işlerimin yoğunluğundan ancak zaman bulabildim geciktiğim için çok özür dilerimSayın egeboncuk merhaba, elinize sağlık çok güzel görünüyor.
acaba mobilyalarda ve duvar kaplamalarında nasıl bir malzeme kullandınız?
Haklısınız kendi ihtiyaç ve zevkinize göre yaptığınız araç en güzeli olur. Bir kaç fotoğraf gönderiyorum, başka bilgi ve foto isterseniz e-mail adresinize gönderebilirim. Kolay gelsin. Ekli dosyayı görüntüle 54924Ekli dosyayı görüntüle 54925Ekli dosyayı görüntüle 54926
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
selam gezegen07 arkadaşım bende 17m3 iveco almayı düşünüyorum arka yatak boyu kaç cmEkli dosyayı görüntüle 54927Ekli dosyayı görüntüle 54928
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba benim yatak 180*135 kolay gelsinselam gezegen07 arkadaşım bende 17m3 iveco almayı düşünüyorum arka yatak boyu kaç cm
MerhabaDostlar Selam,Uzun süre 17 m3 PSA kovalayıp bulamayınca ,karşıma çıkan 2009 Model bir 17 lik İveco ile flört haldeyiz.Pazarlık aşamasındayız,beni tedirgin eden şey 3.0 büyük motor ve yakıtı.Lütfen bu motora sahip aracı bulunan dostlar yol bilgisayarından bağımsız,fiili yakıt deneyimlerini paylaşabilirler mi?Şimdiden teşekkürler
Yakıt tüketimini nasıl ölçerek buldunuz? Söz gelimi ben 100 km de harcanan yakıt miktarı ölçümü yapmam ben 1 litre yakıtla ne kadar gidebildiğimin ölçümünü yaparım.Merhaba
Benim aracım 2007 model 2.8 cc ve oldukça yüklü bir araç 80 veya 90 kmh ile yolculuk yaptığımda tabi şehirlerarası için yazıyorum 11L yi bulmuyor ama biraz daha hızlı gidersem 11L Geçiyor
yaptığı işi taşıdığı suyu, eşyaları , ve motosikleti kattığımızda en azından bana normal geliyor
Ybir şey oldu yazdıklarımı göremiyorumbenakıt tüketimini nasıl ölçerek buldunuz? Söz gelimi ben 100 km dlçümünü yaparım.
Yakıt tüketimini nasıl ölçerek buldunuz? Söz gelimi ben 100 km de harcanan yakıt miktarı ölçümü yapmam ben 1 litre yakıtla ne kadar gidebildiğimin ölçümünü yaparım.
Yakıt tüketimini nasıl ölçerek buldunuz? Söz gelimi ben 100 km de harcanan yakıt miktarı ölçümü yapmam ben 1 litre yakıtla ne kadar gidebildiğimin ölçümünü yaparım.