İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,488
Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

:smiley: bu hafta iple iniş kurtarma teknikleri falan gösterirler muhtemelen. belki yine bir yangn çalışması olur.
kursu bitirin de hayırlısı ile bi toplaşalım şöyle :smiley:

Etiketler

Evet bu hafta kurtarma ve inişleri göstereceklermiş. Kurstan sonra buluşmak güzel olur. Bu arada umarım gösteriş meraklısı diye düşünmezsin ama arabaya itfaiye temalı veya daha güzeli bir gönüllü itfaiyeci stickerı yapıştırmak isterim. Acaba sende böyle birşey var mı?

Şükrü bey sivil araçlara resmi kurumla ait logo yapıştırılmasını istemiyorlar.Meslek gruplarının ön cama yapıştırğı ufak yapıştırmaları kullanıyoruz,Kocaelinde

mergen' Alıntı:
Evet bu hafta kurtarma ve inişleri göstereceklermiş. Kurstan sonra buluşmak güzel olur. Bu arada umarım gösteriş meraklısı diye düşünmezsin ama arabaya itfaiye temalı veya daha güzeli bir gönüllü itfaiyeci stickerı yapıştırmak isterim. Acaba sende böyle birşey var mı?
yapılanmamızı daha sağlam hale getirirsek sticker konusunu bir şekilde itfaiye ile görüşüp çözeriz. şuan için bu konuda ne yaparsak illegal olur.

Iceman®' Alıntı:
yapılanmamızı daha sağlam hale getirirsek sticker konusunu bir şekilde itfaiye ile görüşüp çözeriz. şuan için bu konuda ne yaparsak illegal olur.

fr-043.gif

Yani üsttekini türkçe yapıp yapıştırsak yasa dışı mı olur?

Bu arada olayın özünden makyajına kaymıyorum aman arkadaşlar! Sadece merak ettiğimden soruyorum.

mergen' Alıntı:
fr-043.gif

Yani üsttekini türkçe yapıp yapıştırsak yasa dışı mı olur?

Bu arada olayın özünden makyajına kaymıyorum aman arkadaşlar! Sadece merak ettiğimden soruyorum.
bi logo bulunur elbet zor bişi değil ama üstümüzde nomex, çizme kask olmadan logonun pek bi numarası olmayacağı için evvela onların resmi olarak kullanabilmemiz daha önceliklilerim arasında benim için.
yoksa itfaiyenin telsizini dinlemek, arabanın arkasına 110 fire rescue, Istanbul Volunteer Fire Dept. yazmak kolay.
ee sonra? ;)
birlik olup varlığımızın resmiyetine kavuşmasını hizlandırmamız gerek.

Merhaba Itfaiyeci arkadaslar ben Isvicrede yasiyorum 10 yildir bulundugum sehrin Itfayesinde gönüllü Itfaiyeciyim .Bizim burda herkes gönüllüdür ve sadece 2 kisi devamli calisir.Ben sizin sitenizi tasadüfen buldum,ilgimi cekti ve size bizim sehrin Itfaiyesinin Internet sitesini yaziyorum. :smiley:

http://www.feuerwehr-herisau.ch/unsereaufgaben/index.html

Selamlar.

Tesekkürler.Itfaiyeci , ve Sivil savunmada olmak insana degisik sorumluluk veriyor.Olaylara baska bir gözle bakiyorsunuz.
Bizim burda itfaiyeci arkadaslar arcaclarina hiz düskünlerini engellemek icin cikartmalar yapistiriyorlar. bu cikartmalarda ,Solla gec ben seni gelir,aracdan cikaririm.yaziyor.
Bizim itfaiyenin girisinde, Ister yahudi, budist, siyah,Beyaz ne olursan ol biz seni gelir kurtaririz yaziyor. :smiley:

Bütün Arkadaslara selamlar.

gezgör' Alıntı:
Tesekkürler.Itfaiyeci , ve Sivil savunmada olmak insana degisik sorumluluk veriyor.Olaylara baska bir gözle bakiyorsunuz.
Bizim burda itfaiyeci arkadaslar arcaclarina hiz düskünlerini engellemek icin cikartmalar yapistiriyorlar. bu cikartmalarda ,Solla gec ben seni gelir,aracdan cikaririm.yaziyor.
Bizim itfaiyenin girisinde, Ister yahudi, budist, siyah,Beyaz ne olursan ol biz seni gelir kurtaririz yaziyor. :smiley:

Bütün Arkadaslara selamlar.
hahaha süpermiş yahu. hakikaten süper yazı. bir çıkartma yaptırıp yapıştırmak lazım cama :smiley:

Iceman®' Alıntı:
bi logo bulunur elbet zor bişi değil ama üstümüzde nomex, çizme kask olmadan logonun pek bi numarası olmayacağı için evvela onların resmi olarak kullanabilmemiz daha önceliklilerim arasında benim için.
yoksa itfaiyenin telsizini dinlemek, arabanın arkasına 110 fire rescue, Istanbul Volunteer Fire Dept. yazmak kolay.
ee sonra? ;)
birlik olup varlığımızın resmiyetine kavuşmasını hizlandırmamız gerek.

Iceman, önceliklerimiz aynı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR