Bugün 25.03.2016 tam bir ay oldu kaporta boya için 25.02.2016 tarihinde teslim edilmişdi bugün geldiği nokta;
Merhaba Kamil bey, Öncelikle hoş geldiniz temennilerinize teşekkür ederim.Hayırlı olsun hocam,kolay gelsin,aracı iyi denk getirmişsiniz,bu model bu km orjinal duruyor.iyi günlerde kullanın inşallah.
Oktay Bey aracınızın abartısız sade bir güzelliği var,bu model ve uygunlukta bir araç aradığım için parça durumunu merak ediyorum,temin etmekte sorun olan parça oldumu? Bandrol ve trafik sigortası ne kadar tutuyor?tekrar kolay gelsin,yapacaklarınızı merakla takip ediyorum.Öncelikle Gezenbilir ekip ve üyelerinin regaip kandili kutlu olsun!
Evet kaporta boya ve araç bakım işlerim bitti ve motokaravan için iç dizayn çalışmaları başlamak için gün sayıyor!
Öneri ve görüşlerinize açıktır.
Daha karavana dönüşmedi özel kullanım kapalı kasa kamyonet için 2100TL. Trafik sigortası, Vergi 2x233TL vergi tahakkuk etti, henüz motokaravan olmadığından bende bilmiyorum. Aracın parça ve her türlü gereken parçalarını ilgili servis ve parçacılardan cam tampon motor ekipmanları mevcut temin edildi, şimdilik herhangi bir sorun yaşamadım.Oktay Bey aracınızın abartısız sade bir güzelliği var,bu model ve uygunlukta bir araç aradığım için parça durumunu merak ediyorum,temin etmekte sorun olan parça oldumu? Bandrol ve trafik sigortası ne kadar tutuyor?tekrar kolay gelsin,yapacaklarınızı merakla takip ediyorum.
Teşekkür ederim Erşahan kardeş;Aracınız Hayırlı olsun oktay bey bütün işlemleri paylaşmanızı bekliyoruz takipdeyiz
Sayın Kuralcı merhaba;Arkadaşlar ben bir konuda bilgi almak istiyorum. Sitede onunla ilgili bir şey bulamadım. Karavan için iveco Daily mi yoksa iveco M 14-18-23 mü daha uygun avantajlı yada dezavantajları nedir ? Bilenler cevaplarsa sevinirim.
Teşekkür ederim Kamil bey, zemini poliüretan kaplama veya epoksi zemin kaplama planlıyorum, zemin tamamlanınca masa monte edilecek o zaman memnuniyetle paylaşırım, saygılarımla!Süper gidiyorsunuz,özel masa mekanizmasının montajını ve işleyişini bol fotolu ve ayrıntılı anlatırsanız çok sevinirim.Tekrar kolay gelsin.