimsel laflar ettin anlayamadım altnda kaldım ezildim.
Konfiçyüs derki..... Cüzdan vardır içi boş... cüzdan vardır içi dolu......ikiside cüzdan... doluya kanma markette kazıklanma onunda içi bosalır... Yaaa bak bilge adam ne büyük laflar etmiş.......al sana benim gibi gariban motorlu kara araçlarını kullanmasını bilmeyen amma ne hikmetse Motorsuz uçak(planör) motorlu uçak ve helikopter brovesi (ehliyeti) olan birinden çok basit bir atalar sözü......anlayana sivrisinek vızıltısı saz anlamayana davul zurna az
Sen neleri biliyorsun PAŞAM bir anlatıverde oğrenelimMotorsuz uçak ve helikopter ehliyetinin olmasıyla herşeyi bileceginimi sanıyorsun? Ben her şeyi bilirim diyen hiç bir şeyi bilmiyordur.
Ben hiç bir şey bilmiyorum ağamSen neleri biliyorsun PAŞAM bir anlatıverde oğrenelim