merhaba panel muthiş:Ekli dosyayı görüntüle 54964
Elektrik panelim
Merhaba arkadaşım iveco cular çoğalıyor hayırlı olsun aracım daha bitmedi amaEgeboncuk Bey Merhaba,
Ben bir adet 15m3 Iveco daily van satın aldım, karavana dönüştürmek için araştırmalar yapıyorum, acaba yapmış olduğunuz yalıtımda kışın nem sorunu yaşadınız mı?
Birde yalıtım olarak kullandığınız malzemeleri yazabilir misiniz?
Teşekkürler
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, ilk mesajlarınızdan birinde "Aracın altını komple pütür denilen malzeme ile izole ettim." demişsiniz, bu malzemeyi nerede yaptırabilirim yada kişisel çalışmayla yapılabilecek birşeymidir, nasıl bir malzemedir gibi bilgileride verebilirseniz çok sevinirim.Merhaba arkadaşım iveco cular çoğalıyor hayırlı olsun aracım daha bitmedi ama
bütün bir kış içi yapılı kaldı defalarca girip çıktım hiç bir nemlenme olmadı bir gecede eşimle kışın kaldık gerçi vebastoyu çalıştırdım o günde hiç bir nemlenme görmedim
ben tabanda 20mm duvarlarda 40mm climaflex kullandım tavanda ise folyolu kauçuk köpüğü 20mm kullandım
altta malzemelerin bilgilerinide bulabilirsin kauçuk olan oldukça pahalı bir malzemedir
Arkadaşım selammerhaba panel muthiş:
nerden ve kaca aldınız
karıştırıyor olmayasınız ben pütür yaptırmadım aracımaVerdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, ilk mesajlarınızdan birinde "Aracın altını komple pütür denilen malzeme ile izole ettim." demişsiniz, bu malzemeyi nerede yaptırabilirim yada kişisel çalışmayla yapılabilecek birşeymidir, nasıl bir malzemedir gibi bilgileride verebilirseniz çok sevinirim.
Dönüşleriniz için tekrar teşekkür ederim, bende yapımına başladıkça video+fotoğraf ile aşamaları paylaşmayı düşünüyorum.
Saygılar
Kusurumabakmayınkarıştırıyor olmayasınız ben pütür yaptırmadım aracıma
bu arada nerde oturuyorsunuz ben İzmir'deyim
Kusurumabakmayınkarıştırıyor olmayasınız ben pütür yaptırmadım aracıma
bu arada nerde oturuyorsunuz ben İzmir'deyim
Sayın Gezegen07 arka kapıları nerede kapattırdınız? Kapattırmanıza istinaden yaşadığınız herhangi bir sorun oldumu acaba?Ekli dosyayı görüntüle 54905Sayın Egeboncuk kolay gelsin aracınız güzel olacak bu şimdiden belli oluyor. İveco 17m3 araçtan bende de var. Size tavsiyem işin başında iken arka kapıların iptalini düşünün derim ben sonradan yaptım çok memnun kaldım. Çünkü bu araç kapıları çok büyük kullanımda tıkırtı, ses toz, karanlık oluyor, bir fotoğrafı gönderiyorum iyi çalışmalar.
Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın Gezegen07 arka kapıları nerede kapattırdınız? Kapattırmanıza istinaden yaşadığınız herhangi bir sorun oldumu acaba?Ekli dosyayı görüntüle 54905Sayın Egeboncuk kolay gelsin aracınız güzel olacak bu şimdiden belli oluyor. İveco 17m3 araçtan bende de var. Size tavsiyem işin başında iken arka kapıların iptalini düşünün derim ben sonradan yaptım çok memnun kaldım. Çünkü bu araç kapıları çok büyük kullanımda tıkırtı, ses toz, karanlık oluyor, bir fotoğrafı gönderiyorum iyi çalışmalar.
Sorun yaşamadınız o halde, peki sizden usta tavsiyeside alabilir miyim? İsim olabilir, dükkan ismi olabilir, şaşmaz sanayiye gittiğimde bulabileyim en azından.Karavanıma yaptırdığım en iyi iştir arkayı kapatmak. Ben çok memnunum. Ankara Şaşmaz sanayide yaptırdım. Kolay gelsin
Çok teşekkür ederim.Tabii. Kardeşler kaporta. Telefon numarasını özel mesaj olarak gönderiyorum.